.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    илияна
    Guest
    мога само да кажа ,че концертите на "Пайнер" имат много по-добре организация от концерта който гледах!!!!!ЗЛЕЕЕ..

Фен
    Град
    the heaven
    az bqh tam be6e prosto super.samo deto pqha na playback

Guest
    Цитирай Първоначално написано от The DooM
    az bqh tam be6e prosto super.samo deto pqha na playback
    ne sa pqli na playback vsi4ko be6e na jivo!!!

Град
    в приказките.. :)
    За озвучението няма спор...зле..ма к'во да се прави сега каквото такова..иначе верно, че беше адски голяма блъсканица, ама то е нормално. Едва ли някой е очаквал друго И аз бях на стълбите на двореца, и не беше толкова зле :P По едно време абсолютно нищо не виждах, само че съм доволна, че като дойде Араш виждах перфектно Абе яко си беше и според мене.. Особено, когато пя и Ищар..добра публика сме си ) На Last Kiss го доказахме Руменъца и Енчев и Ъпсурт също ме израдваха и Пачанга :P
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

az ne hodih i purvo me be6e qd no ima6e priqteli koito sa hodili i kaza 4e e bilo golqma mizeriq qko hora butanica abe mizeriq a otnosno za arash pomislih 4e se poqvi maimuna na scenata a ne pevec ujas
    ei ko staaaa ko praim

Повече от фен
    Град
    orange county
    samo 1ne6to moga da kaja i tova e uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne sum odila oba4e kat slu6am drugite
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си