.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

pritesnitelnata
    Guest

поза за първият път

Здравейте
    искам да ви попитам коя поза е най-подходяща за първият път на едно момиче. за да го боли по-малко. Ако седне в него повече ли ще я боли отколкото ако е мисионерската. Мерси.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ако питаш мен мисионерската си е наи добре за първи път всякви други увеличават болката
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен
    Град
    sofia
    na skoro nqkude 4etoh 4e na zadna nai-malko bolqlo....

pritesnitelnata
    Guest
    Благодаря, а какви ваши съвети бихте ми дали? Нещо ваше си, а не всичко което се повтаря по темите.

Град
    София
    Най-добрата поза за първият път е когато момичето застане с главата надолу като за челна стойка и тогава почнат да те работат

misionerskata poza kato za purvi put!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

pritesnitelnata
    Guest
    Здравейте пак!
    А сега да ви питам за предпазнте средства? Евентуално освен презерватив какво трябва да ми е под ръка? Има ли неща, за които трябва да съм готова. Чух за простинор Дуо, но май ще изглеждам супер смешна като попитам в аптеката за това.(на 13 съм )
    И последно как беше при вас за първия път.
    А и да не забравя да ви питам . Ако се случи мъжа да иска от мен и анален секс дали ще боли понеже веднага след ... Сещате се... Направо в дупето... Дали ще е нередно?
    Благодаря още веднъж за отговорите!

Извинявай за тъпия въпрос, ама не мислиш ли, че си още малка за секс, а?!
    Приятелките ми на твоята възраст в момента се интересуват от Уич и кукли, а ти за секс мислиш.
    Задавай си въпроса дали наистина си готова, защото според мен го правиш само заради приятеля си.

pritesnitelnata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Софи
    Приятелките ми на твоята възраст в момента се интересуват от Уич и кукли, а ти за секс мислиш.
    Задавай си въпроса дали наистина си готова, защото според мен го правиш само заради приятеля си.
    А откъде знаеш дали не питам от интерес?
    Що за човек си?
    Иначе си е мое решението да го направя и когато това стане, дали утре или някой друг път е хубаво да знам...
    Или така или иначе не ти влиза в работата.
    А, пита за моите приятелки. Да ти кажа тук всяка вече е правила секс. Не искам да ме смятат за "залупена". Хората днес имат интесреси. Незная на колко си, но си адски консервативен човек!

Най удобната поза е жената отгоре, така ти сама си го вкарваш а не той. Тва си ми остаавя любомата поза и за сякъв вид чукане. А ако иска анален не му давай още от първия път, то бива наглост братче...
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Цитирай Първоначално написано от pritesnitelnata
    А, пита за моите приятелки. Да ти кажа тук всяка вече е правила секс. Не искам да ме смятат за "залупена".

Значи все пак си готова да го направиш само, за да не изостанеш от приятелките си??!?!
    Боже, на къде отива Света! Боже!
    Не съм консервативен човек, просто съм мноооого по-голяма от теб и честно казано приятелките ми на твоята възраст ги възприемам за деца. И в момента ти мислиш точно като дете. "След като приятелките ми са го направили, айде и аз да го направя, да не изоставам."
    Едно време момичета си губеха девствеността, защото бяха влюбени, а не за да не изостават от приятелките си. Ама какво ли приказвам и аз... Толкова съм стара и неопитна... Нищо не съм видяла от живота.
    Все пак изобора си е твой. Прави каквото си искаш.

Повече от фен
    Град
    orange county
    Здравейте пак!
    А сега да ви питам за предпазнте средства? Евентуално освен презерватив какво трябва да ми е под ръка? Има ли неща, за които трябва да съм готова. Чух за простинор Дуо, но май ще изглеждам супер смешна като попитам в аптеката за това.(на 13 съм )
    А и да не забравя да ви питам . Ако се случи мъжа да иска от мен и анален секс дали ще боли понеже веднага след ... Сещате се... Направо в дупето... Дали ще е нередно?

leleeeeeeeeeeeeeeee na 13 basi i kurvite se navudihte
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    И презервативи те е срам да купиш, нали.

