.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Az hodq ot vreme na vreme, no mai naposledak sam zabravila za teatara. Daje ne si spomnqm kakvo gledah posleno

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    "Жорж Данден" е последната постановка която гледах наскоро
    театъра е за мен нещо много голямо
    незнам може би защото от малка нашите са ме водили на театър та и до сега и свикнах с него и го обичам
    но за съжаление все по-малко хора обръщат внимание на това изкуство
    "Целувка за лека нощ"

na men mi haresva,puk
    "Охранители" v Maluk gradski teatur zad kanala e da best

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Abe.znaete.li.koga.i.kyde.se.igrae "portretyt na Dorian Grei"...????
    Играе се в "Малък градски театър зад канала",на 22.03!
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Не знам защо, но не обичам театъра. Нещо подсъзнателно е по-скоро...
    Можеби има нещо общо с първия път когато отидох на театър(не куклен). Бях на 6-7 години, имах 39 гредуса температура, в залата беше адското течение, главата ми бумтеше, гърлото толкова ме болеше, че не можех да преглъщам и единственото което виждах на сцената бяха някви черни петна... Наште разбраха че съм болна чак като се върнахме... Това е един от най- ужасните моменти в живота ми, просто не помня някога да съм се чувствала по-зле... Това винаги ще го свързвам с театъра, обзема ме някакъв ужас като вляза там...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на Blab
    хаха, сега съм хванала търсачката и ще се впиша във всички театрални темихехех...., шегувам се))
    Голяма страст ми е театърът!!!
    Прочетох по-назад, че актьорите ни куцали в киното...как ли пък не, вие български филми(и не само) гледате ли?Студентите на Данаилов ставали негови копия?Добре бе, откъде това твърдение?Като гледам последния му клас:всичките различни, даровити и очарователни, но отличаващи се, както помежду си, така и от министъра)
    Ааа..., стига толкова съм писала
    Обичам театъра и не мога без него!!!)))))

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    ако имам време бих отишла даже съм по навита на оперета да отида

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ооо, аз си ходя на театър доста редовно Последната постановка, която гледах беше "Фантасмагории" в Армията Не беше лоша, но съм гледала и по-добри неща Иначе мен супер много ме кефи българският театър и обожавам да ходя Любима постановка - "Ножица-трепач" и "Още веднъж отзад", сега имам мерак за "Смехотерапия" А най-тъпата постановка, която съм гледала е "Маршрутка"
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Аз утре ще ходя.......на скоро ходих пак,но чесно казано не ми хареса (лично мнение)

Не ми харесва че много се крещи и много се превземат актьотите ....... нз

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Аз утре ще ходя.......на скоро ходих пак,но чесно казано не ми хареса (лично мнение)

Не ми харесва че много се крещи и много се превземат актьотите ....... нз
    на какво, на какво???
    относно крещенето и превземките - ....няма да коментирам, не всички разбират театъра...

Супер фен
    На "Сън в лятна нощ"

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Видях, че и другите са писали и за операта. Последно ходих преди две седмици в операта на балет "Гето", за мен лично беше много приятно, музиката беше много жива 2 седмици по-рано ходих пак на балет на "Дон Кихот" много ми хареса, може би защото бяхме и с класа и настроението беше много хубаво. Беше, обаче дългичко, а пък "Гето" беше прекалено кратко Преди това ходих на опера "Риголето". Януари ходих на театър "Големанов"-определено не ми хареса. Не ми хареса, че беше една от тези постановки, при които вместо да говорят актьорите- викат. Два дена по-рано ходих на "SEXXX" много беше готино Определено не беше "културно мероприятие", не очаквах, че в театър могат да стигнат дотам Но не спрях да се хиля почти през цялото време.
    Сега ми е мерак "Ножица-трепач", защото ходи най-добрата ми приятелка и ми разказваше после още 1 месец и сега съм много навита.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Мм.. Окротяването на опърничевата май гледах за последно, но беше преди доста време.

Мега фен
    Град
    SF
    Хах! Дали ходя на театър? Ами да, сяка ве4ер. То аз работя в театър, тъй 4е... А любима постановка.. момент да помисля... Римска Баня много ме кефи, нищо 4е пове4е от 30 пъти съм я гледала

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Снощи бях на театър.
    Гледахме "Тишина, моля".
    Първата част страшно много ми хареса.
    Но попринцип не обичам театъра особено, предпочитам киното.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Рядко ходя, но скоро отидох на "Албена" от Йовков. Всичко беше перфектно, гостуваха русенския театър в Търново. Направо настръхнах, докато играеха, изключително добра постановка!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Много обичам театъра, много е реалистично всичко там , обаче ич неам време да ходя... Иначе в по-малките класове редовно ни мъкнеха даскалиците и беше мно0 забаФно.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

ходя, добре че има кой да ме води и образова.
    най-много ми харесват "Вечерен Акт", "Секс, Наркотици и Рокендрол" и "Вечерея за Тъпаци". адски култовите.
    утре пак съм на театър - "Рибарят и Неговата Душа", ако не се лъжа иии след известно време пак ще ходя на... пфф, забравих на какво, беше с една много известна актриса. не се сещам. аа, Татяна Лолова.. май. о.О
    гледала съм и много тъпи постановки... като "Попове и Вещици". трагично. след него се бях отказала да посещавам такива мероприятия.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    VCHC
    последната постановка, която гледах беше "Сако от Велур" от Станислав Стратиев
    може да се каже, че обичам театъра
    като малък съм участвал в доста представления, а по-късно ме записаха в школа, но всичко това е доста назад във времето

oo i az obojavam da hodq na teatur daje utre shte hodq na "ministrite idat" .. a posslednata koqto gledah mai be6e albena.. vsashtnost ne pomnq mn`dobre moje i vrajalec da e bila :P no tva teatura si e golqma rabota..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си