.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    BeHuTo_91
    Guest

Bihte li promenili izcqlo viziqta si?

Bihte li promenili izcqlo viziqta si bilo to zaradi nqkoi ili zaradi samite vas? govorim za smqna na cveta na kosata ta daje i prisajdane. za slagane na silikon, liposukciq i t.n. smqna na drehi pri4eski grim.ala-bala? iiiii nai-ve4e za6to?

Guest
    ДА много ясно! Аз го правя ежедневно.. и не издържам повече от месец без да променя нещо коренно в себе си или във външния си вид Пуста суетаа...

Не. Харесвам си живота достатъчно.

Град
    na mnogo mesta
    mi az ne bih.haresvam se takava kakvato sam,pak koito ne me haresva da ne me gleda
    samo iskam da si promenq nosa 4e ne6to ne mi haresva
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

dokato mi haresva tva, koeto vijdam v ogledaloto, nqam namerenie da promenqm ne6o radikalno vyv vyn6nostta si. nito vyv vytre6nostta si, btw. promenite, koito nanasq6 na sebe si, ne se nari4at eksperimenti, a opiti da izbqga6 ot sebe si. eksperimenti se nari4at ekstrovertnite ne6ta, deistviqta, koito promenqt granicite na jivota ti dokato nakraq gi razru6at. pravete takiva eksperimenti,a ne zasqdaite s perhidrol v rykata i muhi v glavata.
    Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Да разбира се...Хубаво е човек да се променя...Бих експериментирала ама заради себе си , а не защото някой друг така казбва...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Да разбира се...Хубаво е човек да се променя...Бих експериментирала ама заради себе си , а не защото някой друг така казбва...
    и аз така мисля - защо заради някой друг да се променям по скоро бих го направила заради себе си

nikoga ne bih smenila vanshniq si vid zardai nqkogo..bilo gadje ili pak priqtelka.haresvam se takava kakvato Bog me e sazdala,no tova ne znachi che ne trqbva da se podarjam.za smqnata na cveta na kosata i prisajdaneto milsq che nqma nishto losho v tova,no za silikoni i takiva gluposti-ne mislq che e nujno imam si formii
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    DA! Ako mi hrumne ne6to v galvata vednaga bih go napravil,kolkoto do cveta na kosata-smenqm go vs mesec! \/ i kogato mi e kef sam s dalga kogato ne s kysa kosa i taka... a grima ako vidq ne6to inetersno vednaga go izprobvam i vs den gledam da sam razli4na!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Много ясно че да...
    само силикон липосукция и секви такива тъпотии от тоя род не бих си направила ... цвета на косата ще сменям скоро а също и гардероба и т.н. така че съм твърдо "ДА"

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Много ясно че да...
    само силикон липосукция и секви такива тъпотии от тоя род не бих си направила ... цвета на косата ще сменям скоро а също и гардероба и т.н. така че съм твърдо "ДА"
    И аз съм на такова мнение! Чак толкова драстични промени като силикон и т. н., не ми се нравят много!

Повече от фен
    ами всички без пластични операции стига да ми хареса.но не мисля че сменянето на цвета на косата или на гардероба е няква драстична промяна

Брей, колко положителни отговори. И аз съм ЗА, разбира се, даже тия дни направи една и тия дето говорят колко е хубаво да се променяш, скачат и ти казват къф си позьор. абе мани.
    промяната е нещо мн хубаво

Голям фен
    Град
    United We Love You
    mda e i az bih iskam cherna kosa do krusta i zeleni ochi shokoladov ten i golemi gurdi
    т. 2, 9

Фен
    Град
    Добрич
    Da s udovolstvie bih se promenila no v ramkite na dopustimoto,a ne sled tova horata da ne mogat da me poznaqt,daje v momenta pravq edin mnogo golqm eksperiment s sebe si,dano da e uspe6en
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

da no samo ako az iskam i zn 4e shte sam super sled promqnata :P

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Mi ne mislq 4e si namerih stila.. i vsi4ko.. Taka si mi e mn dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми