.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Kakvo stana?

BeZnAdEjDnA^^17
    Guest

Kakvo stana?

imam edin vapros.v4era spah s priqtelq mi,no beshe bez prezervativ.svur6i v/u men no me pritesnqva tova 4e sled kato izbursah tva koeto beshe po men imashe po prustite mi malko.izmih se i otidoh do WC-to.ima li vuzmojnost da sam zabremenqla pri polojenie 4e ve4erta se butnah tam dolu bez da sam si vkarvala prustie???

Guest

Re: Kakvo stana?

Цитирай Първоначално написано от BeZnAdEjDnA^^17
    imam edin vapros.v4era spah s priqtelq mi,no beshe bez prezervativ.svur6i v/u men no me pritesnqva tova 4e sled kato izbursah tva koeto beshe po men imashe po prustite mi malko.izmih se i otidoh do WC-to.ima li vuzmojnost da sam zabremenqla pri polojenie 4e ve4erta se butnah tam dolu bez da sam si vkarvala prustie???

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи.
    Според мен изчакай няколко дни и си направи тест за бременност.
    Успех.

pisna mi ot takiva vaprosi "v4era pravih sex s moq priqtel bez prezervativ i toi svar6i varhu men, pod men, na glavata mi otgore, v u6ite mi. ima li vazmojnost da sam zabremenqla?" moito momi4e pri uslovie 4e si se izmila, 4e samo si se pipnala tam edva li ima nqkakva vazmojnost.
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

Мега фен Аватара на machoka
    Не си, спокойно.

Темата се изчерпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си