.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    HereTodayGoneToHell***
    Guest

Фигурно пързаляне

Аз напоследък много се зарибих по фигурното пързаляне от-до. Просто си умирам от кеф да си гледам сичките представители - и мъжете, и жените, и спортните двойки, и танцовите. Та исках да ви питам дали знаете точно кога е световното, защотъо не искам да го пропусна по никакъв повод.
    А, иначе, какво мисдлите като цяло за фигурното пързаляне? Видях, че има тема за Албена и Максим, но, като цяло, за фигурното пързаляне няма. Смятате ли, че Навка и Кустомаров си заслужаваха медала? Аз лично не смятам!

Guest
    i az go gledah po kanal 1 predi nqkolko dni i beshe mnogo gotino,imashe i edna bylgarska dvoika,koqto poluchi mnogo malko tochki ,mai 17.i neshto ( gotino e ,krasiv sport,ma me drazni ,che se ocenqva ot komp,a ne ot horata si .. a koga e svetovnoto nz ,no ako neshto razberesh obadi se i kaji ,ta ako moga i az da go gledam :P

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)

Re: Фигурно пързаляне

Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell***
    Аз напоследък много се зарибих по фигурното пързаляне от-до. Просто си умирам от кеф да си гледам сичките представители - и мъжете, и жените, и спортните двойки, и танцовите. Та исках да ви питам дали знаете точно кога е световното, защотъо не искам да го пропусна по никакъв повод.
    А, иначе, какво мисдлите като цяло за фигурното пързаляне? Видях, че има тема за Албена и Максим, но, като цяло, за фигурното пързаляне няма. Смятате ли, че Навка и Кустомаров си заслужаваха медала? Аз лично не смятам!
    ами знам че ще е някаде в началото на март месец ама нзн точно кога влез в страницата на евро спорт там би трябвало да пише а за Навка и Кустумаров не ми се приказва че още ме е яд за наше

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Винаги съм била много зарибена по фигурното пързаляне, като малка много исках да го тренирам, но за съжаление във Варна няма пързалка...

Винаги гледам когато дават по твто някое състезаnие...
    Първенството е след няколко седмици, много е скоро, но не знам точно кога.
    Мисля, че руснаците заслужаваха златото... Друг е въпроса че среброто беше 100% заслужено от Албена и Максим...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Аве хокея е истината!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ем гледах го да ! И вобще не съм съгласна с оценките ... представянето на българите беше повече от перфектно и кво ?! о.0 Абе и руснаците не си заслужаваха местото мисля ... ужас , ама кво се ядосвам като така или иначе знаех какво ще стане ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    гледах олимпийските игри и както всички българи останах недоволна от класирането! Навка и Костомаров за мен никога не са заслужавали златото!много харесвам фигурното пързаляне и откакто започнаха да се съзтезават Навка и Костомаров,не ми харесва класирането!Винаго нашите остават пренебрегнати и не печелят златото,не защото руснаците са по-добри,а просто защото Русия е голяма спортна сила!Не казвам,че нашите е трябвало да спечелят на всяка цена златото,но за мен и французите,и италианците бяха по-добри от руснаците!!!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си