.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма определен тип момиче.
    Различно...

mi na men li4no po mi dopadat kestenqvi mom4eta,i nz za6to predpo4itam po visokite vupreki 4e sum 1,50m s dignati ruce

първото което гледам и то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са ОЧИТЕ това при мен е закон обичам светли очи,косата,характера са неща които могат да се променят с времето,но очичките не
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Скоро (забележете кой) МАЙКА МИ ми каза, че си падам по дребни и по-пухкави. И като се замисля си е точно така

Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
    Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Абе, как можете да изсипете толкова глупости на едно място, нито една от вас, подрастващите, не гледа така наречената душевна красота, всички гледат да е готин, да го раздава гъзар, за да се покажат пред приятелките си, които въсщност ги имат за съпернички и така нататък! Жената трябва да е много умна, че да тръгне да търси сродна душа, но красивите такива, се заслепават често и хващат погрешния път! Да, те не гледат външният вид, а гледат джоба на мъжа, за тях ички мъже стават еднакви, само, където са с различни заплати, което определя с кой ще е тя, и въпроса ми, тук е - Не ви ли е срам?
    Як респект мен....

Такам да минеме на темата.....колко лъжи се изсипаха тука?Много.Интересно защо всяко момиче като го питаш нещо подобно веднага започва да се рпави на много интилигентно и на много внимателно...ето защо немогат да се наречат жени и големи.Много ясно,че гледате външния вид на момчета като за начало.Ако има ланец по себе си или нещо по-лъскавичко веднага ви е фаворитът в една компания.На купон...влизат закаснели момчета.Единият е с коса непробиваема и от танк заради гела,един ланец,който го кара да се мисли за голям газар,педалските леко протъркани и скъсани дънки,с още по-педалските ботушки имитиращи ботушите за кикбокс,с очила като на азис,яке с подплънки ако може за да му придава затрашителен вид,раце разтворил ги като курва на магистралата и да не забравяме задължително изрусената или на кичури коса...веднага погледът и интересът ви е към него а не към другото момче,което се е облякло не толква лъскаво.През цялото време само гледате как да се забиете с него и да сте по-близко до него.Естествено сега всяка ще отрече и ще каже не е така...да но за жалост си е точно така.Такаче недейте да разправяте колко много гледате вътрешната красота,защото просто това са едни абсурдни простотий и нищо повече.ПОне веднъж кажете нещо на което човек може да повярва.Има изключения,които наистина гледат вътрешната красота,но те се забелзват от далече.
    А най сетне да си дойдем на думата винаги като ги питаш и те ти отг.: "Аз никога не гледам външния вид, за мен е по важна душата му" Стига че ще ви порасте носа , много ме дразнат момичетата начи

Гостенин от Луната
    Guest

Епа .... !

Как 80 процента от момичетата написаха че външният вид не от значение за тях и така нататак , а в същност 90 процента от момичетата изпитват някво първично привличане от момчета с скъпите дрехи с хубавите прически с ланци ,пръстени , скъпи Гиесем-ми и коли . А не обръщат внимание на хора с чуство за хумор , забавни , скромни , интлегенти и тн.
    само се правите на някви ... а всъщност ако се направи един експеримент и едно момиче се пусне в напълно не позната среда " пример в нов клас" тя първо ще се насочи към най добре изглеждащия .

Guest
    обикновено ни слагат под общ знаменател - добре и не чак толкова изглеждащи

Re: Епа .... !

Цитирай Първоначално написано от Гостенин от Луната
    Как 80 процента от момичетата написаха че външният вид не от значение за тях и така нататак , а в същност 90 процента от момичетата изпитват някво първично привличане от момчета с скъпите дрехи с хубавите прически с ланци ,пръстени , скъпи Гиесем-ми и коли . А не обръщат внимание на хора с чуство за хумор , забавни , скромни , интлегенти и тн.
    само се правите на някви ... а всъщност ако се направи един експеримент и едно момиче се пусне в напълно не позната среда " пример в нов клас" тя първо ще се насочи към най добре изглеждащия .

Повръща ми се от такива с ланци,скъпи коли или т.н...така наречените гъзета... гнус ме е да ги гледам!

