- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Посягали ли сте на родителите си?
emi kato kavgata e po-ojesto4ena se e slu4valo da posegna puk i te na mensled tova malko gadno mi stava,ma kfo da se prai ...
Само 1 път съм бил баща ми...Обаче изнесах целия апартамент с него.Правеше се на голям катил, а сега само седи и ме гледа и мили очички ми прави.И да достави ми кеф и пак бих го направил.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
^![]()
Вкъщи обикновено само с думи се мелим, ама не съм им посягал, няма смисъл... пък и ако се стигне дотам, че да ме понатупат, значи съм си го заслужил.
Не съм !![]()
На шега да, но иначе не бих.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Трябва да си някакъв ОЛИГОФРЕН за да посегнеш на хората,които са те отгледали...![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
не но вчера сгафих ама........... не съм ги билане ми се мисли че после какво щв последва а то едва ли ще е хубаво
![]()
![]()
Един път казах на баща ми, че е твърде пиян да говоря с него (той си беше де пийнал) и той ме изгледа така, че после 2 седмици се чувствах зле (той май не помнеше...). Така че да им посягам изобщо не съм си го и помислила
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Всъщност веднъж бих едно круше на майка ми,ама тя си го заслужаваше,щото си е курва.Случвало ми се като съм ядосан да посягам и на сестра ми
Не,това не е нормално поведения,а аз почти никога не съм се карала с родителите си,понеже сме на едно мнение по всички въпроси.
От тая курва си излязъл бе, лайно неблагодарно!Първоначално написано от Belair
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма смисъл ....Първоначално написано от Wrathchild
Няма да те разбере ; )
По темата: Освен на шега - никога не бих им посегнала. Баща ми е 3-4 глави над мене , а майка ми я обичам и уважавам прекалено много , за да го направя...![]()
Всъщност е обратното,вие не разбирате.Преди 10 години ни заряза със сестра ми,а след това като се върна ми се правеше на добра майка[/url]
Не съм ги удряла.
Случавало се е,ако майка ми ми прави нещо(стиска пъпка или изобщо се човърка по мен...) и ме заболи да я пляскам през ръцете...ама тя не се сърди.Баща ми и да искам,не бих го ударила,че незнам к'во ще ми се случи,ако той ми върне.
Иначе него е тъй на бъзик съм го удряла по-гърба,ама доста силничко.
Какво разбираш под 'зарязала'? Моята майка замина, когато аз бях на 14, ще се върне след 1-2 години. Замина заради мъжа си, с цел да ме изтегли и мен и да ми осигури по-добър живот. Но поради различни причини няма да стане точно така и ще се върнат. 10 години чак не са, но все пак аз това не го тълкувам като зарязване. Ако е идентичен случай, определено не е кой знае какво...Първоначално написано от Belair
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
а при мен майка ми замина в друга страна,защото имаше там любовник и много пъти ми е казвала,че не може да живее в тази "просташка" държава.ПРез това време въобще не съм се чувал с нея,а изведнъж се появява отново в живота ми и се опитва да ме убеди,че не е виновна.А аз кого да обвинявам за съсипанияживот на мен и сестра ми.Според теб това може ли да се нарича майка?
Не, никога. Две неща не си позволявам с тях-да посягам и да казвам "мразя те", но пък ставам много устата като се вбеся....
Не бих ,но ми се иска от време на време.![]()
![]()
![]()
![]()
ДА!![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
maika vednaj kogat bqh po malak nqkde na 12 god i po malkiq mi bratov4ed na be6e zavela v parka da sa razhodim i po malkiq mi bratov4ed 6tot toi e be6e na 8 vze edna pr14ka i q izmlati v krakata(znam 4e e smotano no taka be6e stanalo) toi prosto ne naro4no m taka ot iznevidelica q odari...I tq kat se ob1rna i mu odari 2 plesnici i toi kato revno i sq na mene v toq moment mi stana adski gadno i zeh 4e otidah i odarih maika v korema za tva det tq be6e odarila po malkiq i sq mi staa mn gadno samo kaT sa setq kvo sam napravil predi godini ama ne da sam go iskal naro4no prosto ot jal...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()