Хм.. много е хубаво, че си осъзнала, че цигарите са една голяма глупост.Аз самата никога не съм пушила сериозно, но прятелят ми (който пуши от 3 години) спря цигарите.. заради мен. Беше наистина трудно, само му правех фасони и криви физиономий и след 4 месеца.. край Признавам,че той се изтормози страшно много.Постоянно му дърпах цигарата от устата и му криех запалките, не знам как не ме прасна нито веднъж до сега Стимулът му бях аз (защото ме обича страшно много, както и аз него), а и сам ми казваше много пъти, че иска да ги спре. Е, сега не пуши.. и не само това, той ми блгодари всеки ден поне по веднъж за това, че съм му помогнала да ги откаже. Просто те съветвам да си намериш стимул, защото иначе ще ти е още по - трудно. Може да помолиш някоя твоя приятелка да проявява контрол (до някаква степен поне) върху теб. Трябва да е човек, който няма да ти се разсърди както и да се държиш с него (знам, че когато ти се пуши би убила и човек за 1 цигара .. Това е което мога да кажа..Яко е да осъзнааеп, че е кофти да зависиш от нещо толкова малко.. пожелавам ти късмет, защото ше ти трябва!