- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihte li pravili sex s u4itel/ka
що бе тоя по трудово не е ли готин, или ще го оставиш да си дялка чепа самПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
![]()
и да и не -зависи
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
хаха бъзиках се, абе тука никой ли не носи на майтап?Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
а трудово имаше в 7 клас, я си спомням детството (ама при нас беше жена, дето яко се труди на масата да поглъща пиле след пиле, демек беше много дебела)
mi tva 4e mi e u4itel bi me sprqlo :P ina4e imame si edin mlad gospodin deto go biva gore dolu... xaxa taka se govori de - i ne e zle mladejatbix se zamislila aaxaxax
![]()
и с учител и с учителка ... квото дойде![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Moje bi da
КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!
значи е учителката по физическо, яка е щото ходи в голямото да блъска в близкия фитнесПървоначално написано от 182+44_4adel
Не!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
pa mn qsno..Първоначално написано от 182+44_4adel
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
мм в мойто даскало сичките са дърти така че.. но дори и да имаше някой да става за тфа пак не бих..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
em v moito ima edna po angliiski na 19![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Искам да попитам хората от ТБГ![]()
Верни ли са всички тези клюки за Вержиния Нинкова, имам предвид разните му там слухове, че е правила оргии и че спяла с учениците си.
Вярно е!
да де ама мен ме интересуваше дали е сигурно щото на мен всеки ден ми разправят врели некипелии ми се струва чудно, мисля си, че просто някой пуска мухата да и направи гадно
вие какво сте чували , споделете...
Lele moita u4itelka po angliiski kva mazna putka e qko tqlo v lice 6+ pri purva vazmojnost shte q is4ukam kato jivotno..
Ами аз още от 1 година имам намерие да избрулим даскалката на малките леле само къв пичок е тая
Приятелсвото може да завърши с любов,но любовта с приятелство никога!
предпочитам с ученичка![]()
Да не ме обвините само в педофилия
Разбира се, че бих правил секс с учителка![]()
Ако би бегали: да мрем по-добре!
Оле мале само да ми падне тая по английски или по история ша ги скасам напрао![]()
![]()
Ако е някоя яка пичка веднага ще я прасна.![]()
Ще живея така, че когато умра и Дявола да запали свещ над гроба ми!
tva nqkoi po mladi uchitelki sa dosta vazbujda6ta gledka.. kato moita po geografiq.. kato se dobliji do men edvam se sdarjam da ne q hvana za zadnika![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()