.

Виж резултатите на анкетата: За или против гейовете и лезбийките?

Гласували
292. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

187 64,04%
  • Против

105 35,96%
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 277

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    {malchoto}f
    Пуснато на: 22.02.11 Заглавие:

6tom iska6 ne6to seriozno eto kakvo mislq- PROTIV sam, za6toto taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie
    DA, i as sm na tova mnenie ! Protiv

Ебаси хората сте...чесно.....момичето исказа мнение и вие са за тва че е против дайте да я пребиете....нали секи си има мнение бе хора кво сички и се нафърлиха.???Примерно и аз казвам че съм против и кво??тва си е мое мнение секи си има право на мнение и тва е мойто както и нейното и си е нейното!никой няма право да я спира да си искаже мнението защото се пак тая тема е за тва да си кажем мнението и тя точно тва е направила!Тва че на някои не им изнася че то е против не значчи че сички тряаа да са съгласни

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Гост Пуснато на: 24.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:
    Цитат:
    {malchoto}f
    Пуснато на: 22.02.11 Заглавие:

6tom iska6 ne6to seriozno eto kakvo mislq- PROTIV sam, za6toto taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie

DA, i as sm na tova mnenie ! Protiv

Ебаси хората сте...чесно.....момичето исказа мнение и вие са за тва че е против дайте да я пребиете....нали секи си има мнение бе хора кво сички и се нафърлиха.???Примерно и аз казвам че съм против и кво??тва си е мое мнение секи си има право на мнение и тва е мойто както и нейното и си е нейното!никой няма право да я спира да си искаже мнението защото се пак тая тема е за тва да си кажем мнението и тя точно тва е направила!Тва че на някои не им изнася че то е против не значчи че сички тряаа да са съгласни
    Blagodarq mnogo vse pak,che ima nqkoi deto da ne mi se nahvurlq che sm iskazala mnenie i che nick-a mi ne e alex_montana ami e sexy_macka
    Blagodarq !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от ImaDufus
    Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Протива педалите съм. Ако продължават да се множат с това темпо, много скоро ще изчезнем. Освен това е извратено. Против лесбийките нямам нищо, защото да видиш две жени да се целуват и т.н. е красиво.
    И какво красиво видя?
    Може би това, че ви стават пишките като ги зяпате...
    ехее ти мноо бързо загряваш фе,остана да човека да гласува за тфа,дето като го види му се повръща а не за тфа дето го види му става...
    Ми да прав си, но това че ви стават пишките като гледате лесбийки не означава, че е красиво две жени да си лигавят... да не казвам кое
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Протива педалите съм. Ако продължават да се множат с това темпо, много скоро ще изчезнем. Освен това е извратено. Против лесбийките нямам нищо, защото да видиш две жени да се целуват и т.н. е красиво.
    И какво красиво видя?
    Може би това, че ви стават пишките като ги зяпате...
    ехее ти мноо бързо загряваш фе,остана да човека да гласува за тфа,дето като го види му се повръща а не за тфа дето го види му става...
    Ми да прав си, но това че ви стават пишките като гледате лесбийки не означава, че е красиво две жени да си лигавят... да не казвам кое
    Тебе може да не те кефи, но мене ме.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DraGon`GirL
    Аз съм за-->от гейовете стават страхотно добри приятели на нас момичетата поради простата причина,че я няма женската злоба и клюкаренето,нито пък опасността както в рекламата на Sprait "Най-добрия ти приятел те желае.." :P А против лезбийките нямам абсолютно нищо против.Даже любимата ми дискотека в града е на хомосексуалните-страшно шоу си правят тези сладури
    Az sum ZA!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Педеругите заедно с турците и мангалите, проблема е че няма достатъчно дълга стена на която да ги разстрелят сичките.
    Представи си свят пълен с обратни хора, вече се размножаваме чрез машини .... сички са цветнокожи... червени, лилави и тн... а ти си бял БЕ БЯЛ отсякаде ! ... представи си го... и в същото време си хетеро сексуален... и ся си представи целия свят да те мрази как ще се чувстваш ?
    Да те мразят само заради цвета на кожата ти и за предпочетанията ти ...
    Е.. всички тия неща които ги изброи "Педеруги" "Цигани" "Турци" ... и те са хора.. и те са човешки същества... дори да бяха животни те пак имат право на свободен живот и избор !
    Ти СИ НИКОЙ за да кажеш какво трябва да правят и още по малко НЕМОЖЕШ ДА ГИ СЪДИШ !
    НИКОЙ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СЪДИ НИКОЙ !
    И червените и лилавите при турците и педесрасите =D> !!!
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Фен
    Град
    sofia
    emi...li4no men ako pitate...geiovete sa mi dosta gnusni i zatova sam protiv no puk nqmam ni6to protiv lisbiikite dori sa mi nqkakvi super sladki
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Чудя се... Тук много хора са гласували "против". Какаво и да означава това. Но всъщност никой не се обосновава достатъчно защо? Познавате ли изобщо хора, които да са ориентирани така или и вие незнаете защо ги мразите? Според мен е глупаво човек да се води от общото мнение.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

