.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Az su6to sum saglasen s towa mnenie 4e dne6nata mlade6 e mnogo otvorena i t.n..ne sum salasen s momi4eta mejdu vazrast 11-14 sa 'kurvi',no vse pak te si go izbirat sled vreme 6te sujalqvat no..towa e trqbva da se prieme realnosta ...kolkoto i lo6a da e tq...a za drugoto ne mislq 4e horata koito stoqt pred komputrite i t.n. sa tupaci!Az naprimer imam dale4 po golemi celi v jivota ot tova da iz4**am nqkoq!Si4ko s vremeto si!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Твоята представа за секса може да е много далеч от реалната. Малките курвички мислят, че сексът е някакъв над 25 да ги клати, клати, клати и после да ги води по скъпи заведения и да ги кара с колата си. Това е само пример. Следователно...щом те го мислят, сексът в това ли се е превърнал?
    точно !!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от {malchoto}f
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от {malchoto}f
    taka e- no v kraina smetka ili se primirqva6 ili se ma4i v terzaniq cql jivot. prosto priema6 deistvitelnostta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

как ме кефят такива житейски истини казани от 12 годишно лапе...

e za tvoq informaciq sam na 18.
    Още по-зле! Честно казано, направо не знам как ще си възпитавам децата! Ако са момичета най-вероятно както и да ги възпитам на 13-14 години ще са по-опитни от мен самия. Ебати злето! Ебане под 16 годишна възраст одобрявам при изключително редки случаи. Но пък хубавата страна е, че когато и да ти се ебе стига да не ти е пречка възрастта винаги може да си намериш.
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си