.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен
    barzak :P no ne mislq 4e v slu4aq ti si vinovnata...qvno dobre mu deistva6

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    probvaite s ne6to po-razli4no...i lekari
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    ni6ot mu nqma na mom4eto spoko savsem si e nared prosto mnogo ti se radva i men mi se e slu4valo da svyr6i samo kato sam go pipala ama si be6e savsem nared mom4eto

Повече от фен
    Нещо криминално има тука
    Случва ми се често да се възбудя когато се целувам с приятелката си, но да свърша - ъпсурд. Иначе от преждевременна еякулация страдат около 25% от мъжете в световен мащаб.

Фен
    Град
    Iowa
    завържи му уя здраво за да не се исфърля и тетака

e kyv e problema , po byrzo svyr6va mom4eto - praktika mu e maikata , tova se opravq s vremeto pyk i kvo ti puka , kato legnete , edin pyt byrzo ,vtori pyt byrzo vse po nqkoe vreme 6te spre da svyr6va sled 5 sek

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    е отговора е ясен. Гаджето ти не е виждал женско преди или не е лъскал бастуна достатъчно.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Пича се е изложил 1 път...и вие го направихте за 2стинки..
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

a

nqma da te pla6a no kogato az zapo4nah da pravq sex imah problem 4e za ima nqma 2 min i ve4e sum q nacapal v posledstvie zapo4nah trenirovki.kaji mu da si luska v ku6ti i tukmo kato svur6va da spre bez da se e izmetal.posle pak i taka do 5 puti.do 2 sedmici mu garantiram pone 10 min s teb. a drugoto e da mu pipne6 pi6kata 2 puti ( za 2 4ekii) i 3-tiq put nqma kak da ne e pone nqkolko min. are uspeh

PleasureSeeker, кво ходиш да ровиш по старите теми? Те не са актуални вече и ги заключват ... Тая ако не си обърнал внимание е от Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 11:51 pm , а последното мнение е от Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 4:18 am ... айде замириса на мухъл ...

I LOVE MY SEX

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Ми бързак е, не може да се контролира, и явно са ти много голями нянките щом толкова го кефишш .
    ohohohohoohohohhooh

pi4a ne6to e defekten, samo ot pipane ne moje da svur6i i da iska, ne znam ot kakvo moje da e no ne zle da otide nekade da mu pomognat, spored men problemut e psihi4eski na4i na psiholog..... ne mi se struva dobra ideq, na4i na seksolog e nai-dobre da otide, ako iska6 hodi da mu pravi6 kompaniq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    pi4a ne6to e defekten, samo ot pipane ne moje da svur6i i da iska, ne znam ot kakvo moje da e no ne zle da otide nekade da mu pomognat, spored men problemut e psihi4eski na4i na psiholog..... ne mi se struva dobra ideq, na4i na seksolog e nai-dobre da otide, ako iska6 hodi da mu pravi6 kompaniq
    о глупачето то

не мога да разбера що като не сте на ясно си опитвате да се изказвате компетентно??

Чували ли сте за мокри сънища? Ако сте наясно какво е това ще се сетите че мозъка казва кога да свърши, и в зависимост от човека може да го каже и без никакъв физически контакт
    Всичко е в главата!

това, че се навлажнява не значи, че е свършил......

Guest
    Кажи му да си прасне една злобарка преди тва и няма да има проблем

Tова може да е,защото от отдавна не е правил секс и да свършва от най-малкия допир,или да има леки проблеми,или защото много го възбуждаш...

kaji mu da pie brom(tva go davat na voinicite v kazarmata za da ne misliat za seks) taka 6e se vuzbudi po malko i moje i da stanat ne6tata

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    това, че се навлажнява не значи, че е свършил......
    kolko moje da se navlajni chovek ?!?

emi na4i opredeleno i ti mu deistva6 dosta dobre sigurno
    amaaaaaa toi trqva da kndedatstva za rekordite na gines.
    hah sega seriozno 6ti kaja . mi tva hi4 ne e normalno da ti kaja
    ili gajeto ti vinagi si e nabilo me4kite 3-4-5 pati predi da pravite SEX ili prodto nz.6oto ne mi se e salu4valo slava bogo.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    е отговора е ясен. Гаджето ти не е виждал женско преди или не е лъскал бастуна достатъчно.
    Evala

blqqqq
    Guest
    Га-га......гха-гха-гха. Как само простаци мой да има вав тоя форум.
    Да свършва през дрехите Зъ-Зъ-Зъ-Зъ......Представям си ако тръгнеш
    да му сваляш гащите да ти се избаца в лицето като нефтен кладенец...

Цитирай Първоначално написано от blqqqq
    Га-га......гха-гха-гха. Как само простаци мой да има вав тоя форум.
    Да свършва през дрехите Зъ-Зъ-Зъ-Зъ......Представям си ако тръгнеш
    да му сваляш гащите да ти се избаца в лицето като нефтен кладенец...
    hahahahha ne strqskai momi4eto
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си