.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    What?

Победа, Атака!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Невъзможно...това си е нашата България и тя ще си се казва така,без значение дали на скапаните турци това им изнася или не
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Невъзможно...това си е нашата България и тя ще си се казва така,без значение дали на скапаните турци това им изнася или не
    Ако Първан паша спечели президентските избори - не се надявай. Даже ако спечели, те съветвам да научиш турски, защото няма да можеш да отидеш да си купиш хляб, ако не помолиш за такъв на турски.

hora laja nqma 4e turcite 6te smenqt imeto na БЪЛГАРИЯ о6те 20-30 godini daje i ako ne sa mnogo
    to ve4e v na6to pravitelstvo polvinata ministri sa tur4ilq sled o6te 1-2 mandata i ve4e 6te na upravlqvat samo turci zatova ATAKA ni e spasenieto

ТУМБУРАКИ
    Guest
    Българите са мулета и катъри
    Турчино тука е прав и нема за кво да му се сърдите(ме)(айде и язе да се включа в числото).Сеа пуснете за Първанооглу или Берноглу,значение нема никакво,дори Борисоглу ако искате.

А за името предлагам ТАТАРСТАН да стане,ногу добре звучи и ще си е точно на местото

Повече от фен
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne samo tova neeeeeeee,kogato BULGARIQ tupata turciq iskat da ni provlqt. nqma da go pozvolime,bulgari are na bunt nie maloletnite da potpisvame pritiv gadni nutrepki turcite. samo tova neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

Повече от фен
    sorri zburkax nqkolko dumi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си