- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Ново име на България?
What?
Победа, Атака!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Невъзможно...това си е нашата България и тя ще си се казва така,без значение дали на скапаните турци това им изнася или не![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ако Първан паша спечели президентските избори - не се надявай. Даже ако спечели, те съветвам да научиш турски, защото няма да можеш да отидеш да си купиш хляб, ако не помолиш за такъв на турски.Първоначално написано от strange__
hora laja nqma 4e turcite 6te smenqt imeto na БЪЛГАРИЯ о6те 20-30 godini daje i ako ne sa mnogo
to ve4e v na6to pravitelstvo polvinata ministri sa tur4ilq sled o6te 1-2 mandata i ve4e 6te na upravlqvat samo turci zatova ATAKA ni e spasenieto
Турчино тука е прав и нема за кво да му се сърдите(ме)(айде и язе да се включа в числото).Сеа пуснете за Първанооглу или Берноглу,значение нема никакво,дори Борисоглу ако искате.Българите са мулета и катъри
А за името предлагам ТАТАРСТАН да стане,ногу добре звучи и ще си е точно на местото![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nesamo tova neeeeeeee,kogato BULGARIQ tupata turciq iskat da ni provlqt.
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma da go pozvolime,bulgari are na bunt nie maloletnite da potpisvame pritiv gadni nutrepki turcite.
![]()
![]()
![]()
![]()
samo tova neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorri zburkax nqkolko dumi.![]()