.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен
    Град
    София

Доколо България е демократична?(Есе)

Ако може за днес ще съм ви благодарен много

Повече от фен
    Град
    София
    ~BUMP

Ако някой я има няма да я откажа и по-късно

Супер фен
    Не е толкова трудна темата Не ми се пиче цяло есе,но ше ти дам някои идейки
    Значии...
    Мисля,че е направо задължително да отбележиш разликата в живота на българите преди и след 1989г.За това спокойно могат да ти помогнат майка ти и баща ти,дори баба ти...те за живяли и в двете времена така че няма да имаш проблем
    Разгледай нещата така...законово ние сме демократична република,която горе долу има законите на такава,но пък за какво са тези закони,които не се спазват?!И все пак е пълно с корупция,която не може да бъде изчистена до край,но може да бъде в много по-малки размери.
    А личното ми мнение по темата е,че в България е пълна анархия Формално сме демократи,борещи се да достигнат вече доста напредналите западни страни,НО в действителност какви сме?!Жалката истина е,че сме просто едни наивници,които се доверяват.А обикновено именно наивниците са най-тъпкани българският народ и неговите нужди непрекъснато са пренебрегвани,за да бъдат удовлетворени интересите на нашите "политици"!!!И не случайно сложих "политици" в кавички...просто те са примитивно подобие на такива,а доказателства колкото искаш!Извода е,че в България демокрация в пълния смисъл на думата няма
    Надявам се да съм ти помогнала
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    eiii pls drasnete ne6ti4ko 4e i na men mi trqbva mnogo za utre plss

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си