- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове/лезбийки - за или против?
a we i ti ne si tolkova obrazovan taka 4e ne se naduvaiПървоначално написано от exploitedteen
gay zna4i osven vesel i PEDAL (nqmam predvid 4ast ot velosiped), to4no kakto ezik ozna4ava sistema ot opredeleni zwukowe sys smisleno zna4enie i muskul v ostata (takiva dumi se nari4at omonimi)
a i ne slu4aino sa kazali 4e s kakyvto se sybira6 takyv stva6 - taka 4e obrzaovani priqteliu (poneje gi razbira6 tiq raboti edva li ima nujda da ti kazvam 4e tova e sarkazym) moje o6te ot sega da otide6 da ti nqpravqt klizma ta posle na priqtel4etata ti da ne im e gadno
ina4e po princip sym toleranten kym obratnite, ni6to 4e gi smqtam za otvratitelni
На тез педераси ще им сера в носа!!!!!!!!! Много ги мразя.. Особено някоя вечер като си пусна XXL аз съм надъхан за нещо като ебане.. а тез педали си въртят гейските пишки там..![]()
![]()
Може ли да ви задам и аз няколко въпроса...
![]()
Вие за или против късокраките хора сте?
За или против червенокосите?
За или против хората с дълги мигли?
За ли против хората които вярват в призраци?
За или против любоуелите на котки???
Не ставайте смешни моля ви... Самия въпрос е поставен некоректно. Аз пък съм против чернокосите...![]()
Да мрът. \/
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
GAY, upotrebqvano v smisal na pedal, e abreviatura i ozna4ava Good As You; koeto e dosta vqrno mejdu drugotoПървоначално написано от exploitedteen
![]()
eto edin koito znae kvo govoriПървоначално написано от Lake_bodom
mi az sam za tqh,vupreki 4e e mnogo gnusno da vidi6 geiove kak se celuvat,ne iskam da obidq nikoi
PROTIV PROTIV PROTIV !!!![]()
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
PROTIV !
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
nqmam ni6to protiv tqh prosto vseki ima pravo na izbor vse pak
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няа нищо лошо в това да има гейове и лезбийки макар понасям лезбийките даже си прознаам че и аз съм се целувала с наи добрата си аверка в това няма нищо лошо но гейовете малко поече се лигавят някои а аз не обичам лигави хора но и те се хора и те имат право на избор жсеки според вкуса си :P
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Mislq , 4e e vseob6to mnenie i po4ti vsi4ki mom4eta haresvat lesbiikite , makar4e sum momi4e i mene me kefqt ... A za pedalite - abe ne6to ne mi haresvat ama vseki si izbira kakuv da e , kato im haresva 6to da ne sa pedali!?
Mislq , 4e e vseob6to mnenie i po4ti vsi4ki mom4eta haresvat lesbiikite , makar4e sum momi4e i mene me kefqt ... A za pedalite - abe ne6to ne mi haresvat ama vseki si izbira kakuv da e , kato im haresva 6to da ne sa pedali!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tove e za vsi4ki mazni kurviiiiiiiiiiii
Хората са родени мъже и жени за да се харесват противоположните полове. Всички в България взеха да си мислят че като го оправят отзад е баси и газа ама ставате точно като Васко педераста. Ама като ви кефи да сте различни давайте никои не може да ви спре, но да знаете че има много по-приятни начини да сте различни, приятни, готини и харесвани. А не секи комплексиран от това че не може да си намери момиче и си намира момче..... и все пак за всеки влак си има пътници....
УСПЕХ Ви ПоЖелаВам![]()
![]()
Аман от педали
Ami az nqmam nishto protiv homosexualistite..nito mi prechat nito nishto.. moga da kaja che ima mnogo tochni hora.. edin ot nai dobrite mi priqteli e gei.. i e mnogo gotin naisitna.. otr nego ne sm chula edna losha duma za nqkoga.. i te sa hora i te imat syrce..kvo tolkoa che obichat ot syshtiq pol
vseki ima sobstveno menie i pravo na pravo na izbor .
против съм да,защото застрашават човечеството,ако станат повече от нормалните какво ще правим а?откъде ще идват децата...света загива заради тях
С мен който иска, срещу мен който може
Mi za sam.V momenta jiveeme v takova vreme 4e vseki ima pravo da pravi kakvoto si iska!Kakvo lo6o ima v tova da haresva6 nqkoi ot sa6tiq pol?TVa e super normalno spored mene.:P
![]()
vypros za horata,koito sa protiv:kakvo vi pre4i,4e nqkoi haresva 4ovek ot sy6tiq pol??ponqkoga ne zavisi ot tqh i kolkoto i da iskat ne mogat da se prebprqt s tova.pyk i naistina vse pak jiveem v 21-vi vek i 4ove4estvoto bi trqbvalo da e dostaty4no razkreposteno,za da prieme i dvoiki ot edin i sy6t pol.az li4no sym za =)vseki e svoboden da pravi kakvoto iska i da e s 4oveka,s koito se 4uvstva nai-dobre i nai-spokoino![]()
get off.
Първоначално написано от MoRsKa_nimfa
ne se bezpokoi, nqma opastnost skoro tova da se slu4i
tozi re4nik li e edinstveniq dostoveren izto4nik za teb; za6to ne se porovi6 malko pove4e? za da go kazvam, zna4i sam go pro4el otnqkade.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
za geiovete i lezbiikte sam i s dvete race ee verno e 4e geiove malko po stranno no lezbiiki ve4e svikvame da gledame navsqkade pak i nqa ni6tu lo6o v tav daje e adski priqtno momi4e da e s momi4e vse o6te ne sam pravila sex s mom4e no s momi4e...tva e dr vupros ve4e![]()
SEX is like NOKIA- connecting people like NIKE -just do it like PePSI ask for more like SAMSUNG everyone is invited and like me- too good to be true{P}
ами въобще нищо против нямам хорицата
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
ZA!!!Kvo losho ima v tva?Първоначално написано от SEXtreme
Losho e moje bi spored nqkoi selqni i typi ograni4eni hora....
![]()
Всеки има право да бъде такъв какъвто иска!Ли4но аз против лезбийките нямам ни6то против![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
анкета:
Ако маика ти или баща ти имаше хомосексуални наклонности - щеше ли да четеш анкетата?
*да 0%
*не 100%