.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Guest
    kvo da vi kaam -izrodi,da izrodi sa vsi4ki turci totalni cigani kak da se otarveme ot teh be dea

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Бахти подигравката тия са егати ненормалните типове куку

Не случайно по Б(Б?)НТ всеки ден можете да научите за новините от Булгаристан.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Като искат да си направят нова държава
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Сега как да ти разбирам изречението? Така написано, все едно не си го довършил. Ако беше сложил запетая - много жалко. Ако искаш да те управляват фесове, ходи при събратята ти в Турция.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Мрете, турски копелета!!! Волен Сидеров ако беше избран нямаше да има ни един турчин в тая държава!

Dieee!!!

@@Six Feet Under - No Warning Shot
    =D> точно така е

Guest
    TheNightRider, колега, изтрепа ги всичките. Само така! Всички да гласуваме за Волен на президентските избори, защтото, в противен случай, ни очаква анадолксо бъдеще, а на картата на България ще пише "Булгаристан", както казват по новините на турски "ТНТ" (Турска Национална Телевизия, aka: "БНТ"). Господ да дава сили на "АТАКА" и всички българи, които се противопоставят на неправдата!

Знаете ли какво каза един човек. Прочел във вестник "24 часа", че при празнуването на 103-годишнината от Илинденско-преображенското въстание, когато президентът бил там, всички са викали "Първанов, Първанов, Първанов....", а той лично е бил там и никой не е викал подобно нещо! Това ако не е опит за манипулиране на общественото мнение ша са гръмна!!! Долу Първан паша, само "АТАКА"!!!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от Човек
    Знаете ли какво каза един човек. Прочел във вестник "24 часа", че при празнуването на 103-годишнината от Илинденско-преображенското въстание, когато президентът бил там, всички са викали "Първанов, Първанов, Първанов....", а той лично е бил там и никой не е викал подобно нещо! Това ако не е опит за манипулиране на общественото мнение ша са гръмна!!! Долу Първан паша, само "АТАКА"!!!
    АТАКА,АТАКА,АТАКА,АТАКА,АТА КА

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от navits
    БИТАКА,БИТАКА,БИТАКА,БИТАК ,БИТАКА
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    ФЕС, ФЕС, ФЕС, ФЕС... От Турция ли пишеш или от Америчка???

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Да бе,за тоя случай съм чувал отдавна.По дяволите,не ме мислете за расист,но тва турците са долно племе.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ФЕС, ФЕС, ФЕС, ФЕС... От Турция ли пишеш или от Америчка???
    Не, не нито една от двете. От Народна Република Конго.
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен
    Град
    София
    Това за смяната на името е наивно да се мисли, че може да стане факт. Винаги ще има такива високомерни и вярващи си лайна дето да плямпат глупости. Просто или не трябва да им се дава гласност по медиите, или да се изолират изобщо.

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    що се излагате....как мислите една държава като България ще си смени името? Я не се палете за глупости, които никога няма да станат, а източникът на тази инфотмация силно ме съмнява да е достоверен!

Фен
    Град
    Ей там :D
    АБЕ Я ДА СИ Е*АТ МАЙКАТА ТЕЯ ТУРЦИ БЕ, надявам се са останали стойностни граждани които няма да позволят смяна на името
    ШАРЕНИЯ ^^

Повече от фен
    Никой българин няма да позволи такова нещо!

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Никой българин няма да позволи такова нещо!
    В това съм сигурен, обаче това, че "Атака" могат да оправят нещата силно ме съмнява.
    Първо новини на турски, после Мюфтията иска джамията и църквата да имат камбани с еднакви честоти, а сега и .. ТОВА!? Който даде зелена светлина на това ще бъде оплюван и свален от власт!! Лично аз не бих се примирил.
    WE'RE NOT LEADING

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Цитирай Първоначално написано от navits
    БИТАКА,БИТАКА,БИТАКА,БИТАК ,БИТАКА
    а не ти си некъф ненормален(в добрия смисъл на думата)

Фен
    Град
    София

Re: Ново име на България?

