- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihte li pravili sex s u4itel/ka
абе зависи ако е некъв готинне бе не бих
![]()
Да. Бившия по физическо е доста красива гледка.![]()
s ydowolstwie bih prasnal daskalkata po English![]()
хаха,що да не,стига да ми харесва)
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
ае кво като е даскалка ве,нали пак е човек и нали е яка![]()
даите снимки да я видяПървоначално написано от wisdome
))))))
а иначе по темата в 5 клас имаше една госпожица по география беше ми и класна...... и беше много красива хаха даже и прашките си показваше))))) и сутиена същинска стриптиорка даже мисля ходеше с един 12-класник лошото беше че другата година напусна по необесними причини "
сега имаме една госпожица по информатика също доста надарена
))))))))))) ест ако ми падне няма да я пренебрегна
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
abe ima edin daskal po fizika mnogo sladak,no 4estno kazano ne bih!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
elf4o eto ia Verjinia da ia vidish
http://store1.data.bg/bugati/VerjiniaNinkova/![]()
Госпожата ми по немски!
мм мисля че не..все пак може да ми бъде баща...да не кажа дядо ххаха...![]()
Зависи от външността и възрастта и!
Don't hate the player , hate the GAME!
pff...profesorite v unito za ni6to na sveta ne bih gi barnala,6toto sa mnooo anti4niama vij sega,ako bqh celibataire... q nqkoi docent,q asistent
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не![]()
![]()
, малко ще ми е странно след това .
![]()
![]()
ЕМи кво да ви кажа имахмве една гозпожа по биология та като се надупеше да пише на най-долния ред на дъската всички вадиха телефоните и и снимаха дупето щото бехе с някви къси полички и изглеждаше на 20год но като каза че е на 30НА всички им се отщя
ами има ч американец - води се нейтив на 8кл, тоооолкова е сладък и е мн младичък - току що завършил университета... е с него определено бих![]()
Ох как се изплющяхме един път с учителката по математика.Аз бях на 18,тя на 35,ама беше много яка мацка.Бях си решил твърдо да я чукам,но като завършвах тогава стана.После се виждахме от време на време и беше върховно,най-яките свирчоци прави тая мръсница
aide koito sme ot TBG da napravim fen sait na Verjinia Ninkova-Djamova i na Ani Bojanova.
![]()
xaxa bate mnooo qsno 4e bih pravil
abe 4estno da si kaja v moeto daskalo ima edin nm sladuk u4itel-samo na 23 i napravoooo mi se podkosqvat kolenete kato go vidq-ni6to 4e si imam seriozen priqtel oba4e toq e napravo stra6e, no se pak ne moje da ima ni6to m/u nasПървоначално написано от Lake_bodom
hxa ne
ako e gotina 6to ne i bez tva 6e sam siguren 4e nqma da se razdranka
az imam 4isto i prosto 1 u4itel koito e ot drugiq pol na tova otgore e i direktor na nashto daskalo a i nemoga da go gledam mn e otvratitelen puk i pak ne bih spala s nqkoi daskal shtoto....ne e hubavo kakto nqkoi po nagore beshe pisal moje da e i bashta a daje nqkoi i ddqdo....tei 4e...ne nebih
no ako imashe nqkoi mladi4ak ili po taka.... moje bi bih...no neznam