- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Gledahte li koncerta na "planeta"...pqha na jivo..
kakvo 6te kajete??? za pruv put 4uh kameliq,gergana i maria da peqt na jivo....ne se spraviha dobre..tva e qsno...geldahte li tozi cirk?
нямам желанието да си губя времето в подобна простотия..дори и сеира да си заслужаваше,а както разбирам е било точно така![]()
Гледах малко...още съм в стрес,но пък и още страдам от мускулна треска.Толко се смях ,че...Дано не го повтарят,някои хора са със слаби нерви,няма да издържат на това втори път![]()
![]()
![]()
Ееее аз забравих..тцтц изтарвала съм голямо шоу ..тцтц много ме е яд:P
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Пуу...остана и това да гледам вече...Пяли ми на живо...Праз голям...Хич не ме грее как пеят, защото е ясно, че не могат...Направо ми се драйфа от гнусната им "визия" и противната "музика"...
Тея трите верно не могат да пеят, ама който отрече че Глория Анелия Преслава и Софи Маринова не могат да пеят може да ме фане.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Миналият път отидох на концерта на Планета, вместо на мача: Левски- Олимпик Марсилия.
Сега обаче предпочетох мач пред концерт!![]()
\
/
Ей дали ше го повтарят?По коя тв???Искам да го гледам!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
abe na jivo sa pqli edni indianci ot klasa mi hodiha ... ot tqh znam ama predstavqm si 6to za kef e bilo da gi slu6a6Първоначално написано от exploitedteen
![]()
a i po skoro edin stanil zavi marmota ...v hartiq za koleti ...
Daaaaam! Kak nqma da go gledam?!
Kuv sum fen!
BTW 6okoladut zaviva stanyola v marmot![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ааааааааа на живо?? искам да го видя тваебати веселбата ще да е било...
![]()
![]()
алелуя.
gledah malka 4ast ot cirka ,sestra mi kogato go pusna bojee te sa mn zle mili4kite li4i si 4e peqt na jivo 4e te izob6to ne peqt osobeno gerganabe komentar ivana pe4eli mai za 3 godina pevica na godinata Boje moje li takova ne6to 4i i tq mai4e nemoje da pee za kfo gi davat tezi nagradi za nai -zle pee6ti li
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Есил Дюран просто изби рибата... Толкова фалшиво пя, че няма да къде повече... Това не са певици..![]()
!! Иначе онази постановка с Азис, който предлага брак на Малина... толкова изкуствено беше! Пълна постановка!
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
ей дали го има някъде в интернет качено? мн искам да видя какво е станало
naistina imashe pevici koito pqha mnoogoo zlee.no ivana si izpq pesnite kakto trqbva...inache zashto da q nagrajdavat 3 godini pored...pomislete malko.pak i v pesnite i ima mnogo smisal...zamislete se![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Егати ужаса!А и Камелия да беше излязла гола на сцената щеше да е по-добре!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Gledah konzerta i be6e super qko,vsi4ki se spraviha mn dobre,mariq pq mn dobre 6toto za purvi put q 4uvam da pee na jivo.E ima6e i gafove,naprimer na Malina po edno vreme i se vidq zadnika 6toto roklqta i se svle4e nadolu malko,a puk na veselin marinov mu sprq mikrofona,no kato zqlo be6e hubavo 6outo,nqmam turpenie pak da go gledam,a i azis predloji brak na malina,no tva si be6e maitap,nqkoi da ne vzeme da povqrva=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Повечето не могат да пеят,но Ивана я признавам наистина!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
sherry tocno taka!bravo \/
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...