- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малко тъп въпрос ама ............. :)
кажете уместно ли е да подъря нещо на най-добрата си приятелка за 8ми март(аз съм м)![]()
Защо не. Това все пак е жест
ами все пак има празник и мисля че ще е повече от уместно да и подариш даже едно цветенце
"Целувка за лека нощ"
какво напримерПървоначално написано от midnight...
?
Първоначално написано от Master_88
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
SPORED MEN 6TE SE IZKEFI 6TO DA NE I PODARISH NE6TO KVO KATO SI MOM4E TVA IMA LI ZNA4ENIE!
И аз така мисля...какво като ти е най-добра приятелка важен е жеста...Първоначално написано от Master_88
mda i spored men trqbva da i podari6 ne6to. moje da e malko no da e ot sarce vse pak e jest na koito 6te se zaradva koi ne se radva na podaraci osobeno podareni ot priatel i t.n![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
i spored men 6te e mn sladko da i podari6 ne6to-vse pak ti e nai-dobra priqtelka...ako iska6 da e cvete moje da i vzeme6 ili nqkoe proletno,ako ima ve4e takiva ili pyk bqla liliqaz li4no mn gi haresvam
![]()
get off.
1.Kato za pove4e informaciq se obadete na prof.Ilian Vy4kov (john cena) koito 6te vi otgovori to4no i qsnoПървоначално написано от хено
kak da si oskybite kosmite ot anala s z1bki i da si nar1gate bamq v lilavata 4yrka Vii ste p1len vazrojdenec imate treta vejda pod madyrite Vie p1len hrast Pohapvaite pove4e vafli4ki s tro6iq Vii ste p1len kojyh miri6ete na ako ot vol Nosa vi e kato 4y6ma ot koqto te4e menzis ot patkan prostitytka i ste p1lna 6yba VIe miri6ete na sparena mazga
Първоначално написано от Master_88
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Разбира се,че е уместно.8-ми март е празник на всичко създания от женски пол.Няма нищо лошо да покажеш на твоята приятелка че я цениш и уважаваш \/
Mi 4estno kazano az bih go priela po dva na4ina, vzavisimost ot otno6enieto ti v posledno vreme.Trqbva da preceni6, ako si se durjal miolo i ne kakto obiknovenno s neq, tq moje da ostane s vpe4atleni, 4e q svalq6.V obraten slu4ai, za6to ne, prosto si proqvil 4uvstvo za uvajenie kum neq.
Ako tq ti e prosto nai-dobrata pr i ne izpitva6 ni6to kum neq, osven priqtelska lubov e n umestno, no pak povtarqm ako si opkazal 4e ispitva6 samo tova.Ako li ne, tq 6te si izvadi pogre6en izvod.V nai lo6iq slu4ai, ili 6te si razvalite priqtelstvoto, ako ti q otreje6, ili mejdu vas 6te se polu4i.
Уместно е ,разбира се! Обаче гледай да не е нещо твърде лично,защото може да го приеме като знак,че искаш да сте нещо повече, тъй че гледай да избереш красив,но неутрален подарък![]()
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night
8 mart mina no vse pak e bilo oda4no![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
dobre si napravil ako si i podaril neshto![]()