.

Виж резултатите на анкетата: За или против гейовете и лезбийките?

Гласували
292. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

187 64,04%
  • Против

105 35,96%
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 277
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    оххх ама сте ми образовани...

1 лезбииките също са "гей"
    2 гей означава- весел, правете сметка...
    предпочитам хора, които могат да мислят за приятели...
    тези хора знаят какво е книга и каква е разликата между ирония и сарказъм...
    а мачо чалгарите са тъпи копелета...

вие си дружете с каквито отговарят на интелектуалния ви багаж...

по- добре гей, отколкото задръстен, тъп чалгар...
    a we i ti ne si tolkova obrazovan taka 4e ne se naduvai
    gay zna4i osven vesel i PEDAL (nqmam predvid 4ast ot velosiped), to4no kakto ezik ozna4ava sistema ot opredeleni zwukowe sys smisleno zna4enie i muskul v ostata (takiva dumi se nari4at omonimi)
    a i ne slu4aino sa kazali 4e s kakyvto se sybira6 takyv stva6 - taka 4e obrzaovani priqteliu (poneje gi razbira6 tiq raboti edva li ima nujda da ti kazvam 4e tova e sarkazym) moje o6te ot sega da otide6 da ti nqpravqt klizma ta posle na priqtel4etata ti da ne im e gadno

ina4e po princip sym toleranten kym obratnite, ni6to 4e gi smqtam za otvratitelni

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    На тез педераси ще им сера в носа!!!!!!!!! Много ги мразя.. Особено някоя вечер като си пусна XXL аз съм надъхан за нещо като ебане.. а тез педали си въртят гейските пишки там..

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Може ли да ви задам и аз няколко въпроса...

Вие за или против късокраките хора сте?
    За или против червенокосите?
    За или против хората с дълги мигли?
    За ли против хората които вярват в призраци?
    За или против любоуелите на котки???

Не ставайте смешни моля ви... Самия въпрос е поставен некоректно. Аз пък съм против чернокосите...
    Да мрът. \/
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

GAY, upotrebqvano v smisal na pedal, e abreviatura i ozna4ava Good As You; koeto e dosta vqrno mejdu drugoto

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom

GAY, upotrebqvano v smisal na pedal, e abreviatura i ozna4ava Good As You; koeto e dosta vqrno mejdu drugoto
    eto edin koito znae kvo govori

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mi az sam za tqh,vupreki 4e e mnogo gnusno da vidi6 geiove kak se celuvat,ne iskam da obidq nikoi

Супер фен
    PROTIV PROTIV PROTIV !!!

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    PROTIV !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    Град
    orange county
    nqmam ni6to protiv tqh prosto vseki ima pravo na izbor vse pak
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няа нищо лошо в това да има гейове и лезбийки макар понасям лезбийките даже си прознаам че и аз съм се целувала с наи добрата си аверка в това няма нищо лошо но гейовете малко поече се лигавят някои а аз не обичам лигави хора но и те се хора и те имат право на избор жсеки според вкуса си :P
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Mislq , 4e e vseob6to mnenie i po4ti vsi4ki mom4eta haresvat lesbiikite , makar4e sum momi4e i mene me kefqt ... A za pedalite - abe ne6to ne mi haresvat ama vseki si izbira kakuv da e , kato im haresva 6to da ne sa pedali!?

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Mislq , 4e e vseob6to mnenie i po4ti vsi4ki mom4eta haresvat lesbiikite , makar4e sum momi4e i mene me kefqt ... A za pedalite - abe ne6to ne mi haresvat ama vseki si izbira kakuv da e , kato im haresva 6to da ne sa pedali!?

