.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Moderated: Когато е студено ръцете ми стават много гадно...

здравите!!!искам да ви питам нещо на рацете ми кагато е студето ми стават много гадни,като ги погледана са като решето.и незнам от какво е но съм го срещал и при други хора моля ви ако знаете от какво е споделете с мен

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

i posinqvat nali? ponqkoga i krav tekva i moite sa takava mi osven da gi maje6 neprekasnato s kremove nqma dr na4in mai
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Guest
    да посивяват с какви кремове се мажеш и помагат ли???

tva e alergiq kam studa.Mi kavto ima6 kupuva6 si edin krem za race i gotovo malko boli doakto popie ama se trae
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    крем & ръкавички.
    за крема - 'нивеа', 'здраве', 'бочко'=) кфи ли не.. всъщност е по-добре някъф по-мазничък.. питай в аптека%)
    алелуя.

Guest
    Носи ръкавици или ги дръж джобовете си. ТОва е опасно

Контрастни бани. Последователно се потапят ръцете за по минутка в студена и топла вода. Завършва се със студена. Масажи с кремче.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    Контрастни бани. Последователно се потапят ръцете за по минутка в студена и топла вода. Завършва се със студена. Масажи с кремче.
    A това колко пъти триябва да се направи и помагали.

Всеки ден. Да, помага!

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    здрави!!!купи си кремче за ръце
    First rule - I rule

_bebs_
    Guest
    moite posinqvat mnogo i stavat na nekvi oranjevi petna mn gadno kato prokajena stavam ama sviknah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си