Фен
    Град
    Пловдив
    А ве момичета я вземете си вкарайте 2-та пръста в *** да се успокойте малко че почвате да НЕРВИТЕ ЗДРАВО!
    Вие ли ще решавате тя кога да го направи?Та кои сте вий та да решавате тя какво да прави и кога да го направи?Мислите ли че мен ме грее на колко сте кога сте го прайли и приятелките ви на 13 кви са?Я по добре помислете преди да давате шибани мнения!Момичето си решава не вий!
    Еййй много се нерва така!
    По темата:
    Всичко опира до психическа наглася ако си мислиш че ще те боли ще те боли
    Просто кажи на приятеля ти да е много внимателен и нежен и всичко ще мине по вода!

pritesnitelnata
    Guest

ne te e sram

Здравейте пак!

abe izrod 6to mi vze nicka!!! az sum istinskata `pritesnitelna` idiotko prosta! i sum na 18 godini! izrod! razvali mi temata!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Софи
    А откъде знаеш дали не питам от интерес?
    Що за човек си?
    Иначе си е мое решението да го направя и когато това стане, дали утре или някой друг път е хубаво да знам...
    Или така или иначе не ти влиза в работата.
    А, пита за моите приятелки. Да ти кажа тук всяка вече е правила секс. Не искам да ме смятат за "залупена". Хората днес имат интесреси. Незная на колко си, но си адски консервативен човек!
    ABE IZROD PRESTANI DA MI IZPOLZVA6 PRQKORA BE NE6TASTNICE!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

mm

Софи haresva mi na4ina po koito misli6 i tova koeto napisa

slu6ai moito momi4e mislq 4e si prekaleno malka za takiva raboti. tqloto ti ne se e razvilo kakto trqbva a ti mi pravi6 sex. a na vsi4koto otgore se gotvi6 i za analen sex. izvinqvai 4e 6te te popitam no nared li si? ni6to 4udno tvoito priqtel4e da te izpolzva samo za sex. no ti si znae6.
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hm

awe vie 2-te ste mnoo tapi kvo se karate ... 6to ne zemi6 da si regne6 nikca tuka i s tova da priklu4i vsiko kapi6?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djindji_f
    slu6ai moito momi4e mislq 4e si prekaleno malka za takiva raboti. tqloto ti ne se e razvilo kakto trqbva a ti mi pravi6 sex. a na vsi4koto otgore se gotvi6 i za analen sex. izvinqvai 4e 6te te popitam no nared li si? ni6to 4udno tvoito priqtel4e da te izpolzva samo za sex. no ti si znae6.
    na 18 sum a nqkoi se e pisal s moq nick

6te poslu6am saveta na deja vu da se regna

Фен
    Град
    Varna
    ae hora koq e taz misionerskata ve .da ne e deto jenata leji po grab i ti si nad neQ ???as li4no nataz i vikam Pensionerskata

Цитирай Първоначално написано от Uraken
    ae hora koq e taz misionerskata ve .da ne e deto jenata leji po grab i ti si nad neQ ???as li4no nataz i vikam Pensionerskata
    Абе ти си много зле, какво спамиш ! Да мисионерската е най - подходяща за първия път, когато момичето е девствено.
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Мисионерската или ездачката - когато жената е отгоре. При второто е по-удобно, защото момичето контролира скоростта на проникване и докъде да стигне пениса :P

Цитирай Първоначално написано от ~AdDiCTeD~
    Мисионерската или ездачката - когато жената е отгоре. При второто е по-удобно, защото момичето контролира скоростта на проникване и докъде да стигне пениса :P
    Според мен е по - правилно момчето да контролира пениса си, освен ако и на него не му е за първи път.
    2т. забрана за ползване на профил

BeHuTo_91
    Guest
    abe az ne sum koi znae kolko golqma ama.. ba li mu maikata bratle az kat beh na 13 sum si igrala s kukli o6te.... ne ne nz prosto. ebi se kak saka6 to taka ili ina4e 6ti izlezne nekvo petno na imeto podobie na k**va taka 4e se edno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си