- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Ново име на България?
kvo da vi kaam -izrodi,da izrodi sa vsi4ki turci totalni cigani kak da se otarveme ot teh be dea
Не случайно по Б(Б?)НТ всеки ден можете да научите за новините от Булгаристан.
Като искат да си направят нова държава![]()
![]()
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Сега как да ти разбирам изречението? Така написано, все едно не си го довършил. Ако беше сложил запетая - много жалко. Ако искаш да те управляват фесове, ходи при събратята ти в Турция.
=D> точно така еПървоначално написано от TheNightRider
TheNightRider, колега, изтрепа ги всичките.Само така! Всички да гласуваме за Волен на президентските избори, защтото, в противен случай, ни очаква анадолксо бъдеще, а на картата на България ще пише "Булгаристан", както казват по новините на турски "ТНТ" (Турска Национална Телевизия, aka: "БНТ"). Господ да дава сили на "АТАКА" и всички българи, които се противопоставят на неправдата!
Знаете ли какво каза един човек. Прочел във вестник "24 часа", че при празнуването на 103-годишнината от Илинденско-преображенското въстание, когато президентът бил там, всички са викали "Първанов, Първанов, Първанов....", а той лично е бил там и никой не е викал подобно нещо! Това ако не е опит за манипулиране на общественото мнение ша са гръмна!!! Долу Първан паша, само "АТАКА"!!!
АТАКА,АТАКА,АТАКА,АТАКА,АТА КАПървоначално написано от Човек
БИТАКА,БИТАКА,БИТАКА,БИТАК ,БИТАКАПървоначално написано от navits
11 tochka deaktiven profil.
ФЕС, ФЕС, ФЕС, ФЕС... От Турция ли пишеш или от Америчка???![]()
Не, не нито една от двете. От Народна Република Конго.Първоначално написано от Анонимко
11 tochka deaktiven profil.
Това за смяната на името е наивно да се мисли, че може да стане факт. Винаги ще има такива високомерни и вярващи си лайна дето да плямпат глупости. Просто или не трябва да им се дава гласност по медиите, или да се изолират изобщо.
що се излагате....как мислите една държава като България ще си смени името? Я не се палете за глупости, които никога няма да станат, а източникът на тази инфотмация силно ме съмнява да е достоверен!
АБЕ Я ДА СИ Е*АТ МАЙКАТА ТЕЯ ТУРЦИ БЕ, надявам се са останали стойностни граждани които няма да позволят смяна на името![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Никой българин няма да позволи такова нещо!
В това съм сигурен, обаче това, че "Атака" могат да оправят нещата силно ме съмнява.Първоначално написано от I_love_dead_people
Първо новини на турски, после Мюфтията иска джамията и църквата да имат камбани с еднакви честоти, а сега и .. ТОВА!?Който даде зелена светлина на това ще бъде оплюван и свален от власт!! Лично аз не бих се примирил.
WE'RE NOT LEADING
а не ти си некъф ненормален(в добрия смисъл на думата)Първоначално написано от Mo6no
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Стеси
Драга, Стеси!
Ето, отговарям ти!
Явно си преписвала по география!
Ето ти един бърз урок - безплатен!!!
България се намира на едно от най-стратегическите точки на нашата планета наречена от прадедите ни - Земя!
Така, това първо!
Второ! А бе, май и по история не си си давала зор!
ОК, още един важен урок!
Историята ни учи, че ЦЯЛ СВЯТ СИ МЕЧТАЕ ДА НИ ШИБА![]()
Какти й, че БЪЛГАРИЯ Е ПРОФЕСИОНАЛНА КУРВА![]()
В този ред на мисли аз лично съм учуден, че ти драга Стеси си толкова потресена за едно съвсем реално заглавие![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
ЕЙ!
ПОЛУДЯ ЛИ БЕ!?
![]()
По-полека! Ако се стигне до там - ЩЕ НИ ЕБАТ МАМИТЕ, БЕ ЛУД![]()
България се пише с главна буква!Първоначално написано от Анонимко
ОЩЕ ЕДИН ЛУДПървоначално написано от Lost Templer
![]()
![]()
![]()
Човече, по-полека! Леко, баце леко!
Преди години, когато бях на около 19-20 почнах да си търся бомба!
Това съвсем сериозно и отговорно го казвам![]()
Тааа, намерих бомба! Не е чак толко трудно!
Исках да я подметна в парламента!!!
После почнах да мисля:"Не е ли по-добре да ги колям един по един и да ги снимам с дигитална камера! А после в интернет!"
Накрая направих два реални опита за самоувийство!
ДА МУ ЕБА МАЙКАТА - НЕЗНАМ КАК СТАНА АМА СЕ СЪБУДИХ!!!
Изпих цялата аптечка вкъщи и си инжектирах една спринцовка от 5 милилитра пълна с въздух - венозно!
ЕБА ЛИ МУ МАЙКАТА! ИМАХ ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ ДА УМРА! И исках да изглежда, като нещастен случай!
Уви! Заспах, точно както бях планирал да стане! И сънувах, че умирам! Същият сън! Сънувах го за трети път!!! Сънувах, че ме прострелват с коршум в тила!
Е, ... да му еба майката - НА СУТРИНТА СЕ СЪБУДИХ! Така и не разбрах как стана! Убедих се, че опита ми беше реален, но уви - безуспешен!
Около година - две след случката, взех решение, че ще направя всичко по силите си, за да попреча на ОТКАЧАЛКИ КАТО ВАС, ДА ПОВТОРЯТ ГРЕШКИТЕ МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az sam iskam BG da se kazva Bogatariq a ko 6a kajete taka pari4kite da si gi namirame na zemqta i da si laifkame kakto nie si znaem ...
Е тва вече е върха на всичко!Нямам думи !НМе стига ,че ни тъпкаха 5века ами искат и още!Писна ми !Не трябва да бъдем расисти ама то от ова вече да ти се доповръща![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!