.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Театърът и българският тинейджър.

Ходите ли на театър и коя е последната постановка която гледахте? Любимо представление?

Аз лично отидох на премиерата на "Трамвай желание". Много ми хареса много забавно, но и много съдържателно.

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Оооо обожавам Българския театър.... Даже в понеделник съм на постановката "Глупаци"

А коя ми е лубимата постановка ли.... ами незнам може би са две...едната е "Омайна нощ" - изключителна комедия... а дригата е "Последния ден на Крап" с Наум Шопов (последната пиеса която изигра преди да напусне сцената) изключително тежка и въздействаща постановка...!!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    estestveno 4e xodq na teatur Malko sa BG teen4etata koito xodqt na teatur no az sum ot tqx (na 16 godini sum). Poslednata postanovka na koqto bqx be6e "arxangelite ne igraqt fliper" (edin friend igrae6e v neq i za tva izbrax to4no tazo postanovka), a liubima si nqmam,mn sa tezi koito mi xaresvat.

Театър?! Не! Наще само се опитват насила да ме накарат да харесам театралното изкувство, но на мен просто ми е скучно. Няма я динамиката, такава каквато я има на големия екран.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]Театър?! Не! Наще само се опитват насила да ме накарат да харесам театралното изкувство, но на мен просто ми е скучно. Няма я динамиката, такава каквато я има на големия екран.
    Е ти така си мислиш. Динамиката не е в действието, а в диалозите и сценария. Отиди на една хубава комедия каквито сега има много и ще ти хареса.

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    ]Театър?! Не! Наще само се опитват насила да ме накарат да харесам театралното изкувство, но на мен просто ми е скучно. Няма я динамиката, такава каквато я има на големия екран.
    Е ти така си мислиш. Динамиката не е в действието, а в диалозите и сценария. Отиди на една хубава комедия каквито сега има много и ще ти хареса.
    Дай идея.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

]Дай идея.
    Ако си от София виж в Сълза и смях

]Дай идея.
    Да, иначе се надявах да ми препоръчате нещо, което наистина знаете, че е яко. Иначе ще разгледам.

Голям фен
    Ot vreme na vreme poseshtavam takiva miropriqtiq Ami "Omaina nosht" beshe nai zapomnqsht ot vsichko gledano naskoro

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ми...наскоро отидох на театър за чви път от много време...Сюжета беше супер скучен но ми хареса..в театъра има неща които в киното не можеш да намериш...Например да чуваш реално гласовете...или самата игра като знаеш че не се правят 100 дубъла...или пък аромата...нз дали го има тфа иначе ама на тоз дет хойх миришеше супер яко от сцената

]
    ]Дай идея.
    Да, иначе се надявах да ми препоръчате нещо, което наистина знаете, че е яко. Иначе ще разгледам.

Мармалат, Трамвай желание, Фенове.

*wan`a`doo*
    Guest
    E аз не ходя мноо често,ма последно хоих скоро-глеахме Пигмалион в Народния,ама мене много не ми беше интересно...само от време на време хаха. Мога да ти кажа да гледаш Мармалад-супер яко е

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На театър не ходя толкова често. Но обожавам оперетите. Не пропускам постановка във великотърновския театър.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    яко е. ходя о време на време. ама сега не ми се обяснява. утре. са си лягам. лека all

posl hodih na "U4itelq, ili sqnkata pred daskata" mn brutalen neat1r. za edin daskal deto izbiva celiq si klas
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Posledno hodih predi okolo mesec.Gledah "Kak da ukroti6 jena"ne6to podobno be6e zaglavieto,no ima6e i ne mnogo smisleni deistviq,no kato cqlo ne be6e zle.Minaliq petak pak 6tqh da hoda na "Ukrotqvane na oparni4evata",no be6e v Sofiq i ne6to ne uspqhme da se organizirame da idem do tam Za tva pyk ako doide v na6iq grad 6e go gledam
    I was lost and I'm still lost...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Abe.znaete.li.koga.i.kyde.se.igrae "portretyt na Dorian Grei"...????

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Teatyryt e istinskoto izkustvo za men. Nai-golqmata drama, humor, tragediq e tam. Nai-dobrite i talantlivi aktiori sa na stzenata, a ne pred kamerata.

Да,обичам да ходя на театър!Последно гледах "С любовта шега не бива" вчера!А любимата ми е "Хъшове"-невероятна е!!!
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Голям фен
    Вчера гледаХ "омайна нощ" ,преди 102 седмици- "Охранителите"-голям смях е , преди осхте 1-2 седмици един с Асен Блатечки,и той беше много готин театър,ама ми изскочи името вмомента

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Много обичам театъра. Принципно, обаче, не ходя често, заради множество причини. От последната постановка се отвратих - Дон Кихот в народния театър (беше отдавна). Само се разхождаха сички актьори голи по сцената! Ебаси гаврата с произведението беше!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Град
    В Ада !!!
    Еми ходя поне веднъж месечно с класа . Класният ни е литературен критик и много държи да израстваме интелектуално . След всяка постановка се срещаме с актьорите и обсъждаме представлението . След което пишем отзиви Последно гледах '' Църква за вълци '' и страшно много ми хареса .
    Никой ни може да ти развали деня без твоето разрешение !!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хахахаа...мразя театър - ного е бавен ) Обичам бързи работи, като Matrix примерно и бърза музика и бой и мноооогоо coolness
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    С един френд мислим да ходим да гледане 'Фенове' .

Супер фен
    Shto e tova teatura? Ima li pochva u nas?
    Posledno hodih na "Obesvaneto na Vasil Levski" predi 2 sedmici otchaqh se!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си