- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НА КОЛКО ГОДИНИ ЗА ПРЪВ ПЪТ СТЕ ПРОБВАЛИ...
на 13 някаде,на морето една биричка![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
xaxaxa i az taka napravih,no az bqh na 6-7.Първоначално написано от marche
![]()
az da vi kaja 4esno ne pomnq purvoto si napivane!vse pak sam bila na 2 godinkito4no na rojdeniq mi den i to s vodka na ex
alkoholi4ka sam si ot bebe
![]()
6toto sme guzari i sme zakurmeni s alkoholllllllll![]()
Parvoto mi napivane beshe na 7 godini![]()
На 15 години 3 пъти съм се напивал и от 1 година и 3-4 месеца не съм пил и няма да пия.Така си ми е много добре -> трезвен.
Резултатите не са много добри. Да започнеш да пиеш от първи клас си е направо самоубийство. Първото ми питие беше тази година, в 7 клас - водка с кола, нищо необичайно. Повече от това не пробвах.
всъщност бях на 4 години на едно погребение бях страшно ожадняла и видях шише лимонада и набързо изпих 5-6 големи глътки....секунди по късно усетих отвратителния вкус на ракията и ми се повръщаше
и си мислех никога ама никога няма да пия...сега обаче без биричка или водка не мога
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
На 13 бях
Ми бях на 3-4...На една сватба обърнах алкохолните чашки.Аз не съм знаела, че е ракийка, ама съм си изпила бая ^^
и на мен като малка са ми слагали лъжичка червено вино в сока защото е имало съмнение че съм имала шарка и явно от това избива нз...ма съм почнала да подскачам из стаята и ми е било много весело... а аз да не помня... каква загуба![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
нашите от много малка ми дават да пия бира,вино и шампанско,по една глътка,ама да пробвам
иначе веднъж бях набарала от шкафа един коняк,и ми беше интересно,и реших да си пийна,но нищо не стама,щото беше мн малко![]()
Slu4valo mi se e hapsolutno su6toto, samo deto ne mi be6e vkusno (:Първоначално написано от Death^Forever
Ina4e ot suvsem ranna detska vuzrast obojavam bira!
Karam si az v gradinkata koleloto s tri kolelca (predstavete si na kolko sum godinki), spiram do masata na mama i tate , vzimam na tate butilkata, otpivam edna zdrava glutka bira i si produjavam s koleloto ((:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
e otdavna sam opitvala..
o6te kato bqh malka tate kat si pie rakiqta i me e 4erpel (po glytka de ni6to pove4e)
i sy6to taka kato bqh bolna ot 6arka - vince
da se lekuvam![]()
Бях някъде на 4-5 години на село празнувахме цялото семейство нещо и аз тогава опитах от на дядо ракията без да искам...Направо свят ми се зави![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
nikoga ne su pi6ila i ne smqtam da go pravq nqma smisul![]()
на 13тия си ден ден... некфа никфа водка =/
Аммм бях на 12 и половина някъде на един рожден ден ни дадоха малко водка със сок!Ама не си спомням какъв беше вкуса...А също пак на 12 на един бир фест с едно момиче изпихме по 2-3 глътки бира и веднага ни хвана...Ама бирата е ужасна хич не ми харесва...
kato bqh na 3-4 g qdoh "piqnio pile"-t.e sgotveno s bira.i sam se otrqzala.predstavete si ot kolko malko me hva6ta sega![]()
est 4e o6te na 4tri vinagi kazvah iskam i so4eh birata na mama i te mi davaha vseki e imal takuv dobur s alkohol daje i v po ranna vuzrast
10-13
Ico Hazartaa obi4amm tee!!!
samo za Nova godina 6ampansko
тази тема е абсолютно безсмислена. първо и малко лапенце може да дръпне от бирата на родителите си, второ какво означава да пробваш? абе иначе аз наистина не помня щото и тфа няма значение деа
Welcome to Jamrock!