.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    gostinin
    Guest

Kapi po malko po vreme na sex

znachi kato pravq sex ili mi pravq svirka i po malko kapi neksi edno takova prozrachno kato sperma ma ne tolkova lepkavo ta vyprosa mi e tova sperma li e smisal moga li da chukam taka bez prezervativ ? demek ot tui neshto she zabremenee li ?

Само ми кажи, че си на 11!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    moje da ne zabremene 6toto nz kfo e tva ma predstavi si kato se ebe6 bez prezarvativ moje da fane6 neko kofti bolest

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    nema bolesti za destvenica govorim ama do sega vinagi sym bil s prezervativ... iskam veche malko mesce da osetq :P
    ama da ne stana tatko

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Какво .. ще ми кажеш,че още нямаш сперма,а си тръгнал да ебеш?
    Та ти ,моето момче, на колко си годинки?
    11-12 някъде?
    Искал месце да усетиииии
    Абе,ей,не се излагай така ...
    А и ,ако все пак правиш секс презерватив
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofia
    Samo wnimavai da ne si lepnal nekoi triper kato go pravi6 bez prezervativ 4e to taka te4e edna prozra4na te4nost
    Наебавай и преебавай!

Guest
    абе тъпаци тва се нарича precum и няма нищо особено в него, това е когато ти 'сълзи кончето' хахах - когато задържаш оргазма си известно време започваш да отделяш по няколко капчици precum, може да си на 17, може да си на 40

Сори ма ще ставаш татко...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе тъпаци тва се нарича precum и няма нищо особено в него, това е когато ти 'сълзи кончето' хахах - когато задържаш оргазма си известно време започваш да отделяш по няколко капчици precum, може да си на 17, може да си на 40
    Придържам се към твоето мнение!Но и те са малко прави защото при 11-12 годишните има едно отделяне на секрет !

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    nema bolesti za destvenica govorim ama do sega vinagi sym bil s prezervativ... iskam veche malko mesce da osetq :P
    ama da ne stana tatko
    Глупости. Голяма част от болестите се предават наследствено, включително и СПИН-а

Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    ama da ne stana tatko
    Глупости. Голяма част от болестите се предават наследствено, включително и СПИН-а

=D>
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ama da ne stana tatko
    А ти имаш ли представа колко неща можеш да си лепнеш от едно момиче, дори и тя да е девствена? М?
    Имаш ли представа, че момичетата са страшно предразположени към инфекции причинени например от тампони, антибиотици, мръсни ръце, замърсена вода в басейни и какво ли още не... Вземи се ограмоти малко и тогава тръгвай да правиш секс! А пък като те гледам какви въпроси задаваш явно не си много наясно със собствения си организъм!
    Искал "месце да усети"... ще усетиш ти нещо друго както си я подкарал, ама айде...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

уфф неможе да бъде! 11 годишен пиклио тръгнал секс да прави..хахахаах !
    та знаеш ли каде да го вкараш бе ?въобще имаш ли кво да вкарваш още ?
    ако въпроса ти беше по смислен щях да ти отговора..а на тоя въпрос че ти капе нещо "прозрачно като сперма ма не толкова лепкаво"
    и "мога ли да го права без презерватив" ..бате незнам кво да ти отговора !
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    абе прай бе.. кой та спира.. кат си некфо дришлю си прай!
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    moje,za6to ne

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    на тоя не му става презерватива още ахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си