.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120

Град
    София
    Ми нямам някъв идеал за момче.
    За предпочитане е да е висок,защото и аз се извисявам нагоре
    Няма значение какъв цвят са му косата и очите...Общо взето на външен вид може да ми хареса всеки..винаги намирам да се хвана за нещо в човека.
    А за характера-харесват ми веселяци,винаги усмихнати.

и да не е баш тва ,което описах пак няма да откажа

Аз нямам грам графични изисквания. Да има як характер и мило личице.
    est

ей...имам страшни сини очи...пишете ми ПМ да ви пратя линк да се уверите \/
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Moonlight_dance
    Guest
    Za men otnosno vun6niq vid-edinstveno e vajno da sa 4isti i spretnati,6oto ina4e e nepriqtno .za da me privle4e edin 4ovek trqbva da namerq ne6to specialno v nego-na4ina ,po koito se usmihva kak govori nqkakva mimika na lizeto,vsqko malko ne6to moje da me nakara da se vliubq .za men 4arut ne e krasotata a v ne6to prosto specialno za samiq teb.i povedenieto e izkliu4itelno vajno haresvam spokoini,iskreni i veseli hora tova e

Само да се грижи са вида си и да не е някой кухо самовлюбено парче.
    |Life sucks. | az- ot BNS

Харесвам усмихнати и лъчезарни момичета., някви развратени к*рви. Харесвам момичета, които имат някакви ценности и държат на мене.
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

Guest
    Хуя! Външният вид е едно 80% от нещата, които гледате
    Стига измишльотини.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az haresvam muskulesti mom4eta.kato vidq 4e nqkoi e mn slab ne moje da me izkefi.da e gotin v lice ne samo da ima qko tqlo.da e populqren.da se zaglejdat po nego no toi da obi4a samo men.da me iznenadva s razni mili4ki ne6ta.da se griji za men i da me gu6ka postoqnno
    Средностатистическа пача.

Guest
    Искамии дуббро мумче - да нияде многу, да са труди двойну, да е стройну и хубоу, да носи на бой, да може секс да прай и пара да носи
    Малко по-сериозно: Да Е красив, умен, забавен, висок чаровен, перфектен, стегнат, мил, атрактивен, провокативен дори, бе мноого як
    Съвсем сериозно: външният вид може да ме впечетли колкото да кажа "Мм.. какъф пич".. и после споменатия си отваря устата и избълва сган, караща ме да искам да се скрия някаде*нямам предвид повръщане*. Така че.. външния вид е плюс, но за мен личността стига *доказателство са хората, по които съм си падала някога*

Guest
    Ако става въпрос само за външен вид- харесвам слаби и високи, с хубава усмивка, изразителни о4и, голяма брада и коса, секси дупе. Също така мн. харесвам и негри

Мм харесвам момчета с малки очи големи устни и тъмни коси..
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Абе,човека пита за външен вид...Отговорете на въпроса,независимо,че за вас не е толкова от значение...
    По темата:
    Да е висок,с хубави зъби,(странно ама т'ва е едно от нещата,за които първо гледам)да има поне малко релеф на ръчичките(да не е някоя кльоща)...
    Иначе е добре да не е селянин,да е умен(не някой,който само учи,ама да може да говори нормално) и най-вече да ме уважава,и да се съобразява с мен...

az haresvam muskulesti mom4eta.kato vidq 4e nqkoi e mn slab ne moje da me izkefi.da e gotin v lice ne samo da ima qko tqlo.da e populqren.da se zaglejdat po nego no toi da obi4a samo men.da me iznenadva s razni mili4ki ne6ta.da se griji za men i da me gu6ka postoqnno
    Средностатистическа пача.
    Ако може да се вържете един за друг за да всички да видат,че ходиш със сладур...Перфектно ша е,нали?!