колкото до моя тип момче нямам...харесвала съм всякакви..и красавци,че и грозоновати...
    просто ми е допаднал като човек и толкова!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Mi as haresvam p 4erni4kite ne mn distziplinirani mom4eta!!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Ами по високи над 185...слаби...с зелени очи...Мразя маже с сини очи...Бяла кожа,черна коса...тва ми е идеала за въшност!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

vij pi4 za men poprincip vun6niq vid ne e vajen ama vse pak da miaza gore dolu.s o4ite se vlubva6,no sus sarceto obi4a6.
    koito me obicha sled men da ticha,koito me mrazi pod men da lazi.

angel4eto_666
    Guest
    кажете ми каде да ги намеря тези момчета с чувство за хумор и интелигентни само в няква талпа на простаци сам идиоти които мислиат само дали им се е развалила прическата олигофрени и полувина яяяя се покажете ако ви има хорааа

Фен
    Град
    Предградие 13

Re: Епа .... !

Цитирай Първоначално написано от IdI0tKa:)
    Цитирай Първоначално написано от Гостенин от Луната

Повръща ми се от такива с ланци,скъпи коли или т.н...така наречените гъзета... гнус ме е да ги гледам!

колкото до моя тип момче нямам...харесвала съм всякакви..и красавци,че и грозоновати...
    просто ми е допаднал като човек и толкова!
    Сладурче,самото определение което даваш,двете крайности "красавци" "грозновати" показва точно това,че ваншния вид е първото нещо,което гледате и то ви прави впечатление.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Фен
    Град
    Предградие 13
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto_666
    кажете ми каде да ги намеря тези момчета с чувство за хумор и интелигентни само в няква талпа на простаци сам идиоти които мислиат само дали им се е развалила прическата олигофрени и полувина яяяя се покажете ако ви има хорааа
    И какво точно слагаш под този знаменатал "хора"?
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    Няма да крия, че обръщам внимание на външността, но не мога да кажа, че имам някакъв образ на
    "Mr Съвършенство", към който да се стремя... Харесвала съм и високи, и ниски, и с тела на културисти, и по-слаби, и с тъмни, и с руси коси, белички или по-мургави... ВСЯКАКВИ ! :P Просто всички са имали някакъв чар, които да ме привлече И въпреки че не това е темата, ще кажа две думи и за душевната красота, понеже като гледам я обсъждате и нея: тя е още по-важна, но каквото и да си говорим, всички - и момчета, и момичета, обръщаме внимание първо на външния вид. Той е вратичката към вътрешния свят на всеки - ако ти привлече вниманието, искаш да надникнеш и зад нея. Ако не - просто я подминаваш...

Голям фен
    mi az opredeleno gledam van6niq vid...makar i tova da ne se haresva na pove4eto hora,iskam da s kestenqva kosa ili rusa,sini ili kafqvi o4i...da ne e mnogo visko...kam 1,8o nai-mnogo...da ne e debel..s hubavo atleti4no tqlo....i sled tova..harakter...no vse pak trqbva malko da se sa4etavat,za6toto samo van6en vid ne stiga
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Гледам първо ваншния вид (то няма как иначе - по дрехите посрещат) лица които полагат грижи за себе и притежават рядко срещаното качество ВКУС винаги изпъкват в мойто полезрение. (тука автоматично отпадат сякви скейтъри метали и откачалки) След тва почвам да ги преценявам и по ум но обикновенно пичовете с вкус не са глупаци.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    mom4e koeto e hubavo...haha, abe trqbva da me e vpe4etlil s ne6to

here_
    Guest
    mm da ima kade da go pipne6 e ne e nujno da e mitio krika malko samo :] i da ne puska brada

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
    Samo da ne e debel estestveno!!
    Кое му е естественото ма? Що пък да не е дебел, нали не гледаше външния вид?
    Аман от позьори.

--

Да определено всеки път е различно,но да външният вид е много важен.Все пак това е първото нешо което забелязваш у един човек и едва след това привличне ( в следствив на този външен вид ) и чак тогава евентуално някакви чувства.Но който каквото и да казва външният вид винаги е бил,е и ще бъде от значение.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Mn hora sa pisali, 4e vun6nostta nqma zna4enie i tva e mn dobre (:
    Pri men su6to e taka, ama vse pak 6te si kaja predpo4itaniqta...