Цитирай Първоначално написано от Стеси
    В. “168 часа”: Турци искат ново име на държавата

23.02.2006

София. “Турци искат ново име на България” – това е челото на новия брой на седмичника “168 часа”, съобщи за Агенция “Фокус” редакторът на броя Иван Тропанкев. България да бъде преименувана на Българско-турска федерация или Федерална балканска република искат в нова декларация опитващите се да създадат етническа турска партия. “Българите са мулета и катъри” – твърди в скандално интервю стоящият зад инициативата Адем Кенан. В обширен материал по темата вестникът описва събирането на подписи под станалата известна като “турска подписка”, разпространяваща се из разградските села, която е на път да взриви етническия мир. Водачите на “Миллет Тракия” искат многонационална държава, признаване на турското национално малцинство, турски университет и всевъзможни промени в Конституцията и управлението на страната. За лидер на “Миллет Тракия” се провъзгласява Мендерес Кунгюн.

Източик: Фокус

Какво става в тази държава питам аз?

Драга, Стеси!
    Ето, отговарям ти!

Явно си преписвала по география!
    Ето ти един бърз урок - безплатен!!!
    България се намира на едно от най-стратегическите точки на нашата планета наречена от прадедите ни - Земя!
    Така, това първо!

Второ! А бе, май и по история не си си давала зор!
    ОК, още един важен урок!
    Историята ни учи, че ЦЯЛ СВЯТ СИ МЕЧТАЕ ДА НИ ШИБА
    Какти й, че БЪЛГАРИЯ Е ПРОФЕСИОНАЛНА КУРВА

В този ред на мисли аз лично съм учуден, че ти драга Стеси си толкова потресена за едно съвсем реално заглавие

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Ако това, което се казва е истина, а не опит за манипулация, НЕКА ТУРЦИТЕ ДА СЕ ГОТВЯТ ЗА ВОЙНА!!!
    ЕЙ! ПОЛУДЯ ЛИ БЕ!?
    По-полека! Ако се стигне до там - ЩЕ НИ ЕБАТ МАМИТЕ, БЕ ЛУД

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това си е гавра с българия Как ще и сменят името бе ??????
    България се пише с главна буква!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lost Templer
    Ако това все пак се случи (а това е възможно)
    аз не чакам никои копувам си много firepower и тругвам сам срещу колкото мога да взема с мен.
    Ако това беше в древни времена щеще бая кланета да паднат и на никой нямаше да му пука за някой който ни е държал под робство 5 века и после иска да псе прекръщаваме с неговото име.
    Не мисля че ще им позволя.
    ОЩЕ ЕДИН ЛУД
    Човече, по-полека! Леко, баце леко!
    Преди години, когато бях на около 19-20 почнах да си търся бомба!
    Това съвсем сериозно и отговорно го казвам
    Тааа, намерих бомба! Не е чак толко трудно!
    Исках да я подметна в парламента!!!
    После почнах да мисля:"Не е ли по-добре да ги колям един по един и да ги снимам с дигитална камера! А после в интернет!"
    Накрая направих два реални опита за самоувийство!
    ДА МУ ЕБА МАЙКАТА - НЕЗНАМ КАК СТАНА АМА СЕ СЪБУДИХ!!!
    Изпих цялата аптечка вкъщи и си инжектирах една спринцовка от 5 милилитра пълна с въздух - венозно!
    ЕБА ЛИ МУ МАЙКАТА! ИМАХ ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ ДА УМРА! И исках да изглежда, като нещастен случай!
    Уви! Заспах, точно както бях планирал да стане! И сънувах, че умирам! Същият сън! Сънувах го за трети път!!! Сънувах, че ме прострелват с коршум в тила!
    Е, ... да му еба майката - НА СУТРИНТА СЕ СЪБУДИХ! Така и не разбрах как стана! Убедих се, че опита ми беше реален, но уви - безуспешен!
    Около година - две след случката, взех решение, че ще направя всичко по силите си, за да попреча на ОТКАЧАЛКИ КАТО ВАС, ДА ПОВТОРЯТ ГРЕШКИТЕ МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P~~

az sam iskam BG da se kazva Bogatariq a ko 6a kajete taka pari4kite da si gi namirame na zemqta i da si laifkame kakto nie si znaem ...

Е тва вече е върха на всичко!Нямам думи !НМе стига ,че ни тъпкаха 5века ами искат и още!Писна ми !Не трябва да бъдем расисти ама то от ова вече да ти се доповръща
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си