важното е да е веселяк момък...
    една хубава усмивчица и сме готови

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ами какви момичета може да харесваме Хубави много ясно

Какви момчета харесвам?Ами високи,мускулести...абе за да не изреждам още-все красавци,важното е да хващат окото!
    Но в какви момчета се влюбвам?В такива,които имат излъчване,чар и т.н.Защото дали ще изтръпнеш цялата ,когато някое момче те докосне не зависи от сините очи.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Daaa shto ne kajete vsichki,che nqma znachenie kak izglejda vajnoto e da e pechen i da te razbira? be gluposti ako e pulen groznik mnogo qsno che nqma da go mu dadesh daje shans da se dobliji do tebe.Kvo se lujem mi ne si kajem istinata v ochite.Mnogo qsno che trqbva da e sladur,che da ti grabne okoto.Emi kvi haresvam..padam si po momcheta kato mine pokrai mene da se razlichava,da go zqpat vsichki po ulicite stranno.Da ne e ot tiq izrusenichkite s rizka...to veche stana super banalno.Kolkoto po-stranen za drugite tolkova po-gotin spored mene puk i ako e metal primerno cena nqma da ima..ama tva veche e podrobnost
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    ako e romantichen i zabaven ne zabeliazvam loshi kachestva

[quote="white_chik"]
    Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
    Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    А......:
    Як респект мен....

....

С тези мнения явно, показвахте как смятате, че ще предпочете противоположния пол.
    Тъйкато мога да кажа само за предпочитанията към момичетата.
    Както ти каза, като влезе едно момиче с хубаво дупе, цици, пъса полична и едно не толкова взарчна, първо ще забележа тази с полата, но ако няма хубаво излъчване а другото момиче има, по-късно ще започна да разговарям с другото момиче.

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Знаете ли кфо? Няма да лъжа мен ме интерисува и външния вид !
    Аз харесвам мн различни само да немат мн тен или леко мургав или с бяла кожа също така много харесвам сини очи,рус или с кестенява коса е и черна ест де 1 от най-важните неща при мен е самочувствието му Винаги харесвам не комплексираните а момчетата със самочувствие,които си казват квот си мислят.....да се облича рапърски или спортно-елегантно И ДА Е ЗАБАВЕН ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,може и малко срамежлив във компанията на момиче
    И след като туко що описах 2 момчета,които харесвам ви казвам че тва е от мен, и че харесвам главно "гъзарите " няям намерения да казвам ,че не е така и да се прая на мн умна кат другите ....кефят ме!
    ЪЪ и ест с хубава фигура

[quote="Just_Be"]....quote]

Аплодисменти за момичето което каза всичко което мисли.

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

hahahha
    Guest
    ami mn qsnu 4e hubavite mom4eta....nq kat izlezem nqkade i toi da me izlaga smisal nqkav super zadrastenqk det nemoje lafa da si kaje i mi se e oblqkal kat klo6ar...xaxaxa az haresvam visoki murgavi s mn 4ar hubavi skuli s gotino dupence da se obli4a gotino (danki riska awe sportno elegantno)i n.t. i naistina ti trqq mom4e sas samo4uvstvie a ne nqkoi kompleksar det da ti vika '''toq po-hubav li e ot men'' ili kato izlezete nqkade i da se spotqiva kato mi6ka....mi trqq da maj na mqsto ne ''putka'' az ako iskam ''putka'' 6e si namera be ama neiskam iskam majkar koito da me kara da treperq kogato e do men kogato me celune ili kogato me pregarne..........az taka mislq,no puk ne me kefqt nqkvi tupi fe6ani filirani ot vsqkade i drehite im da sa ''daga'' a i pod4ertavam 4e govorq za mom4eta nad 18 godini 6toto drugite sa palni ligliovci i sa o6te deca spored men.......nz vie kvo mislite no az smqtam 4e e taka.............

sa kakto kazvat si4ki v toq forum ne e vajen vun6niq vid a du6ata na edin 4ovek,oba4e vun6niq vid dori i malko ima zna4enie.6toto sa seki spored vkusa si oba4e kato si vurvq po ulicata est 4e nqma da mi napravi vpe4etlenie nqkoe izruseno 4algar4e ami nqkoi smuknat basketbolist sk8er ili rasta

hahahha
    Guest
    razbirase 4e ima zna4enie i van6niq vid.......a ako i po harakter e gotin prosto tva e idealniq maj.......no ima i dr ako e gotino oble4en ama e palen galfon tva v p1tq da ne go sre6tam........a ima takiva det sa tolkova grozni oba4e slojili si nqkvi po gotini dre6ki i si misli 4e ve4e koi sam az mi tva e super tupo......vij sa parvo v ogledaloto i togava izgrajdai mnenie za sebesi i se obli4ai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си