- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове/лезбийки - за или против?
awe hora, tezi koito sa protiv homoseksualistite sa pylni kompleksari i zadrystenqci! edin chovek ne se opredelq po seksualnite mu predpochitaniq, a po tova kakyv e kato chovek! vse edno da sydish za choveka po tova koeto pie ili qde! e typo e! aide osyznaite se che sme v 21 vek i sprete s tiq predrazsydaci! vse pak tova e vypros na CHUVSTVA a ne na nqkvi si seksualni izvrashteniq! e...vse pak e normalno, tozi, koito ne go e izpital da ne go razbira! ama vse pak...!!!!!!![]()
Аз сам против педали лизбиики мангали наркомани и сякви такива отрепки само марсат даржавата трябва да се ИЗТРЕПЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Господин полицая гледа девствено
Напълно съм съгласен другарю. =D> А сега моето мнение:Първоначално написано от Qvkata_
Естествено че съм ПРОТИВ, по времето на социализма нямаше такива извращения, как няма да съм комунист след като се извъдиха всякакви гнусотии в милата ни република - хомосексуализъм, наркомани, педофили, аналносексолюбци и т.н.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
(: protiv ne sam
nevigdam zashto, pak i me privli4at hm
vav svoboda giveem nalibtv koito go misli dalboko se zablugdava primer predi ahil mrazili la sa go ili vazpeli, a btv za nego ne moga da kaga 4e nqma nikakvi platski vrazki s mage spored tvorbata
![]()
az nqmam absolutno nishto protiv tqh,vse pak jiveem v demokratichna dyrjava i vseki ima svoeto sobstveno pravo na izbor :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
naistina li si misli6 4e 6te ostanat samo pedali?Първоначално написано от Qvkata_
ЦЕНЗУРА!!!
zna4i tvardi6 4e ima tendenciq vse pove4e maje da stavat pedali? az ne mislq taka. prosto predi sa se krieli, a sega ne.
osven tova, kakvoto i da si govorim, heteroseksualnite vinagi 6te si dominirame - tova e normalnoto povedenie, zakodirano v instinktite ni za prodaljavane na vida.
axam \Първоначално написано от Lake_bodom
/ \
/ \
/
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ЦЕНЗУРА!!!
Защо да съм против хомосексуалистите? Не ми пречат.
Познавал съм достатъчно хомосексуалисти. Да ви кажа честно - средностатистически май са доста по-свежи типове.![]()
Ами като ти гледам акъла, определено няма да си ти.Първоначално написано от Qvkata_
![]()
az sum za, kato im haresva da pravat kvoto iskat!
niama izvrateni neshta, stiga da se haresvat ot sichki deto gi pravat i ne gi pravat nasila
Taka e, opredeleno bih predpochela da me lije lesbiika, otkolkoto da opra do tapkach kato toa seliakПървоначално написано от Night_Knight
ЦЕНЗУРА!!!
Първоначално написано от SEXtreme
Що ли не съм учуден.Първоначално написано от Qvkata_
![]()
Колкото повече гейове толкова по-добре за мен.Остават повече свободни момичета.Както казах нямам нищо против само да не ме закачат.
Всеки си има праваа и гей и лесбика да си имаш си права и всеки трябва да се отнася с тебе както с убикновен човек.
Ако убиеш един гей или лесбика по закона те садят за убиство на Човек а не за убиство на Лесбика или Гей.
Всички сме равни пред прага на Рай , но Qvkata е направо за Ада
Несме ние които да съдим такива хора теси решават какви да бъдат и как да изглеждат те са отделни личности.[/quote]
Живота е хубаво нещо!!!
Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)
ЦЕНЗУРА!!!
abe Qvka ti nqmash li si dryga rabota osven da se zaqjdash kakto napisah v edna dryga tema pishi na LC da te yredim s neshto shtoto mai sam ne mojesh ...
A kolkoto do temata sym za geiovete i lezbiikite vseki ima pravo da izbira kakyv da byde i s koi da se e*e...)) ama qvkata mai si e nqkoi zagorql gei da go...:P
mda... tolkova qrostno im se protivopostavq... dali ne se opitva da prikrie ne6toПървоначално написано от bibonka
![]()
ЦЕНЗУРА!!!