Za men nay- vajnoto e da se razbirame, da imame ob6ti interesi, mom4enceto da ima 4uvstva kum men (vse pak...), da e nqkuv sladi4uk, mili4uk, da iska da 4ue kakvoto imam da mu kazvam, naoistina da se interesuva ot men...

Da mi podarqva cvete bez povod (: Da bude pone muni4ko romanti4en :P

Ina4e za vun6en vid... Haresvam visoki mom4eta! Mn, mn, mn, mn, mn haresvam visoki mom4eta (: Haresvam mom4eta s dulgi kosi Ama mn haresvam!
    Mozukut mi raboti samo na vulna metul4eta...
    Obojavam kozi bradi4ki! Ne obi4am muskolesti, ama ne haresvam i kloy6tavi.

PS: Tva ne e vajno, poslednoto mom4e, na koeto durjah stra6no mn be6e nisuk, debel, krivozum i groznovat (((:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Е защо да кажа
    Guest
    14-15-16 години е възрастта през която момичетата си избират гаджетата по това колко са им широки раменете или зелени очите. Спокойно, и това отминава.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
    Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Абе, как можете да изсипете толкова глупости на едно място, нито една от вас, подрастващите, не гледа така наречената душевна красота, всички гледат да е готин, да го раздава гъзар, за да се покажат пред приятелките си, които въсщност ги имат за съпернички и така нататък! Жената трябва да е много умна, че да тръгне да търси сродна душа, но красивите такива, се заслепават често и хващат погрешния път! Да, те не гледат външният вид, а гледат джоба на мъжа, за тях ички мъже стават еднакви, само, където са с различни заплати, което определя с кой ще е тя, и въпроса ми, тук е - Не ви ли е срам?
    Як респект мен....

Такам да минеме на темата.....колко лъжи се изсипаха тука?Много.Интересно защо всяко момиче като го питаш нещо подобно веднага започва да се рпави на много интилигентно и на много внимателно...ето защо немогат да се наречат жени и големи.Много ясно,че гледате външния вид на момчета като за начало.Ако има ланец по себе си или нещо по-лъскавичко веднага ви е фаворитът в една компания.На купон...влизат закаснели момчета.Единият е с коса непробиваема и от танк заради гела,един ланец,който го кара да се мисли за голям газар,педалските леко протъркани и скъсани дънки,с още по-педалските ботушки имитиращи ботушите за кикбокс,с очила като на азис,яке с подплънки ако може за да му придава затрашителен вид,раце разтворил ги като курва на магистралата и да не забравяме задължително изрусената или на кичури коса...веднага погледът и интересът ви е към него а не към другото момче,което се е облякло не толква лъскаво.През цялото време само гледате как да се забиете с него и да сте по-близко до него.Естествено сега всяка ще отрече и ще каже не е така...да но за жалост си е точно така.Такаче недейте да разправяте колко много гледате вътрешната красота,защото просто това са едни абсурдни простотий и нищо повече.ПОне веднъж кажете нещо на което човек може да повярва.Има изключения,които наистина гледат вътрешната красота,но те се забелзват от далече.
    ok absolutno sum suglasna.No predstavi si su6tata situaciq no zakusnqvat dve momi4eta.Ednoto s kusa pola izrqzan potnik visoki obuvki golemi cici stegnat zadnik,a drugata ne grozna no mnoo po-obiknovena s ejdnevni dunki i nekva nikva bluzka.Kvo 6e mi kaje6 4e nqma da se opita6 da svali6 mackata s poli4kata i golemite cici???
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Голям фен
    Град
    София
    mi kato obob6ta dosega s kvi sum hodila na4i mi haresvat s mnogo kusa kosa po4ti nula nomer.. predpo4itam sus sini o4i.. zabelqzala sum su6to i 4e nosqt obici vupreki 4e ne sum gi izbirala po tova.. i sa bili vse otvoreni i guzari.. ne me kefqt nekvi tihi4ki i skromni.. tova si e istinata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си