Guest

tove e za vsi4ki mazni kurviiiiiiiiiiii

Фен
    Град
    Където Там
    Хората са родени мъже и жени за да се харесват противоположните полове. Всички в България взеха да си мислят че като го оправят отзад е баси и газа ама ставате точно като Васко педераста. Ама като ви кефи да сте различни давайте никои не може да ви спре, но да знаете че има много по-приятни начини да сте различни, приятни, готини и харесвани. А не секи комплексиран от това че не може да си намери момиче и си намира момче..... и все пак за всеки влак си има пътници....
    УСПЕХ Ви ПоЖелаВам Аман от педали

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Ami az nqmam nishto protiv homosexualistite..nito mi prechat nito nishto.. moga da kaja che ima mnogo tochni hora.. edin ot nai dobrite mi priqteli e gei.. i e mnogo gotin naisitna.. otr nego ne sm chula edna losha duma za nqkoga.. i te sa hora i te imat syrce..kvo tolkoa che obichat ot syshtiq pol

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    vseki ima sobstveno menie i pravo na pravo na izbor .

против съм да,защото застрашават човечеството,ако станат повече от нормалните какво ще правим а?откъде ще идват децата...света загива заради тях
    С мен който иска, срещу мен който може

^Nikita_^
    Guest
    Mi za sam.V momenta jiveeme v takova vreme 4e vseki ima pravo da pravi kakvoto si iska!Kakvo lo6o ima v tova da haresva6 nqkoi ot sa6tiq pol?TVa e super normalno spored mene. :P

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    vypros za horata,koito sa protiv:kakvo vi pre4i,4e nqkoi haresva 4ovek ot sy6tiq pol??ponqkoga ne zavisi ot tqh i kolkoto i da iskat ne mogat da se prebprqt s tova.pyk i naistina vse pak jiveem v 21-vi vek i 4ove4estvoto bi trqbvalo da e dostaty4no razkreposteno,za da prieme i dvoiki ot edin i sy6t pol.az li4no sym za =)vseki e svoboden da pravi kakvoto iska i da e s 4oveka,s koito se 4uvstva nai-dobre i nai-spokoino
    get off.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от MoRsKa_nimfa
    против съм да,защото застрашават човечеството,ако станат повече от нормалните какво ще правим а?откъде ще идват децата...света загива заради тях
    ne se bezpokoi, nqma opastnost skoro tova da se slu4i

ето според речник какво е:

gay [gei] а 1. весел, радостен, игрив; 2. разпуснат; отдаден на светски удоволствия; а ~ woman лека жена; 3. безцеремонен, високомерен; 4 ярък, пъстър, бляскав, блестящ; великолепно/празнично облечен/украсен; 5 разг. хомосексуален
    tozi re4nik li e edinstveniq dostoveren izto4nik za teb; za6to ne se porovi6 malko pove4e? za da go kazvam, zna4i sam go pro4el otnqkade.

za geiovete i lezbiikte sam i s dvete race ee verno e 4e geiove malko po stranno no lezbiiki ve4e svikvame da gledame navsqkade pak i nqa ni6tu lo6o v tav daje e adski priqtno momi4e da e s momi4e vse o6te ne sam pravila sex s mom4e no s momi4e...tva e dr vupros ve4e
    SEX is like NOKIA- connecting people like NIKE -just do it like PePSI ask for more like SAMSUNG everyone is invited and like me- too good to be true{P}

ами въобще нищо против нямам хорицата
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Guest

Re: Гейове/лезбийки - за или против?

Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Ето едно въпросче - за или против сте за хомосексуалните? ОБОСНОВЕТЕ СЕ!
    ПС: УМОЛЯВАМ ви да няма отговори от рода на "против щот са мръсни педали" и т.н. - темата е сериозна и очаквам сериозни отговори :P
    ZA!!!Kvo losho ima v tva? Losho e moje bi spored nqkoi selqni i typi ograni4eni hora....

Град
    Don't know!
    Всеки има право да бъде такъв какъвто иска!Ли4но аз против лезбийките нямам ни6то против
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    анкета:
    Ако маика ти или баща ти имаше хомосексуални наклонности - щеше ли да четеш анкетата?

*да 0%
    *не 100%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си