- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Посягали ли сте на родителите си?
Случвало ми се е, те да ми посегнат и следователно аз да отвърна леко, но не се гордея с това.![]()
охоо , с майка ми редовно си се бием ( на шега де )да пипна татко ? - НИКОГА! Мене ме е страх да го гледам , а още по - малко да го пипна тозии огромен , нацепен ...човек
![]()
Веднъж без да искам забих един на баща си : нещо ме потупа по рамото в гръб и без да очаквам и аз не знам защо, но се обърнах и го фраснах.Хубу, че бях дребен(14) и не го усети толкова.Извиних му се и казах, че не е било нарочно(самата истина) и не направи проблем.Иначе не съм...
Same shit,different day .
Да ако ме ядосат
Не,само ги заплашвам. ;д
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
с майка ми се бием редовно![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ау , к'ви гадове са родители...Първоначално написано от wasch0
Не не ми е минавало през ума
ъ? о.ОПървоначално написано от xKiFlA
...а малко преди това каза (дори е на тая страница):И ти не знаеш кво правиш..Първоначално написано от xKiFlA
По темата - НЕ! ..и никога не бих го направила.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Еми не не съм! Но понякога, когато съм им много ядосана ги псувам на ум!![]()
Не, няма и да го направя. Когато наистина много ме ядосат, просто излизам за няколко минути докато се успокоя.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Не и не мисля,че някога ще го
направя..Кой идиот ще посегне на
родителите си - на тези хора,които са
му дали живот и се грижат за него..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, за съжаление
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иска ми се да върна времето назад и да не го направя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, но не се гордея с това
Не, не съм
Когато нещо тати ми се заяжда го целя с възглабници и някоя плюшена играчка ако има край мене и го гледам на кръв а той ми се смее и ме цели и той![]()
ДААА.Ние и без тва само се трепем вкъщии мен здравата са ме шамарили,но и аз отвръщам със същото
Извивали са ми ръка,лашкали са ме за косата,един път мама ме превъртя и щеше да ме убие!!!
![]()
![]()
Но аз съм ритала баба си в бъбреците
![]()
Пък и налагам само,ако те почнат!Леле,умирам от смях...
![]()
![]()
Пък и едно не разбирам-Какво ви пречи да посегнете на родител?(ако той ви е посегнал и,ако има причина обаче!
) Мен лично нищо не би ме спряло...
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
не съм..
вярно е, че много пъти съм им се ядосвала..
заплашвала съм ги, че ще се изнеса от вкъщи..
викала съм им.. както и те на мен.
НО никога дори не съм си представяла, че мога да ги ударя..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
веднъж толкова се бях ядосала на майка ми, че я блъснах и тя се удари в гардероба... ощи ми е кофти, като се сетя
Първоначално написано от GirlYyYXD
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от GirlYyYXD
![]()
![]()
![]()
Момиче, ти не си наред! Определено ти трябва лекарска помощ! Разбирам да си голяма (То това пак не е оправдание!), но ти си едва на 10-11 (Не знам в 5 клас колко години се падаха)
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
НЕ,колкото и да съм ядосан никога няма да им посегна!!!
Макар че веднаш майка ми превъртя и ми чупи глезена с една точилка!!!
А баща ми ме дигна и ме хварли на паркета (бях малък )
Когато им се ядосам излизам от нас и тичам !!!
А когато нямам вазможност хварлям възглавници в стените докато се уморя![]()