ne me kefqt
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]Чудя се... Тук много хора са гласували "против". Какаво и да означава това. Но всъщност никой не се обосновава достатъчно защо? Познавате ли изобщо хора, които да са ориентирани така или и вие незнаете защо ги мразите? Според мен е глупаво човек да се води от общото мнение.
    Ами... виж аз по принцип не съм против, защото тва си е техния живот, обаче за мен хомосексуализна не е нормално нещо...защо? Ами защото погледнато от чисто анатомична гледна точка мъжете и жените са така устроени физически, че да имат сексуални контакти с противоположния пол...
    Ако не беше така всички щяхме да сме хермафродити...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    anywhere but here
    nishto protiv nqmam takiva hora, dori si mislq che v nqkoi otnoshteniq sa po-zreli ot ostanalite hora, poneje ejednevno se borqt sreshto diskreminaciqta i obshtestvenoto mnenie za sebe si.
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Фен
    Град
    the heaven
    az sam protiv samo za geiovete 6toto lisbiikite me vuzbujdat i ne samo men.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Всеки има право на избор какво да... !
    Въпреки всичко, гейовете ме дразнят малко...нз защо?!?

Повече от фен
    Със сигурност не съм против. Някои казват, че гейовете и лесбийките не са нормални...От тази гледна точка и ние не сме нормални за тях и може би сме им гнусни...Това е глупаво...
    Както казаха преди мен - всеки има право на избор, нека си се обичат хората, какво толкова...
    Мен ме дразнят само такива, които се правят на интересни само, за да привлекат вниманието върху себе си...
    Иначе няма нищо лошо в това да обичаш, независимо кого и как...

Nito sum ,,za'' ,nito ,,protiv''!Tova si e pravo na li4en izbor,vseki re6ava sam kakvo 6te pravi s jivota si,neka budat 6tastlivi!!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    оххх ама сте ми образовани...

1 лезбииките също са "гей"
    2 гей означава- весел, правете сметка...
    предпочитам хора, които могат да мислят за приятели...
    тези хора знаят какво е книга и каква е разликата между ирония и сарказъм...
    а мачо чалгарите са тъпи копелета...

вие си дружете с каквито отговарят на интелектуалния ви багаж...

по- добре гей, отколкото задръстен, тъп чалгар...
    Е вече разби всички съмнения относно наклона ти.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

az su m za

nqma ni6to lo6o da si homo! kakvo tolkova e stanalo! bili li ste s 4ovek ot va6iq pol? ako ne ste po do dobre opitaite! 6te vi haresa garanciq!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Аз нямам конкретна позиция.Лично не приемам тези връзки Но свободна държава сме...всеки живее по своите си правила
    Suglasna sam s tova =)

Град
    MaiNa city
    nqmam ni6to protiv obratnite,te sa6to sa hora ,az li4no imam takiva poznati i sa mnogo to4ni.No sam protiv osinovqvaneto na deca ot homoseksualni dvoiki

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    блабла
    офффффффффффффффффф даже ме е срам че споря с такъф баламурник като тее,виж кфо ми каза,после аз кфо ти отговорих,после ти пък кфо отговори и най-накрая се хфърли отнякъде
    Вучо искаш ли да си говориме за теятър и изкувство и после аз да те ебъ и после ти да ми лапаш?

Guest
    mejdu drugoto ne ste pravi za tova 4e ot gledna to4ka na biologiqta da si gei ili lesbiika e nedopustimo - ima 6impazeta koito se ebat myjko s mujko, sled dve minuti mujko s jensko i tn
    naskoro daje bqha otkrili biseksualna muha
    a ku4etata redovni si lijat kopulacionnite organi edno na drugo

az li4no se otvra6tavam ot misylta za tova koeto
    geiovete vyr6at, no sym toleranten, za6toto geiove i lesbiiki ima ot dosta vreme - v rim e bilo 4esto sre6tano qvlenie, v drevna gyrciq da ne govorim, a nqkoi u4eni smqtat 4e e imalo homoseksualni brakove predi homo sapiens sapiens
    taka 4e ne6tata ne sa tolkova nenormalni i spored men cqlata tazi nenavist kum homoseksualistite proizliza ot propovqdvaniqta na cyrkvata prez vekovete, a ne za6toto nqkoi e "mrysen pedal".

Голям фен
    Абе, тука сте се събрали едни ъкълиииииииииииии!! хаха..."гейовете ме дразнят, ама лезбийките не, щото ме възбуждат" - още едно доказателство, че момчетата мислят само с долната си глава! хаха...глупаци!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

AZ SAM ZA LESBIIKITE MNOGO QSNO I SAM ZA DA IZGORIME VSICHKI GEIOVE...KOI E S MEN ? SHE ZAPOCHNEM OT EDIN UCHITEL PO FIZIKA V PETRICH S MEN LI STEEE ?

Вортекс,
    1)ако си момиче - евала
    2)ако си момче - педал гнусен,ходи да те пердашат меките,нямам кфо повече ти кажа[/quote]

momi4e sum! i mersi!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си