- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НА КОЛКО ГОДИНИ ЗА ПРЪВ ПЪТ СТЕ ПРОБВАЛИ...
...нещо алкохолно?![]()
А сега да ви видя!![]()
нещо алкохолно=сироп за кашлица и боза...
ami te ponqkoga i bebetata si piivat bira...., ama suznatelno nqkude kum 10 probvah alkohol, bez da se napiq![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
За пръв път пробвах алкохол едва ли не несъзнателно и случайно...
Бях само на 4-5 годинки...
Та, веднъж, гледам една чаша с вода и както винаги си я изпивам на екс...В последствие се оказва, че водата всъщност е ракия, но нея вече я нямаше...
Но още тогава си ми беше вкусно...
![]()
![]()
![]()
bqh na 5 ili na 6 ve4e ne pomq be6e odavna be6e 4erveno vino pomnq
Ми бил съм много малък, я 5-6 като пробвах на баща ми едно шиши с Файнеста на сЪР Балантайноттогава тва за мене си е файнест.
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
e ako se za4ita na selo baba i dedo topni si pras4eto v rakioqta hahaha zna4i parvoto ako ne nz![]()
13-15 години![]()
Някъде към 7-8-годишна. Дядото като пиеше по биричка-две на ден все мен викаше да му отварям бутилката и аз доволно намазвах покрай него![]()
Bqh na 6...bqh jadna i otvorih nqkakvo shishe, v koeto misleh, che ima voda...Glytvam i neshto zapochna da mi pari v ustata...okaza se, che e bilo rakiq. Nqmashe nikoi vkyshti, a i az na ide q si nqmah kakva e tazi "technost" i si pomislih, che sym se natrovila i otidoh v banqta i zapochnah da si "promivam" ustata...mani mani....![]()
10-12!Помислих че в чашата на баща ми има вода,ама то излезе водка!Още помня как обикалях стаята и изядох половината салата за да не ми пари![]()
ne pomnq koga sum probvala za purvi put, vij koga se napih za purvi put....
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
ооооо да съм била на 4-5 годинки
помня че видях чаша със сокчекоето в последствие се оказа червено винце
(не ми беше сладко)
"Целувка за лека нощ"
някъде,около 9-10 годишна пробвах червено вино.
emi kato mn malka si topnah pras4eto v rakiqta i neshto ne mi haresaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
az piinah malko kato bqh na 5 pomislih 4e piq voda a ne rakiq
М/у 10 и 12 год. трябва да е било![]()
Дани и Мариела are the best!
пети клас опитах за пръв път и не се гордея особено![]()
от 8 до 10 клас пуших редовно, но трябваше да ги откажа заради фитнеса. От 3 месеца не съм пушила и се чувствам страхотно![]()
pyrvoto mi zloveshto napivane beshe na 12![]()
![]()
mi az parvoto mi napivane dori i ne go pomnq v smisal bila sam na 4-5 i maika mi mi razpraq 4e sam bila izpila nqkvo vino posle napalvo dovolno sam se poklatu6kala malko :P pak ina4e poslednite meseci gledam da ne piq mnogo ot poslednoto mi izpadane v besaznanie
kato bqh okolko 4-5 godi6na mnogo obi4ah da piq ot pqnata na birata na ba6ta mi i te si mi davaha
i vino sam pila za 6arka xixi
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
ами...нз точно,но трябва да съм била на 7-8 г.Бях на село с някфи големи и те ме накараха да прбвам....хахах беше ужаснооооо
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew