- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihte li pravili sex s u4itel/ka
Ами приятелката ми като си кара стажа в езиковата сега брой ли се? Щото ако се брой значи еба учителка всеки ден...
Контролно по Български. Всички вече са предали своите работи,само двама ученици седят пред празните листа и дремят.
Учителката ги гледа,гледа и накрая пита:
- Искате ли тройка?
- Да - отговарят в един глас двамата.
- И аз искам. Хайде да вървим... - казва учителката.
![]()
![]()
![]()
Abe i az bihhhh takoval u4itelkata mi po informacionni tehnologii ama ne biva i zatova si ostavqm samo s me4tite![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
миии много бих се замислил...., но се пак тая по информатика ако се поотпусне......майчице!
Защо не ? Госпожата ми по информационни технологии е готина![]()
да е ..как не .... с учител кофти раута .... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми аз нямам учители,ама и не искам да спя с някой даскал
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Имах една учителка на която бих и сцелил ******* от *****, но напусна за жалост![]()
НеА и в мойто даскало няма як даскал
Da be na6iq manastir samo s dyrti daskali,4esto.
NE
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
nikoi ot moite daskali ne me kefi seksualno no ako imah sexy daskal 6to da ne![]()
Немисля.... НЕ!!!
![]()
![]()
Sloji mu i edna anketka! =D> \Първоначално написано от No matter
/
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Mi ne....Ne bih iskala nqkav STAR4OK da me ma4ka![]()
![]()
![]()
![]()
NE NE bih go napravila za ni6to na sveta!!!![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
Ами студент съм ,няма да казвам в кой университет ама само ще отбележа ,че има една секси преподавателка по физическо на ,която съм страшно навит ,а и ако ми падне ще и "изкарам гласните струни"Първоначално написано от No matter
\
/
![]()
haha az nqa da kaja 4e 6e zemi sa razdrankate![]()
Вааа аэ ако набарам даскала по рисиване...вах ши гу скасам...Чи и живей до нас.Какво съм му намислила![]()
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!
V nashta gimnazia imame edna mlada daskalka po info.tehnologii, Ani Bojanova. Goliama kurva e ,daje se e snimala gola na gsm si huhuhuhu
Maliiii bahti qkata tema !!!napray 4estno vi kazvam ako q pribaram biv6ata si klasna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mn qka ei
![]()
![]()
![]()
а с чистачката леля Гинче?![]()