- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НА КОЛКО ГОДИНИ ЗА ПРЪВ ПЪТ СТЕ ПРОБВАЛИ...
Е-е-е спомениБях малка 4-6год. на една нова година, разбира се не помна... мама ми е казвала... земала сам си ботилката с винцето.. и под масата
Бре дете се окроти ... а детето (аз)
под масата
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
На 8![]()
Родителите ми ми разказват как аз още от малко лапе (3-4 годинки) съм дръпвала на баща ми ракията като не гледа![]()
emi zapurvi put drupnax kato bqx 5 klas tova nqma da go zabravq.sestrami me nau4i. =D>
Еми на 14-15 май беше. За последен път един приятел ме караше да пуша... Понеже се лигавя и го правя много смешно си прежали една цигара. Естествено дърпам и издишам.Гивизана!
Иначе не пуша. Това с тоя фас става преди месеци.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
o6te ot malko laince sa me zakalqvali s rakiica baba i dqdo![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
На 5 годинки. Около 50 грама Водка. Тогава не ми хареса, ама сега...
Все още съм чист !!! И такъв ще си остана - за да мога като стана на 30 да пикая на гробовете на тия които не са![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
психопатПървоначално написано от sk8_dont_h8
![]()
аз не помня кога за първи съм пробвала алкохол..ама помня кога се напих дотолкоз че чак в болница да ида..оттогава не прекалявам.Колкото само да е весело
mi na 12 godini beshe xaxaxa na rd mi den i beshe acki qko axxaa mno qko se napix
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
bah na 12,kogato probvah za pruv put alkohol,6ampansko.
Аз лично пробвах за първи път на 13..братовчедка ми ме накара и аз понеже съм по малко от нея и й се вързах...
emikato bqx 5 klas
ama vie deca ne probvaite
nqma sapira4ka
![]()
13![]()
кога съм опитала за първи път ве4е не помня оба4е се напих за първи път когато бях на 14 и бе6е.....доста брутално![]()
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
като бебе съм обърнал 3-4 чаши водка на екс докато наще са изпращали некфи гости..
после майка ми не можала да ме събуди 3 дена..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Oh, sq ako otgovora na toq vypros 6te me smetnete za piqnde.... Za 1vi pyt da vkuksil alkohod (bira) mojoe bi kat sym bil na... hmmm... 6-7 ?
...
![]()
se edno za men govori6 i az bqh na 5-6 i pri men slu4eq be6e s 4erveno vinoПървоначално написано от korn___
Ot moite hora si
![]()
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????