- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Дали ще му хареса,че съм девствена?!
Dali spored vas na gadjeto mi ,shte mu haresa kato mu kaja ,che sym d....(znaete kakvo ) ,toi znae ,che sym po razlichna ot drugite i imam celi v jivotatoi misli ,che ne sym ,toi e na 21 a a az sym na 17 g
kajete si mnenieto ,shte mi bude interesno
dali shte se radva,che she e 1-q;0
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Mmm pri vseki e razli4no, az bih se zaradvala, no bih se i pritesnila
Hoy volv
Ami s dneshnoto pokolenie napravo trqbva da hvyrchi ot shtastie ..
на негово място бих се зарадвала![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да бе...личи си колко опит имате...Как ще се зарадва ве,вие луди ли сте?Тва си е чисто мъчение ве.Особенно 1вите 2-3 пъти.
Адаптация и импровизация.
Ми от една страна ще е уцелил джакпота - малко са момичетата, които са на 17 и още са девствени. ОТ друга страна липсата на опит може да обърка нещата...
Има момчета, за които това че са първите на приятелките си означава повече (нещо по-специално). Има и такива, за които няма значение.
Не мисля, че някой може да ти каже дали ще му хареса, освен ако не го познава.
Единственият начин да разбереш е да му кажеш и...![]()
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Мен би ме изкефило - все пак да знаеш, че ти си първия там... Някакси ти става едно такова приятно на душата![]()
mislq 4e 6te se zaradva,zashtoto v dneshno vreme e mnogo rqdko sreshtano qvlenie momi4e na 17 da e devstveno!pove4eto momi4eta gledat samo da im e vutre i tva e!no su6to taka moje i dase pritesni,pone spored men de
Az li4no bix se izkefil SUPER mn ako znam 4e nqkoe momi4e 6te go pravi za purvi put s menZa6toto da izgubu6 devstvenostta si ne e ne6to ei taka (pone za men e taka) i az li4no ne bix go napravil s koqto i da e za purvi put. I tova mn pokazva primerno 4e momi4eto/mom4eto ti ima MNOGO golqmo doverie(nai-malkoto)za da go napravi za purvi put s teb
![]()
![]()
![]()
Мда много ще му хареса да ти причинява болка и да се маца с кръв...
Не бе шегувам се...зависи от момчето щото има момчета дет супер мтразят да отварят и такива дет наистина се кефят че са 1вите на приятелките си и означават нещо повече за тях...
наистина не питай нас а говори с него и виж как ще реагира
успех
Бих се зарадвал ако гаджето ми е девствено и аз съм и първия.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
ъъъ.. аве я помислете.. за да са запаи до 17 годишна дествена туй начи че или е некъв крокодил или русалка деба.. аз не мисла че шса радва много.. е верно той ше е за сефте в тебе ама кел файда кат си сексуално неопитна е мазка !?..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
ee shto bi da ne si pochnal na 10g i 1-q pyt mn opiten li si bil,a pich?ti si mistyr vseznaiko i opitko
да фе мърша как позна ?!..Първоначално написано от Анонимко
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Imam priqtelki koito sa ve4e na pove4e ot 16 o6te sa devstveni i sa naistina hubavi i jelani! Tova 4e edno 16-17god momi4e ne e spalo s nqkogo ne ozna4ava 4e e zadrasten i grozno.Za da misli po tozi na4in qvno trqbva da si dosta ograni4en...Първоначално написано от [CSKA
![]()
i zashto da e problem ,trea mu haresa .. ima 2 polojeniq -ednoto she mu haresai vtoro nema
![]()
е първо че ще му е кеф
второ че може да се избегнат някои неприятни ситуации, ако знае че не си девствена![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Има и още едно нещо добро за мъжа - като е девствена и неопитна тя си го слушка и така човека може да я научи на тези работи, които му харесват на него. Малко е егоистично звучи, но си е така![]()
eee ta razbira se 4e 6te se zaradva,kak ina4e no puk ot druga strana nqma6 opit i tova moje da utejni malko polojenieto no ne se trevoji! deistvai\
/
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Първоначално написано от [CSKA
Абе я ти малко си помисли, ами ако това момиче до сега не е намерило подходящия човек, с когото да го направи? М? Или според теб и тъпата ти логика, трябва да се хвърли на първия срещнат само, за да не си остане девствена? Всичко е строго индивидуално.
Това, че все още не е срещнала човека, когото наистина обича и на когото е готова да се отдаде не я прави грозна и задръстена!Познавам момичета на по 19-20 години, които са наистина красиви, но просто не са срещнали човека, с когото са решили да им бъде първия път. Това сигурно ги прави големи патки и идиотки, а?
![]()
![]()
awe tva za "krokodila" e super tupo i parvichno mislene-prosto momicheto se e okazalo svqstno!a kolkoto do tova dali she mu xaresa spored men da,no moje i malko da go pritesni ako do sega ne e otvarql momiche,no sum pochti 100% sigurna che ako e svqsten shte mu xaresa![]()
Според мен ще се зарадва,би било хубаво да знае че приятелката му не е била е**** от друг![]()