- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- поза за първият път
Здравейте
искам да ви попитам коя поза е най-подходяща за първият път на едно момиче. за да го боли по-малко. Ако седне в него повече ли ще я боли отколкото ако е мисионерската. Мерси.
Ако питаш мен мисионерската си е наи добре за първи път всякви други увеличават болката
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
na skoro nqkude 4etoh 4e na zadna nai-malko bolqlo....![]()
Благодаря, а какви ваши съвети бихте ми дали? Нещо ваше си, а не всичко което се повтаря по темите.
Най-добрата поза за първият път е когато момичето застане с главата надолу като за челна стойка и тогава почнат да те работат
misionerskata poza kato za purvi put!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Здравейте пак!
А сега да ви питам за предпазнте средства? Евентуално освен презерватив какво трябва да ми е под ръка? Има ли неща, за които трябва да съм готова. Чух за простинор Дуо, но май ще изглеждам супер смешна като попитам в аптеката за това.(на 13 съм)
И последно как беше при вас за първия път.
А и да не забравя да ви питам . Ако се случи мъжа да иска от мен и анален секс дали ще боли понеже веднага след ... Сещате се... Направо в дупето... Дали ще е нередно?![]()
![]()
![]()
Благодаря още веднъж за отговорите!
Извинявай за тъпия въпрос, ама не мислиш ли, че си още малка за секс, а?!![]()
Приятелките ми на твоята възраст в момента се интересуват от Уич и кукли, а ти за секс мислиш.
Задавай си въпроса дали наистина си готова, защото според мен го правиш само заради приятеля си.
А откъде знаеш дали не питам от интерес?Първоначално написано от Софи
![]()
Що за човек си?
Иначе си е мое решението да го направя и когато това стане, дали утре или някой друг път е хубаво да знам...
Или така или иначе не ти влиза в работата.
А, пита за моите приятелки. Да ти кажа тук всяка вече е правила секс. Не искам да ме смятат за "залупена". Хората днес имат интесреси. Незная на колко си, но си адски консервативен човек!![]()
Най удобната поза е жената отгоре, така ти сама си го вкарваш а не той. Тва си ми остаавя любомата поза и за сякъв вид чукане.А ако иска анален не му давай още от първия път, то бива наглост братче...
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Първоначално написано от pritesnitelnata
Значи все пак си готова да го направиш само, за да не изостанеш от приятелките си??!?!
Боже, на къде отива Света! Боже!![]()
Не съм консервативен човек, просто съм мноооого по-голяма от теб и честно казано приятелките ми на твоята възраст ги възприемам за деца. И в момента ти мислиш точно като дете. "След като приятелките ми са го направили, айде и аз да го направя, да не изоставам."
Едно време момичета си губеха девствеността, защото бяха влюбени, а не за да не изостават от приятелките си. Ама какво ли приказвам и аз... Толкова съм стара и неопитна... Нищо не съм видяла от живота.
Все пак изобора си е твой. Прави каквото си искаш.
leleeeeeeeeeeeeeeee na 13 basi i kurvite se navudihte![]()
![]()
![]()
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И презервативи те е срам да купиш, нали.
А ве момичета я вземете си вкарайте 2-та пръста в *** да се успокойте малко че почвате да НЕРВИТЕ ЗДРАВО!
Вие ли ще решавате тя кога да го направи?Та кои сте вий та да решавате тя какво да прави и кога да го направи?Мислите ли че мен ме грее на колко сте кога сте го прайли и приятелките ви на 13 кви са?Я по добре помислете преди да давате шибани мнения!Момичето си решава не вий!
Еййй много се нерва така!![]()
По темата:
Всичко опира до психическа наглася ако си мислиш че ще те боли ще те боли![]()
Просто кажи на приятеля ти да е много внимателен и нежен и всичко ще мине по вода!
abe izrod 6to mi vze nicka!!! az sum istinskata `pritesnitelna` idiotko prosta! i sum na 18 godini! izrod! razvali mi temata!
ABE IZROD PRESTANI DA MI IZPOLZVA6 PRQKORA BE NE6TASTNICE!Първоначално написано от pritesnitelnata
Софи haresva mi na4ina po koito misli6 i tova koeto napisa![]()
slu6ai moito momi4e mislq 4e si prekaleno malka za takiva raboti. tqloto ti ne se e razvilo kakto trqbva a ti mi pravi6 sex. a na vsi4koto otgore se gotvi6 i za analen sex. izvinqvai 4e 6te te popitam no nared li si? ni6to 4udno tvoito priqtel4e da te izpolzva samo za sex. no ti si znae6.
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
awe vie 2-te ste mnoo tapi kvo se karate ... 6to ne zemi6 da si regne6 nikca tuka i s tova da priklu4i vsiko kapi6?![]()
![]()
![]()
na 18 sum a nqkoi se e pisal s moq nickПървоначално написано от djindji_f
6te poslu6am saveta na deja vu da se regna
ae hora koq e taz misionerskata ve .da ne e deto jenata leji po grab i ti si nad neQ ???as li4no nataz i vikam Pensionerskata![]()
![]()
Абе ти си много зле, какво спамиш ! Да мисионерската е най - подходяща за първия път, когато момичето е девствено.Първоначално написано от Uraken
2т. забрана за ползване на профил
Мисионерската или ездачката - когато жената е отгоре. При второто е по-удобно, защото момичето контролира скоростта на проникване и докъде да стигне пениса :P
Според мен е по - правилно момчето да контролира пениса си, освен ако и на него не му е за първи път.Първоначално написано от ~AdDiCTeD~
2т. забрана за ползване на профил
abe az ne sum koi znae kolko golqma ama.. ba li mu maikata bratle az kat beh na 13 sum si igrala s kukli o6te.... ne ne nz prosto. ebi se kak saka6 to taka ili ina4e 6ti izlezne nekvo petno na imeto podobie na k**va taka 4e se edno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()