- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Посягали ли сте на родителите си?
az sam se bori4kal s maika mi na igri4ka kogato sam bil na 4 no ne mislq 4e togava sam razbiral neshto
Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!
Никога ! Тва са хората ,които са ми дали живот,са ме отгледали,благодарение на тях сега съм това което съм и се гордея с тях.
Първоначално написано от KOKOKKK
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Не, не мисля, че някога бих го направила..
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Ще и посегна и после на улицата , пък и не бих си и помислил да ги ударя де.
И аз мисля така.НИКОГА не бих им посегнала.Първоначално написано от againstyou
Не не съм и не мисля,че някога ще го направя.Вярно,че някой път ме изкарват извън релси и им викам,но не съм си и помисляла да ги ударя.
Не,въпреки че безброй пъти ми е идвало да ги пребия,но никога не съм им посягала
Only God can judge me!
НЕ!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не съм.![]()
Да посегнеш на рода си... хора не потъпквайте единствените хора който ви обичат независимо какво правите до края на дните си...
По-късно ще разберете че те са сигурната основа на която винаги можете да се опрете в труден момент, хората който винаги ще са зад вас през каквото и да минавате.
Първоначално написано от Monnie
С баща ми играем спаринг. Но това е в границите на спорта.
Не никога не ми се е случвало.![]()
http://www.neobux.com/?r=borisov15
Така се печелят пари онлайн. Регистрирайте се и няма да съжалявате.
Никога! Към родителите само респект, никога не бих си го позволила, колкото и да съм ядосана, за каквото и да е.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Никога не бих го направила. За мен е ненормално да си го помисля! Те са най-прекрасното нещо в живота ми и твърде много са направили за мен, за да реагирам така, по какъвто и да е повод.
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.
НЕ!! не мога да си представя как забивам шамар на майка мино понякога просто така ръката ми иска да и перне един
но ще се чувствам ТЪПО
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Не..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от flower757
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от BaffaLsc
Боже, не. Колкото и да съм им ядосана, ако им посегна ще е върха просто ...
И за мен се тонася.Първоначално написано от KOKOKKK
Иначе татко ми е посягал веднъж, два... Ама и аз и майка му се цупим 2 седмици и той разбра, че няма да стане така.![]()