- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета харесват момичетата обратното? (външен вид)
За мен външният вид е от значение.Лично аз Не харесвам типичните---руси коси,сини очи.Не харесвам момчета със светли очи,въпреки че сегашната ми голяма любов има светли очи но това е изключение.Всъщност и косата му е светла,но май и това е изключение.Следователно.... ямам определен тип----за мен е важен чарът и излъчването,другото...Вярно е,все още съм на 17 и затова все още на преден план е външната красота,след време се надявам да разбера че тя е до време и най-важна е душевната.
Но все още обръщам най-голямо внимание на излъчването и на чарът!![]()
пове4ето моми4ета тук казаха, 4е външния вид не е от зна4ение! Имам 4увството, 4е не бяха разбрани! ОК ясно е, 4е молко или много делим хората на по-добре изглеждащи и обратното, но това поне за мен не е фактор за това дали харесвам даденото мом4е или не!
Зависи от характера! Просто ако ме разсмива и се държи добре с мен ще го харесам!
Почти никога не гледам външността на момчето,с което искам връзка.Инче надали има момиче,което вижда някое готино момче на улицата,да не го хареса.Но все пак харесвам момчета с тъмна,за предочитане с черна коса![]()
![]()
момчетата, които съм харесвала изобщо не си приличат на външен вид.. нямам някакав определен тип.. но всички те не са били красиви некфи, а са имали някакво палаво, одухотворено, подигравателно и хлапашко излъчване.. външният вид не е от значение, важно е излъчването на човека..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Да е симпатичен (не красив, а усмихнат и ведър) с нормално тяло, с умствен багаж колкото моя (119 IQ) ида слуша рок и метъл.
Комбинации от цвят на очите, косите, ръст и килограми нямам!
Смъкнатите момчета ме кефят, но едва ли бих имала нещо сериозно с тях.
Опс... предното мнение беше моето...както и да е...
и да допълня... да е Човек, с който се чувствам добре дори и да не говоря с него или да не правя секс с него, или целувам...
Mамка му искам да съм влюбена, сега съм като куха лейка......
ami ne moga da kaja 4e imam nqkakfi strogi iziskwaniq za van6en vid,se pak se pozovavam na towa 4e se obi4a du6ata a ne obvivkatahareswala sam mnogo i adski razli4ni mom4eta... a sega 4oweka koito obi4am tolkowa mngoo e prosto perfekten... strahoten harakter ima tozi 4owek...e neka spomenem i 4e e s nai perfektnoto tqlo
![]()
![]()
Той не каза, че при мъжете/момчетата не е така.Каза, че при жените СЪЩО е така...Първоначално написано от white_chik
(Тавтологията е умишлена, благодаря.)
Той не ви критикува, за това, че постъпвате така, а за това, че лъжете и твърдите обратното.
И е прав...бая лъжи се изписаха.Вероятно това, което пишете е така...но чак след три часа общуване с "пича" с пе**лските дънки разбирате, че е леке и преминавате към нормалния пич.
...
Ей само първите пет отговора изчетох и ми стана ясно в какъв фарс се е превърнала темата
Ми за мен външния вид не е важен... дрън-дрън локуми
Направо диабет хванах
То бива лицемерие бива ама т'ва вече на нищо не прилича
![]()
![]()
![]()
~IGNGN
еее сите се по сините очи падате,а аз като съм светло кестеняв с зелени очи горя ли?
написало момчето в темата, че иска да му говорим за външен вид и пак всички се спуснаха да сипят скромните клишета за вътрешната красота, но както и да е...
очите ме грабват от пръв поглед, независимо от цвета, важно е да го има игривото пламъче и да излъчват топлотаооу, замечтах се
тъмен момък, среден на ръст, (да не е прекалил с фитнеса, че има и такива образи с по-големи "гордости" моите)...ооо, и да се усмихва много, много, много..... наистина свежо
![]()
Ако прежалиш зелените очи ме описваш менеПървоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Принципно от външни белези гледам очите ... не е много важен цвета (е не мога да излъжа, че обожавам сини очи..), но и не мога да опиша какво точно в очите на дадено момче ми харесва ... Понякога просто нещо ме "грабва"...
Друго, което много ме впечатлява е чаровна усмивка![]()
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
az haresvam muskulesti mom4eta.kato vidq 4e nqkoi e mn slab ne moje da me izkefi.da e gotin v lice ne samo da ima qko tqlo.da e populqren.da se zaglejdat po nego no toi da obi4a samo men.da me iznenadva s razni mili4ki ne6ta.da se griji za men i da me gu6ka postoqnno
Винаги съм ходила с момчета,които имат сини очи и светли коси.Аз не си ги подбирам,но просто така се случва.....съдба
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
vuuh kakvi.. mi padam si po nqkvi po svetlineshto rusi4ko da ima v tqh
a ako nqma rusi4ko da im e malko dulga kosata.. da ne e suvsem kusa..
visok ! tva zaduljitelno...
![]()
нямам точно определно нещо.като ми хареса се разбира,като не ми хареса гледам следващата \/ и така докато намеря специалната
![]()
Какви момчета харесват момичетата обратното? (външен вид)
ее сорка ама тъпичка е темата..
секи си има вкус неможе да се каже точно какви момчета харесват сички момичета
аз лично нямам определено нещо което харесвам..или поне нз да има такова нещо![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
харесвам... харесвам... високи какички с кецове;]
Mi az mn haresvam visoki mom4eta sas stroini tela,drugoto kato kosa,o4i i t.n ne me interesuva mnogo .
Харесвам момичета с хубаво тяло (да не са дебели), цвета на косата няма значение и да не са мн високи, щото и аз по принцип не съм :P
Това е за външния вид.
Абе не гледам много,ама да е развисен,безисвестен да може да няма женски фен клуб да не е някъв напомпан с нормално телосложение и все по скейтъри ми хлътва дъската деаи най-важното да се държи добре и да е точен
и общителен да може да си поддържаме разговорите
Goin harakter,da uvajava mnenieto mi i da e simpati4en na van6en vid![]()
Да ви имам изискванията тъпи путки такива.