- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Посягали ли сте на родителите си?
Естесвено,че не!Та те са хората,които са ми дали живот,които са ме отгледали и възпитали и непрекъснато се грижат за мен.Не мисля че заслужават такова нещо!![]()
Понякога посягам на майка ми , но това е било заради големия прилив на агресия понеже тя постоянно си прави някакви конфликти с мен. На баща ми никога , защото никога не ме е ядосвал с нищо
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
амии веднъж толко жестоко се скарах с баба ми, че се замеряхме сс стъклени чащи пълни сс вода;дд
awerw♥
не бих посегнала на нашите, колкото и да сме се скарали, каквото и да са ми направили никога няма да им посегна
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не![]()
You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!
Като се скараме или вдигнем някой голям скандал съм си го помислял, това е неизбежно, но между мисъл и реалност има голяма разлика.
Никога не съм ги пипала, ама майка ми и баба ми са ми били плесници![]()
Е, враговете си си ги представям как ги пребивам![]()
![]()
Но иначе никога не съм посягала на нашите, дори не съм си и помисляла!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Нито съм удрял,нито съм давал да ме удрят.
Same shit,different day .
Хора,вие сте уникални![]()
На мен ми се е случвало 1-2 пъти да ударя майка ми,но само защото и тя го направи...мразя някой да ми посяга..без значение дали са ми родители,приятели или познати.
![]()
Никога и не бих нали след това ще бъде натрошена всяка кост по тялото ми ..
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не съм я удряла, обиче доста съм й крещяла..
Иначе и мама и атти не са ме удряли сотяла съм наказана само и 2 часа конско..
Почти всеки път като се карам с родителите ми се ядосвам до такава степен,но до сега никога не съм им посягал,а няма и да го направя.
Никога!![]()
. къв е тоя въпрос . не![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
мда на мама...играя на компютъра и нещо тя ми бута слушалките и аз я ударих по дупето ама това в кръга на шегатаиначе не, но ми е минавало през ума като се караме за глупости