- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta kakvi mom4eta haresvate
mislq 4e 6te e interesna tazi tema , kakvo nai-mnogo vi pravi vpe4atlenie v edno mom4e i kakvi mom4eta haresvate
1,85 sini o4i rusa kosa zabaven sexy
банално...но въпрос на избор...Първоначално написано от Анонимко
1 и 90, як, с хубав тен, да ходи на фитнес и да има пари.
такива, които не питат по форумите какви момчета харесваме и които се чудят дали се вписват в критериите на момичетата за 'готино гадже'...![]()
алелуя.
koito znaqt kakvo iskat i kak da go polu4at
Висок с тъмни очи, с кестенява или черна коса, да е много мил(е не чак в другия бряг...), да ме уважава, да е забавен и с готино дуУуУуУпе \/
You can stand under my umbrella
Po3uHka
xaxa 6tom e taka vednaga izlizam ot forumaПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
![]()
Ei tva e ! heheh \Първоначално написано от i'm so excited!
/
I`m trying to make your dreams come true...
Takiva,koito da me uvajavat i da imat vutreshna krasota...ne che napulno premahvam ot pogleda si vunshnata im krasota,no mislq,che tq ne trqbva da ima znachenie...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
... предполагам готини![]()
Първоначално написано от kin
![]()
![]()
mnogo to4en otgovor
Аз да не съм вещ, че някой да ме получава и притежава? Обаче явно жените са.
Ne vsichki !Death`Whore` Пуснато на: 21.02.12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз да не съм вещ, че някой да ме получава и притежава? Обаче явно жените са.
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
1. VERENПървоначално написано от vihrogon
2. krasiv
3. s gotin harakter
4. da me revnuva no ne prekalenno mn
5. da ima nervi da me tyrpi
6. da imame ednakvi interesi
7. da byda predi vsi4ko ostanalo
8. da e vlasten , no na men da e podvlasten
tova e malko no dostaty4no![]()
![]()
![]()
hereПървоначално написано от Deja-Vu
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...hotoId=1728226
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...&AlbumId=41696
Ся не мога да разбера защо сте емнали момичето... ? Защото тя беше от малкото които писаха по темата и изказаха мнението си ли?
Не мога да разбера къв е проблема...
Та... ами какви момчета харесвам...
Няма определен идеал, то си зависи от човека,но по принцип предпочитам такива с тъмна коса, без ланци, без обеци, да не се облича като рапър или метъл (нищо лично срещу хората, които слушат такава музика, просто на мен не ми харесва)... тва за външния вид, пък иначе...
Ами да не е егоист, да не е прекалено властен, да не е прекалено ревнив, да мога да водя с него смислени разговори, които не се свеждат единствено до въпросите "Ко стаа, маце?" или "Кукло, ше ми пуснеш ли?"...
Харесвам момчета със собствено мнение, за които не е фикс-идея хорското мнение...
Да ме разбира, когато ми е кофти, да не ми изневерява, да ме уважава,да поддържа както външната, така и вътрешната си красота, да ме обича...
Хм, май доста станаха, ама това са елементарни неща, които мисля, че всяко момиче би искало да открие в момчето до себе си... може би![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
/off
Ем момичето е дало линк към нейния албум(ако не се лъжа), ако бяхте скрулнали по-надоло щяхте да видите и тази снимка от която си проличава доста доброто й тяло :P![]()
![]()
parvo ne sme sporeli za godini a za kfo bqh napisala OK ? edin pat da resha da si pome4taq i vie me napadate bahti horataПървоначално написано от Анонимко
![]()
С този пост ви удари всички в земята.Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Следващия заядлив дървен философ, познаващ само двете си верни и неуморни ръчички, който и каже нещо на въпреки извън темата, ще претърпи екстрадация![]()
![]()
Нямам идеал, но харесвам мъже:
които са стъпили здраво на замята,
интелигентни, решителни,
които не са егоисти.......
Общо взето повече ме интересуват качествата, които има, отколкото външния вид (е, и той не е без значение, но...).![]()
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Офтопик!
т. 9, 10 от правилата!
Ако имаш да ми казваш нещо - ЛС
П.с. Ще те помоля да си намалиш подписа.
.: machoka :.
to4no taka.....tova e mujut-me4taПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
Глупаво е да имаш идеали за мъж/жена и ако някой случайно не попада в твоята графа - да го захвърляш.
Така че ще кажа какво по принцип ценя в хората...
Споделяне, разбиране, уважение,взаимни чувства...
Това са нещата, които за мен са важни и във връзките, и в приятелските отношения...
Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
E TAKAVA PORODA NEMA
Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!