.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    За мен външният вид е от значение.Лично аз Не харесвам типичните---руси коси,сини очи.Не харесвам момчета със светли очи,въпреки че сегашната ми голяма любов има светли очи но това е изключение.Всъщност и косата му е светла,но май и това е изключение.Следователно.... ямам определен тип----за мен е важен чарът и излъчването,другото...Вярно е,все още съм на 17 и затова все още на преден план е външната красота,след време се надявам да разбера че тя е до време и най-важна е душевната.
    Но все още обръщам най-голямо внимание на излъчването и на чарът!

пове4ето моми4ета тук казаха, 4е външния вид не е от зна4ение! Имам 4увството, 4е не бяха разбрани! ОК ясно е, 4е молко или много делим хората на по-добре изглеждащи и обратното, но това поне за мен не е фактор за това дали харесвам даденото мом4е или не!
    Зависи от характера! Просто ако ме разсмива и се държи добре с мен ще го харесам!

Почти никога не гледам външността на момчето,с което искам връзка.Инче надали има момиче,което вижда някое готино момче на улицата,да не го хареса.Но все пак харесвам момчета с тъмна,за предочитане с черна коса

Супер фен
    момчетата, които съм харесвала изобщо не си приличат на външен вид.. нямам някакав определен тип.. но всички те не са били красиви некфи, а са имали някакво палаво, одухотворено, подигравателно и хлапашко излъчване.. външният вид не е от значение, важно е излъчването на човека..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Да е симпатичен (не красив, а усмихнат и ведър) с нормално тяло, с умствен багаж колкото моя (119 IQ ) ида слуша рок и метъл.
    Комбинации от цвят на очите, косите, ръст и килограми нямам!
    Смъкнатите момчета ме кефят, но едва ли бих имала нещо сериозно с тях.

Опс... предното мнение беше моето...както и да е...
    и да допълня... да е Човек, с който се чувствам добре дори и да не говоря с него или да не правя секс с него, или целувам...

Mамка му искам да съм влюбена, сега съм като куха лейка......

Град
    Сф
    ami ne moga da kaja 4e imam nqkakfi strogi iziskwaniq za van6en vid,se pak se pozovavam na towa 4e se obi4a du6ata a ne obvivkata hareswala sam mnogo i adski razli4ni mom4eta... a sega 4oweka koito obi4am tolkowa mngoo e prosto perfekten... strahoten harakter ima tozi 4owek...e neka spomenem i 4e e s nai perfektnoto tqlo

Цитирай Първоначално написано от white_chik
    ok absolutno sum suglasna.No predstavi si su6tata situaciq no zakusnqvat dve momi4eta.Ednoto s kusa pola izrqzan potnik visoki obuvki golemi cici stegnat zadnik,a drugata ne grozna no mnoo po-obiknovena s ejdnevni dunki i nekva nikva bluzka.Kvo 6e mi kaje6 4e nqma da se opita6 da svali6 mackata s poli4kata i golemite cici???
    Той не каза, че при мъжете/момчетата не е така.Каза, че при жените СЪЩО е така...
    (Тавтологията е умишлена, благодаря.)
    Той не ви критикува, за това, че постъпвате така, а за това, че лъжете и твърдите обратното.
    И е прав...бая лъжи се изписаха.Вероятно това, което пишете е така...но чак след три часа общуване с "пича" с пе**лските дънки разбирате, че е леке и преминавате към нормалния пич.
    ...

Чесно да си кажа обръщам голямо внимание на външния вид
    Заглеждам се по исулени . Апък ако е ЛЕКО мургав със зелени очи едвам се сдържам да не му скоча на врата Ко да направя :/(поне си казвам чесно)

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Guest
    Ей само първите пет отговора изчетох и ми стана ясно в какъв фарс се е превърнала темата
    Ми за мен външния вид не е важен... дрън-дрън локуми
    Направо диабет хванах
    То бива лицемерие бива ама т'ва вече на нищо не прилича

~IGNGN

Guest
    еее сите се по сините очи падате,а аз като съм светло кестеняв с зелени очи горя ли?

Мега фен Аватара на Blab
    написало момчето в темата, че иска да му говорим за външен вид и пак всички се спуснаха да сипят скромните клишета за вътрешната красота, но както и да е...

очите ме грабват от пръв поглед, независимо от цвета, важно е да го има игривото пламъче и да излъчват топлотаооу, замечтах се
    тъмен момък, среден на ръст, (да не е прекалил с фитнеса, че има и такива образи с по-големи "гордости" моите )...ооо, и да се усмихва много, много, много..... наистина свежо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Ами по високи над 185...слаби...с зелени очи...Мразя маже с сини очи...Бяла кожа,черна коса...тва ми е идеала за въшност!
    Ако прежалиш зелените очи ме описваш мене

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Принципно от външни белези гледам очите ... не е много важен цвета (е не мога да излъжа, че обожавам сини очи..), но и не мога да опиша какво точно в очите на дадено момче ми харесва ... Понякога просто нещо ме "грабва"...
    Друго, което много ме впечатлява е чаровна усмивка
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Guest
    az haresvam muskulesti mom4eta.kato vidq 4e nqkoi e mn slab ne moje da me izkefi.da e gotin v lice ne samo da ima qko tqlo.da e populqren.da se zaglejdat po nego no toi da obi4a samo men.da me iznenadva s razni mili4ki ne6ta.da se griji za men i da me gu6ka postoqnno

Винаги съм ходила с момчета,които имат сини очи и светли коси.Аз не си ги подбирам,но просто така се случва.....съдба
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

vuuh kakvi.. mi padam si po nqkvi po svetli neshto rusi4ko da ima v tqh a ako nqma rusi4ko da im e malko dulga kosata.. da ne e suvsem kusa.. visok ! tva zaduljitelno...

нямам точно определно нещо.като ми хареса се разбира,като не ми хареса гледам следващата \/ и така докато намеря специалната

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Какви момчета харесват момичетата обратното? (външен вид)
    ее сорка ама тъпичка е темата..
    секи си има вкус неможе да се каже точно какви момчета харесват сички момичета
    аз лично нямам определено нещо което харесвам..или поне нз да има такова нещо
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

fredd
    Guest
    харесвам... харесвам... високи какички с кецове;]

Град
    Sofiq
    Mi az mn haresvam visoki mom4eta sas stroini tela,drugoto kato kosa,o4i i t.n ne me interesuva mnogo .

Харесвам момичета с хубаво тяло (да не са дебели), цвета на косата няма значение и да не са мн високи, щото и аз по принцип не съм :P
    Това е за външния вид.

Град
    Лапландия!?
    Абе не гледам много,ама да е развисен,безисвестен да може да няма женски фен клуб да не е някъв напомпан с нормално телосложение и все по скейтъри ми хлътва дъската деа и най-важното да се държи добре и да е точен и общителен да може да си поддържаме разговорите

Goin harakter,da uvajava mnenieto mi i da e simpati4en na van6en vid

Guest
    Да ви имам изискванията тъпи путки такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си