- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihte li pravili sex s u4itel/ka
няма лошо учителката ми по англ.език излиза с един от 12 клас човека си я кара после до вкъщи и после.... \/
![]()
![]()
Az molih za lubov, a jivotat mi dade hora,koito da me naranqvat,za da se nau4a da obi4am tezi,koito ne go zaslujavat!!!
ако ми падне дъщерята на старата по биология (демек младата по боилогия), не да, ами задължително ще я скъсам
2, 11 и 8 точка системно - бан
ПС: не ми пука дори и двойка да ми пише
2, 11 и 8 точка системно - бан
Тва ми е мечта от 8 годишенПървоначално написано от No matter
Абе бих разбира се! Ма кофти 4е в Университета при нас мамицата им само някви 60-70 годишни професоряИна4е да има6е един млад готин асистент... :P
Първоначално написано от Анонимко
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Не,въпреки че има хубави попадение,не!!!![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
NE!!! NE!! NE!!![]()
||KoiTo Ne Me HaReSvA NqMa FkuS, KoiTo Me HaReSva Ne Me PriTeJaVa, A kOiTo me PrItEjaVa Ne Me ZasLuJaVa!!||
Zashto li se seshtam za koq u4itelka stava duma... i az sum ot tva daskalo, lele taq kva e zla segaПървоначално написано от Анонимко
![]()
е зависи какъв е този учител
ако е някъв дърт дядка дето само си търси нещо младо и свежо да ...., мн ясно, че не:}
обаче ако е някой хубав новак - само да ми падне!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ama vie ludi li ste kak kakvo kato e u4itelka mi trqq malko da se suobrazqvate ne moje da....s koito vi padne![]()
не, бих правил с директорката
hahaha e tva me razbi 6to beПървоначално написано от assd
![]()
много е якаПървоначално написано от simona.91
пък и я видях че ми хвърляше око миналата година, защото бях нов в даскалото (миналата година завърших и за съжаление не успя да се възползва от мен)
Браво !!!Първоначално написано от assd
Ударжал си
Тцък тЦък
Кой знай колко трудно ти е било
При толково много хормони около Теб
С колко завърши![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
завърших с мнооого..... зорПървоначално написано от MrAsNiKa
![]()
Koito e ot TBG trebva da znae Verjinia Ninkova .Tia sega mai Jamova se vodi ama e strashna kurva.mnoo i praskahme guza na taia.
Ei njakoi ako ima pics na Verjinia daite nasam![]()
Ako e mega sladkiq daskal sas hubavo tqlo,mladichak .. shto da ne ,ama loshtoto e che takiva mai nqma![]()
![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
С радост ще опъна класната ми,която е на 24год. \/
zavisi
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Awe zavisi kuf e uchitelq..imah edin po angliiski v staroto mi daskalo deto samo ako mi beshe padnal..ebati sladurcheto puk + tfa beshe nekuf na 23 i super pechen to nie s nego po endo vreme taka se poluchi che izlizahme v edna kompaniq :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da ako e nqkoq mlada otrkana gospojicaПървоначално написано от No matter
![]()
ela da razberesh :P
В моето даскало има един учител, който беше отворил една ученичка(естествено тя си е искала..). Отделно яко се сваля с останалите. Един друг пък чака една сега да завърши, за да се оженят...хаха..абе голямо шоу!Любов да има...
2т. системно, бан по профил и ип.