.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Emi i az si nqmam sobstvena staq...delq q s sestra mi ,ama tova e tolkova strashno...kakvo che spish pri nqkoi drug ti se pak si q imash...

Град
    Бургас
    e az imam i sestra oba4e sme v razli4na staq imam sobstvena staq,kydeto nikoi ne me pritesnqva....kofti e da deli6 nqkoq staq s nqkoi drug 4ovek naistina...

su6tiq
    Guest
    Значи,аз собствена стая имам,ама немога да я ползвам!!!Нямам брат или сестра,унас живеем аз,майка ми,баща ми.Не става въпрос и за икономия!!!И двете стаи се отопляват,просто прищявката е постоянно да ме контролират явно Стана така ,че унас се прибирам само да ям и да спя както казва майка ми,като скоро може да отпаднат и тези 2 неща.Говорил съм,карал съм се,тръшкал съм се че искам да си спя в стаята те не разбират!!!Или иска им се да не разбират,спя в хола на спалнята,майка ми на другото легло,а баща ми в мойта стая.Оправданието е че баща ми хъркал и майка ми неможе да спи от него,или пък излизал рано за работа,последния път се изнервих и казах да си го търпи,тя си го е избирала и защо аз трябва да страдам от тоя проблем?

LoverLips
    Guest
    Горкия! Наистина е кофти! Да нямаш брат или сестра, обаче пак да нямаш право на собствена стая.
    Доводите на майка ти ми се струват направо смешни:
    "-Баща ти хърка!"
    Наистина, като си го е избрала да си го търпи.
    Ти не си длъжен да й търпиш прищевките само защото не може да спи в една стая с него.
    Наистина не знам как да ти помогна. Просто си мисли, че след по-малко от година ставаш пълнолетен! Ще отидеш студент в друг град, ще живееш на квартира и вече няма да го имаш този проблем.

Голям фен
    Az do predi 3 godini bqh v edna staq s brat mi, koito e s 4 godini po-golqm i vednaj se bribrah i vleznah i toi ebe6e nekva na MOITO leglo 6toto e po-golqmo. Kazah na na6te i problema be6e re6en. Probvai taka - ba6ta ti da te fane da prai6 seks i sigurno 6te se mahne
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

А аз какво да кажа! На 19, ама хич изобщо не ми пука. Може би, защото имам сестра. Вече ако имаш брат е наистина малко кофти, ама в крайна сметка това не е повод да се кахъриш.
    Аз например не съм се и замисляла за отделна стая, защото просто не можем да си позволим по-голям апартамент, пък и да можехме на мен този си ми харесва и няма смисъл просто.
    При баба ми и дядо ми си имам собствена стая и ми е супер гот, ама преди да заспя ми е страшно тъпо като няма с кой да си поговоря и обсъдя деня. Не го приемай толкова навътре, а погледни от хубавата страна на... ситуацията.
    И още нещо, хората няма къде да живеят, а ти най-малкото си имаш стая.

Как да постъпиш ли...kill your mother!Не бе ша си поговориМ с тая твоя майка ...
    All the pain I thought I knew
    All the thoughts lead back to you
    Back to what was never said
    Back and forth inside my head
    I can't handle this confusion
    I'm unable; come and take me away

Фен
    Град
    Пазарджик
    Еми усвен [-o<
    Любовта е по-силна от всичко

е,съобрази се и с вашите!Но по принцип наистина ще е добре да си я издеистваш.Поговори отново с баща си,спокойно и майка ти може и да отстъпи!Дано..

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Ami opitai se da obedish maika ti pogofori s neq kaji 4e veche se pak si na 17...i takifa gluposti!!!Pri mene polojenieto pak vinagi si e bilo nekfo super qku...maika mi super 4esto zaminafa nqkude ili pak jivee v apartamenta sus sapruga si..i se polu4afa taka 4e kogato maika mi se frushta bashta mi zaminafa...i nie se prenasqme tam i taka sqka ve4er ima kupon f naz
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Говори с майка ти.
    Дано те разбере.
    Успех.

Фен
    Град
    Iowa
    епа и на 50 да си пак може да нямаш собствена стая ...

Град
    middle_of_nowhere
    ba6ta ti nali te razbiral..kaji my da se iznese v xola
    NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI

Настоявай бе пич, настоявай! Ако сега нямаш собствена стая та кога? Някой ден ще се ожениш и ще трябва да спиш с жена ти в една стая. \/
    От мене 100% подкрепа

Фен
    Град
    BURGAS

AZ KAKVO DA KAJA

AMI PROSTO MOITA STAQ E POLZVAT ZA DNEVNA EMI NEMI PYKA GLEDAI DANE ZASTOQVA6 V VKU6TI MNOGO TOGAVA
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си