.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо

......

И двете, но и плочките ми харесват разбира се да са леко изразени, а не като на културист
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Фен
    Град
    София
    Знаеш ли, на морето си хванах един чужденец, плувец с пефектното тяло - Гърди, мускули и висок , но не прекалено огромен, а с идеални пропорции. Е не всеки може да бъде такъв ама просто изказвам мнение
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hm

parvo ... bravo temata e mn dobra .. iskam da kaja edno ne6tu poneje nqkoi napisa 4e majete za 6 meseca i bam tqlo kvoto iska6.. moga da kaja 4e tova e mnogo sme6no ako s himiq naprai6 tova tqlo sled 2/3 meseca nqma da ostane ni6to po teb 6te visne6 kato svinq... az li4no hodq ot 2 godini i ne6tu i sam treniral kaqk predi tva i o6te ne sam koi znae kolko naprednal... taka 4e tva sa gluposti za 6 meseca ! samo moje da se natrovite

Голям фен
    Гърдите...ако едно момче има хубави гърди, останалата част от тялото няма толкова голямо значение. В смисъл, гърдите привличат вниманието.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Голям фен
    gurdite
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

sled stegnatiq zadnik sa rycete kato cqlo posle hubavi plo4ki i nakraq gyrdite ama v normalni granici...razme4tah se
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Фен
    Град
    mircmax
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    mi operedeleno stegnat zadnik nai mi dopada-no ako trqbva da izbiram mejdu gardi i biceps izbiram stegnatite gyrdi...
    =D> i az taka!!!
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

spored men pak si4ko trqa si e v graznici i v normi est mn vajno e stegnatiq zadnik no az mn se kefq na stegnati korem4a prosto me vludqvat...
    SEX is like NOKIA- connecting people like NIKE -just do it like PePSI ask for more like SAMSUNG everyone is invited and like me- too good to be true{P}

mejdu dvete predpo4itam stegnati majki gardi no po princip otka4am kato vidq stegnat korem!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си