.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Vqrvate li v sydbata?

Vqrvate li v sydbata?I slu4valo li vi se e ot edin den da vi zavisi celiq jivot...,razkajete...

Такова нещо няма и се съмнявам в някой, който казва, че разчита изцяло на нея. Ако сам не си помогнеш никой няма да ти помогне.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ne. neseriozno e da se misli 4e nqkade e napisano kakvo predstoi da se slu4i ili 4e nqkoi e re6il vsi4ko predi na6eto rajdane. bude6teto ni se opredelq ot na6ite postupki.

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Kak da kaja ... DA!DA!DA! Ima takova neshto i az sum sigurna v tova !
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    да,определено вярвам в съдбата
    като цяло животът ни е предопределен,но .. ние го "оформяме" чрез нашите постъпки и действия
    да,случвало ми се е един ден да преобърне нещата и живота ми
    случвало ми се е нещо дребно и безобидно един вид в началото,после за се окаже нещо супер пагубно,но... не ми се говори за това
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    Нелогично и малко самохвално ми звучи,да си мислим,че някои си е играл да преопределя на всяко живо същество какво ще му случи.Все едно да си мислим, че като говорим с Бог той ни обръща внимание.
    Склонна съм да мисля че всичко се повтаря във врето и пространството, но ние не сме достатъчно "възвишени", за да до усетим.Всичко в просторанството се повтаря, а за това има не малко примери от историята на вселената.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

az vqrvam 4e ima nqkoi momenti napisani ot sadbata ina4e ima i takiva v koito zavisi izcqlo ot tebe a v tova dali ima takav den koito da promenq izcqlo jivota ti DA pri nqkoi sa pove4e pri drugi po malko no seki ima pone edin takav v jivorta si
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Guest
    estestveno o6te s poqvqvaneto si na bql svqt sudbata se e namesila i ti e otredila da bude6 bulgar4e..da se rodi6 v hubavo semeistvo primerno..ottam natatuk nikakva sudba ne se namesva..vsi4ko zavisi izcqlo ot teb..dokato ne umre6!(mojebi i togava sudbata pak se namesva)

Guest
    Spored men sydbata na edin chovek e v samiqt nego!Ne6to te kara otvytre da napravish opredeleno neshto koeto e pisano za teb...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    [color=black]да,определено вярвам в съдбата ...

Супер фен
    vqrvam 4e v ni6to ne trqbva da vqrvam !!!

az znam 4e ni6to neznam, no drugite i tova neznaqt-A. An6tain
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Не, не вярвам. Изглежда глупаво и лесно да си мислиш, че нещо управлява живота ти. А и аз не се чувствам като кукла на конци. Аз съм човек, който сам умее да управлява живота си толкова добре, че да не се нуждае от някаква паранормална сила, на която да се опира!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си