- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- mom4etata predpo4itat ???
даПървоначално написано от gorskata_feja
просто тряя да знаеш какво да правиш
а не да отидеш и да му говориш за времето![]()
Незнам, аз съм малко консервативна и затова съм на теория, че момчетата трябва да свалят момичетата. Което не означава, че не ги предизвиквам в повечето случаи![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Naposledak mai naistina se poly4ava taka,yjAs!![]()
Вярно е, сегашните момчета са много мързеливи..
аз да кажа за страха от отхвърлянето...момичетата са много по-чувствителни на тая тема от момчетата..едно момче ще си каже "майната му" и ще се пробва с някоя другадокато едно момиче когато е отхърлено почват едни терзания "защо..какво ми е?грозна ли съм...дебела ли..."(говоря примерно)само забележете как манията "отслабване" да кажем е по-широко застъпена при момичетата и то дори при момичета с нормално телосложение..качвайки се на кантара и като са качили едно кило си мислят,че това много се отразява и всички го забелязват..
от друга страна като по-суетни същества от силния пол честите гледания в огледалото има доста отрицателен ефект..защото има различни огледала..някои те правят по-ниски,други малко по пълна и т.н...просто момичетата искат да са красиви,да се чувстват красиви...а когато те самите не го чувстват така и страдат от някаква мания както изредих по-горе дори да са нормални те си мсилят,че нещо не е наред и от там идва и страха от отхвърляне от една страна..
просто много красиви мои приятелки са такива и аз не мога да ги разбера защото просто изглеждат перфектно..но те не се чувстват така![]()
иначе съм много съгласна,че по-лошото е самото очакване да стане нещо и нищо да не се случва или пък да се пробваш,а ако пък не стане малко време сдух (при момичетата трае повече обаче) и се преживява![]()
emiii ... qvno ti ne popada6 na takiva det si struvat weПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
и аз си мисля че момчетата последно време много мързел ги гони, за това ние все поемаме инициативата, но пък малко разнообразие не е лошо
"Целувка за лека нощ"
Всеки иска да бъде свалян независимо от пола.Първоначално написано от GLeZoRanA
Аз лично...да харесва ми да ме свалят...ама понякога ми писва, защото...омръзва ми да ми намилат колко съм бил еди к'во си и еди що си![]()
az specialno predpo4itam tequila sus sprite.sled 24-tata bumbum-ka imam predpo4itaniq kum golqm rom s kola i 4 biri![]()
Може и наистина да е така...
Мен и двете ме кефят.
![]()
Зависи от ситуацията.![]()
i posle moje da poska4a6 malko i 6te se polu4i neveroqten kokteil, koito 6te izleze za sekundi i dori 6te ima PROMOCIQ: kokteil+hapkiПървоначално написано от justinsfhc
![]()
A sq stiga s glupostite!!! Popitala sum ne6to i ako ne ti iznasq da otgovori6 PO-DOBRE NE PI6I!!! Ne 4e se zaqjdam, ama si ima ne6to konkretno, za koeto sum "popitala"!!!I ako tolkova iska6 da kaje6 kvo predpo4ita6 da pie6 - mi napravi si tema za tova!!!![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
piFka_LP написа:
mi to koi ne ob4a da bude svalqn ? i momieta iskat i mom4eta
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy