- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове/лезбийки - за или против?
Нямам нищо против ! Всеки си избира как да живее
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
sexy_macka виж какво не те знам колко си "СЕКСИ" ама като ти гледам и тебе те тресе треската на "курвентиите"... що не се![]()
ПИТАМ ТЕ КАКВО ТЕ БЪРКАТ ТЕЗИ ХОРИЦА? Била против..и какво...? оффф....какво се занимавам...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ei po-leko s obidite ! Vse si mislq,che vseki ima mnenie ! NApishi sfoeto i mulchi,ne obijdai ! Moeto mnenie e che tiq pochti me otfrushtavat,ne kato hora,a prosto tehnite "nerazbiraemi polove" Rodili sa te momiche,znachi si si momiche i shte budesh s momche..Rodili sa te momche....s momiche shte budesh !gia_bs Пуснато на: 23.02.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka виж какво не те знам колко си "СЕКСИ" ама като ти гледам и тебе те тресе треската на "курвентиите"... що не се
ПИТАМ ТЕ КАКВО ТЕ БЪРКАТ ТЕЗИ ХОРИЦА? Била против..и какво...? оффф....какво се занимавам...
I vse pak NE ME INTERESUVAT !
I otnovo ti kazvam NE OBIJDAI !!!
P.S. A do tova kolko sm "sexy" emi tfa nqma znachenie pone imam malko mozuche i ne obijdam vseki shoto mnenieto mu ne e kato moeto !!!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ne glasuvah v anketata moje bi za6toto nqma podhodq6ti otgovori. az s1m momi4e, v 4ieto obkr1jenie ima 90% geiove ot tiq deto imat pi6ki v ga6tite si. ot li4ni nabludeniq smeq da tv1rdq 4e obratnite m1je sa nai-zabavnite hora na toq svqt, i sa rodeni za scenata i 6oubiznesa. te sa hora koito obi4at scenata, i obi4at da se pokazvat. te sa tanciori, pevci, artisti i t.n. i tova umeqt da pravqt nai-dobre. ottam se zarodi modata-AZ S1M PEDAL!!! tiinovete iskat da prili4at na svoite idoli ot ekrana na tv-to, i vsi4ki zamqzaha na pedal4eta. a vs16tnost te izob6to ne sa tolkova mnogo kolkoto izglejdat. prosto se pokazvat pove4e.
i otg na v1pr- da, obi4am pedalite, za6toto obi4am ka4estveniq ballet i veselite 6ouprogrami!
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ми ти си бахти комплексаркатаПървоначално написано от sexy_macka
![]()
Тя не те убиди... ама ти... ти си простичка
От кое селце си ?
no comment ! NE mis e zanimava s takiva KATO VAS !!!Гост Пуснато на: 23.02.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Цитат:
gia_bs Пуснато на: 23.02.2 Заглавие:
sexy_macka виж какво не те знам колко си "СЕКСИ" ама като ти гледам и тебе те тресе треската на "курвентиите"... що не се
ei po-leko s obidite ! Vse si mislq,che vseki ima mnenie ! NApishi sfoeto i mulchi,ne obijdai ! Moeto mnenie e che tiq pochti me otfrushtavat,ne kato hora,a prosto tehnite "nerazbiraemi polove" Rodili sa te momiche,znachi si si momiche i shte budesh s momche..Rodili sa te momche....s momiche shte budesh !
I vse pak NE ME INTERESUVAT !
I otnovo ti kazvam NE OBIJDAI !!!
P.S. A do tova kolko sm "sexy" emi tfa nqma znachenie pone imam malko mozuche i ne obijdam vseki shoto mnenieto mu ne e kato moeto !!!
Ми ти си бахти комплексарката
Тя не те убиди... ама ти... ти си простичка
От кое селце си ?
sorry,ama si se zaqjdaite samI !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
шшш тиху.не всички в Монтана са прости като неяОт кое селце си ?
Аз не мисля,че gia_bis каза нещо от което да се засегнешПървоначално написано от sexy_macka
![]()
И каква е тази глупост :
Би ли ми обяснила какво аджеба ме задължава да съм с момче,а?Ако искам да съм с момиче нищо няма да ме спре.Коя си ти за да казваш такова нещо ?" Rodili sa te momiche,znachi si si momiche i shte budesh s momche..Rodili sa te momche....s momiche shte budesh !
И какви като нас ?По-умни ?Мдам..когато изказваш мнение трябва да се обосновеш !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ОФФТОПИК
Вижте нека това не се превръща в поредната тема за спор.. и то безсмислен..явно аз не съм се изразила правилно... и затова продължих на ЛС обясних и че исках да кажа че самия ник "секси мацка" е убида за всяко самоуважаващо се момиче.... нотова беше отговора който получих...за пореден път си казвам в Б-я липсва елементарно образование... и се чудя има ли смисал да влизам още тука...Първоначално написано от sexy_macka
С това преключвам темата..извинявам се за бъркотията!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
апф, gia спокойно бе момиче
такива ги има навсякъде секси мацета
бонбончета сладки диви и красиви
и кфи ли още не. а като погледнеш
ф лицето кат сгазена от валяк
няма смисъл да спираш да влизаш![]()
Malko Offtopic: ae taq sexy_macka i mene mn me drazni, puk i ne vi li e qsno, 4e vsi4ki momi4eta s podoben nick sa nqkfi kompleksarki, 4e to ne e zaduljitelno, 4e kato se pi6e taka i ve4e e "macka" ili "sexy"...i nedei da durji6 ton na gia_bs, za6toto sum vijdala snimkite i na dvete vii OPREDELENO tq e mnooogo po-krasiva ot teb, sexy_macka
![]()
Kolkoto do temata, az li4no predpo4itam lezbiikite pred geoivete...No nqmam ni6to protiv homosexualistite kato cqlo. 6tom na tqh taka im e dobre, 6tom tova iskat - okey, kude e problema, takiva sa im predpo4itaniqtai nai-vajnoto e, 4e tozi na4in na jivot im haresva, a za kfo trqbva da mrazim homosexualistite...nito ni pre4at, nito ni6to
![]()
Пропусна "котенца", "барбита", "ангелчета", "страстни тигрици", "писенца"...Първоначално написано от Lola Bunny
А по темата, честно казано не ми се иска да повтарям някои от предните постове, но за мен всеки си е господар на живота и има право на личен избор.
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Първоначално написано от {malchoto}f
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
между другото какви са тези глупости "секи избира как да живее"
тези хора да не са избрали да са хомосексуалисти ?!
боже..нямам думи !
Аз до колкото знам хомосексуалността може да бъде предизвикана и от проблем с майката по време на бременността - стрес и т.н. А иначе...много ми е интересно, защо всички момчета пишат, че са против само гейовете?! Темата е за хомосексуалните по принцип. Вие викате, че сте против, ама като лъскате пред две "сиамки" надали сте много против!!
Аз съм "ЗА" не за друго, а просто защото никой няма право да съди другия заради вкусовете му! Това отчайващо много ми напомня на приказката "Тоя слуша чалга, значи е тъпак" или "Тоя слуша метъл, значи е изрод" демек "тоя е обратен, значи е урод и няма нужда да го опознвам за да разбера!"![]()
![]()
![]()
![]()
Не бива така - и те са хора и те дишат и имат чувства.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Всеки има свободата да си ляга и да става с който си иска!
в момента ти съдиш тези който са "против" гейовете и "за" лесбийките ..Първоначално написано от SEXtreme
Говоря принципно - това за анти-гейовете само го подчертах щото сега изчетох сички мнения и много ми се набиха на очи...Първоначално написано от miracul
![]()
Admin-Coki:
ne sym za no ne sum i protiv smqtam che vseki ima pravo an izbor na mene lichno te s nishto ne mi prechat tai che...![]()
предлагам, да се дигнем на оръжие и да ги избием до крак...освен лесбийките![]()
Вътрешно се превивам от смях, а външно се чудя, дали монитора е достатъчно здрав....Първоначално написано от miracul
Admin-Coki:
Против педалите съм. Ако продължават да се множат с това темпо, много скоро ще изчезнем. Освен това е извратено. Против лесбийките нямам нищо, защото да видиш две жени да се целуват и т.н. е красиво.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И какво красиво видя?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Може би това, че ви стават пишките като ги зяпате...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
keep walkingПървоначално написано от ImaDufus
![]()
Нямям нищо против такива хора (дори комуникирам с такива), но гласувах против, защото определено не съм за. Може да ме наречете консервативна, но смятам, че уравнението трябва да е мъж + жена, а не жена + жена или мъж + мъж.![]()
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!