- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gajeto mi svar6va samo ot pipane
barzak :P no ne mislq 4e v slu4aq ti si vinovnata...qvno dobre mu deistva6![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ni6ot mu nqma na mom4etospoko savsem si e nared prosto mnogo ti se radva
i men mi se e slu4valo da svyr6i samo kato sam go pipala ama si be6e savsem nared mom4eto
![]()
Нещо криминално има тука![]()
Случва ми се често да се възбудя когато се целувам с приятелката си, но да свърша - ъпсурд. Иначе от преждевременна еякулация страдат около 25% от мъжете в световен мащаб.
завържи му уя здраво за да не се исфърля и тетака
e kyv e problema , po byrzo svyr6va mom4eto - praktika mu e maikata![]()
![]()
, tova se opravq s vremeto pyk i kvo ti puka , kato legnete , edin pyt byrzo ,vtori pyt byrzo vse po nqkoe vreme 6te spre da svyr6va sled 5 sek
е отговора е ясен. Гаджето ти не е виждал женско преди или не е лъскал бастуна достатъчно.
Пича се е изложил 1 път...и вие го направихте за 2стинки..
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
nqma da te pla6a no kogato az zapo4nah da pravq sex imah problem 4e za ima nqma 2 min i ve4e sum q nacapal v posledstvie zapo4nah trenirovki.kaji mu da si luska v ku6ti i tukmo kato svur6va da spre bez da se e izmetal.posle pak i taka do 5 puti.do 2 sedmici mu garantiram pone 10 min s teb.a drugoto e da mu pipne6 pi6kata 2 puti ( za 2 4ekii) i 3-tiq put nqma kak da ne e pone nqkolko min. are uspeh
PleasureSeeker, кво ходиш да ровиш по старите теми? Те не са актуални вече и ги заключват ... Тая ако не си обърнал внимание е от Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 11:51 pm , а последното мнение е от Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 4:18 am ... айде замириса на мухъл ...![]()
I LOVE MY SEX
ohohohohoohohohhoohПървоначално написано от Oyamoto
pi4a ne6to e defekten, samo ot pipane ne moje da svur6i i da iska, ne znam ot kakvo moje da e no ne zle da otide nekade da mu pomognat, spored men problemut e psihi4eski na4i na psiholog..... ne mi se struva dobra ideq, na4i na seksolog e nai-dobre da otide, ako iska6 hodi da mu pravi6 kompaniq
о глупачето тоПървоначално написано от hforce
не мога да разбера що като не сте на ясно си опитвате да се изказвате компетентно??
Чували ли сте за мокри сънища? Ако сте наясно какво е това ще се сетите че мозъка казва кога да свърши, и в зависимост от човека може да го каже и без никакъв физически контакт
Всичко е в главата!
това, че се навлажнява не значи, че е свършил......
![]()
Кажи му да си прасне една злобарка преди тва и няма да има проблем![]()
Tова може да е,защото от отдавна не е правил секс и да свършва от най-малкия допир,или да има леки проблеми,или защото много го възбуждаш...
kaji mu da pie brom(tva go davat na voinicite v kazarmata za da ne misliat za seks) taka 6e se vuzbudi po malko i moje i da stanat ne6tata
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
kolko moje da se navlajni chovek ?!?Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
emi na4i opredeleno i ti mu deistva6 dosta dobre sigurno
amaaaaaa toi trqva da kndedatstva za rekordite na gines.
hah sega seriozno 6ti kaja . mi tva hi4 ne e normalno da ti kaja
ili gajeto ti vinagi si e nabilo me4kite 3-4-5 pati predi da pravite SEX ili prodto nz.6oto ne mi se e salu4valo slava bogo.
EvalaПървоначално написано от aLakaZam
![]()
Га-га......гха-гха-гха. Как само простаци мой да има вав тоя форум.
Да свършва през дрехите Зъ-Зъ-Зъ-Зъ......Представям си ако тръгнеш
да му сваляш гащите да ти се избаца в лицето като нефтен кладенец...
hahahahha ne strqskai momi4etoПървоначално написано от blqqqq
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!