.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Guest

Moderated:Дали ще му хареса,че съм девствена?!

Dali spored vas na gadjeto mi ,shte mu haresa kato mu kaja ,che sym d....(znaete kakvo ) ,toi znae ,che sym po razlichna ot drugite i imam celi v jivota toi misli ,che ne sym ,toi e na 21 a a az sym na 17 g kajete si mnenieto ,shte mi bude interesno dali shte se radva,che she e 1-q;0

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Фен
    Град
    Burgas
    Mmm pri vseki e razli4no, az bih se zaradvala, no bih se i pritesnila
    Hoy volv

Голям фен
    Ami s dneshnoto pokolenie napravo trqbva da hvyrchi ot shtastie ..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    на негово място бих се зарадвала
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ЛоЛ!
    Guest
    Да бе...личи си колко опит имате...Как ще се зарадва ве,вие луди ли сте?Тва си е чисто мъчение ве.Особенно 1вите 2-3 пъти.

defjam
    Guest

0_o

Адаптация и импровизация.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ми от една страна ще е уцелил джакпота - малко са момичетата, които са на 17 и още са девствени. ОТ друга страна липсата на опит може да обърка нещата...

Има момчета, за които това че са първите на приятелките си означава повече (нещо по-специално). Има и такива, за които няма значение.
    Не мисля, че някой може да ти каже дали ще му хареса, освен ако не го познава.
    Единственият начин да разбереш е да му кажеш и...
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Голям фен
    Мен би ме изкефило - все пак да знаеш, че ти си първия там... Някакси ти става едно такова приятно на душата

Фен
    Град
    sofia
    mislq 4e 6te se zaradva,zashtoto v dneshno vreme e mnogo rqdko sreshtano qvlenie momi4e na 17 da e devstveno!pove4eto momi4eta gledat samo da im e vutre i tva e!no su6to taka moje i dase pritesni,pone spored men de

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Az li4no bix se izkefil SUPER mn ako znam 4e nqkoe momi4e 6te go pravi za purvi put s men Za6toto da izgubu6 devstvenostta si ne e ne6to ei taka (pone za men e taka) i az li4no ne bix go napravil s koqto i da e za purvi put. I tova mn pokazva primerno 4e momi4eto/mom4eto ti ima MNOGO golqmo doverie(nai-malkoto)za da go napravi za purvi put s teb

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мда много ще му хареса да ти причинява болка и да се маца с кръв...
    Не бе шегувам се...зависи от момчето щото има момчета дет супер мтразят да отварят и такива дет наистина се кефят че са 1вите на приятелките си и означават нещо повече за тях...
    наистина не питай нас а говори с него и виж как ще реагира
    успех

Бих се зарадвал ако гаджето ми е девствено и аз съм и първия.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ъъъ.. аве я помислете.. за да са запаи до 17 годишна дествена туй начи че или е некъв крокодил или русалка деба.. аз не мисла че шса радва много.. е верно той ше е за сефте в тебе ама кел файда кат си сексуално неопитна е мазка !?..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]ъъъ.. аве я помислете.. за да са запаи до 17 годишна дествена туй начи че или е некъв крокодил или русалка деба.. аз не мисла че шса радва много.. е верно той ше е за сефте в тебе ама кел файда кат си сексуално неопитна е мазка !?..

ee shto bi da ne si pochnal na 10g i 1-q pyt mn opiten li si bil,a pich?ti si mistyr vseznaiko i opitko

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    f0r3v3r]ъъъ.. аве я помислете.. за да са запаи до 17 годишна дествена туй начи че или е некъв крокодил или русалка деба.. аз не мисла че шса радва много.. е верно той ше е за сефте в тебе ама кел файда кат си сексуално неопитна е мазка !?..

ee shto bi da ne si pochnal na 10g i 1-q pyt mn opiten li si bil,a pich?ti si mistyr vseznaiko i opitko
    да фе мърша как позна ?!..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    Imam priqtelki koito sa ve4e na pove4e ot 16 o6te sa devstveni i sa naistina hubavi i jelani! Tova 4e edno 16-17god momi4e ne e spalo s nqkogo ne ozna4ava 4e e zadrasten i grozno.Za da misli po tozi na4in qvno trqbva da si dosta ograni4en...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi nemoga da precenq za6toto ne go poznavame no za pove4eto maje e gordost da sa parvi na edna jena

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    i zashto da e problem ,trea mu haresa .. ima 2 polojeniq -ednoto she mu haresa i vtoro nema

е първо че ще му е кеф
    второ че може да се избегнат някои неприятни ситуации, ако знае че не си девствена
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Голям фен
    Има и още едно нещо добро за мъжа - като е девствена и неопитна тя си го слушка и така човека може да я научи на тези работи, които му харесват на него. Малко е егоистично звучи, но си е така

Супер фен
    eee ta razbira se 4e 6te se zaradva,kak ina4e no puk ot druga strana nqma6 opit i tova moje da utejni malko polojenieto no ne se trevoji! deistvai \/

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Абе я ти малко си помисли, ами ако това момиче до сега не е намерило подходящия човек, с когото да го направи? М? Или според теб и тъпата ти логика, трябва да се хвърли на първия срещнат само, за да не си остане девствена? Всичко е строго индивидуално.
    Това, че все още не е срещнала човека, когото наистина обича и на когото е готова да се отдаде не я прави грозна и задръстена! Познавам момичета на по 19-20 години, които са наистина красиви, но просто не са срещнали човека, с когото са решили да им бъде първия път. Това сигурно ги прави големи патки и идиотки, а?

Guest
    awe tva za "krokodila" e super tupo i parvichno mislene-prosto momicheto se e okazalo svqstno!a kolkoto do tova dali she mu xaresa spored men da,no moje i malko da go pritesni ako do sega ne e otvarql momiche,no sum pochti 100% sigurna che ako e svqsten shte mu xaresa

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Според мен ще се зарадва,би било хубаво да знае че приятелката му не е била е**** от друг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си