- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КОГА МУ Е ВРЕМЕТО?
АБЕ АЗ ЛИ СЪМ ЗЛЕ ИЛИ КАКВО???НА 14 ГОДИНИ СЪМ И ОЩЕ НЕ СЪМ ПРАВИЛА СЕКС.ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ МИ ПРИЯТЕЛКИ СА ГО ПРАВИЛИ И ВЕЧЕ МН ХОРА МИ СЕ ПОДИГРАВАТ ЗА ТОВА,ЧЕ СЪМ ДЕВСТВЕНА...!!!ПИСНА МИ...!
Ima hilqdi takiva temi,trqbvashe da potursish...
Po temata...Emi da ne ti puka,chesno da ti kaja na 14 sm,napravih go i sega nito se gordeq s tova,nnito puk moga da kaja "taf me napravi mn shtastliva i okrepi vruskata s priqtelq mi"
Mn biha kazai i tova "tova mi pomogna da sme zaedno" no ne e taka...Napravi go kogato ti si gotova,a ne kogato ti pisne ot prismehi i t.n.![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
abe da ti kaja i az sam kato teb.
ama da ne ti puka sqka6 pak "tvoite priqtelki" sa golqmta rabota
ima nqkoi deto sa mnogo po-golemi i ne sa
spox
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Секси мацка, след като не си почувствала нито лоши, нито добри чувства след секса, какъв е смисълът изобщо да правиш секс?
SPORED MEN nqma ot kakvo da se sramuvash ? kakvo mu e sramnoto 4e ne si se e..a na 14 li spored men daje e m nnogo qkokogato reshish 4e trqbva da go napravish togava ima vreme za vsi4ko !tukmo nqma da izburza6 i nqma da sujalqvash sled tova
![]()
![]()
MMNE DA TI KAJA STRUVA MI SE 4E TI SI SI DOBRE AZ SAM NA 15 I N4E SAM GO PRAILA A PAK I PLUS TVA TI NE PLA6TA6 DANAK OB6TESTVENO MNENIE KAKTO SE KAZVA TAKA 4E DA NE TI PUK AKO PRIKAZVAT DR \/
napravi go togava kogato re6i6 4e si gotova.A kakvo te interesuva kakvo govorqt drugite.Li4no s moita priqtelka go napraihme i dvamata na 15.no vse pak mislq 4e malko podranih.A sy6to taka i mnogo hora pravqt tazi gre6ka da pravqt sex prekaleno mladi.6te go kaja o6te 1 pat narpavi go togava kogato smqta6 4e si gotova bez da ti puka kakvo 6te ti kajat drugiteuspeh!
obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal
малко грубо но добре казано!Първоначално написано от Jarhead☻
Ох леле !Ми като сичките ти приятелки са се изебали , дай се изеби и ти с некъв 40 годишен , защото 'те така са направили' ! Деба , и на мене ми писна от такива като тебе !
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Защо трябва да бързаш...това ,че други са решили че им е време не значи ,че и на тебе ти е...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
Въпроса е в това дали искаш, а не дали ти се подиграват за това или не. Обкръжението ти трябва да е от "кухи лейки", ако наистина мислят така.
spored mene za momi4e e dobre okolo 15 ma tova si e moe mnenie sq da ne ma napadnat zagurelite kaki4ki![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ne se pritesnqvai i na 20 da si kvo kato ne si pravila? Kogato iska6 togava- za tova nqma vreme, nito moda zareji gi tvoite sau4eni4ki kurvi
hah ti si luda !!! as sum na 14 puk o6te sum devstven i ne me boli h*q za tova kakvo mislqt moite priqteli ...ako 6te i geiove da sa se mi e taq !!! vsqka jaba da si znae giola nali taka be6e ???
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?