.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Слънчо
    Guest

СОЛАРИУМ ! ! ! ! ! ! ! !

Та въпросът е,остават ли някакви бели петна след солариума,защото съм виждал че се слагат едни капачета върху клепачите,и не изглежда ли после малко искуствен новопридобития тен?

Слънчо
    Guest
    P.S.
    Чувал съм също ,че след солариум,ако почернееш от слънцето,после се появяват лунички,това така?

Град
    sOmEwhErE in HeLL
    1) колкото до луничките при всеки е различно зависи от типа кожа при мене не се получи така както и при някои приятелки с който ходех на солариум
    2) остават петна .. но не е задължително да се слага каквото и да било върху очите това си е твое лично желание дали да слагаш или не

Guest
    mi ako hodi6 na nqkoi solarium deto ne sa mu smenqni lampite ot mnogo vreme moje i da ti ostanat

Guest
    Hah tva za luni4kite ne go znaeh no mislq 4e ne e vqrno.I ne ostavat nikakvi petna, ve4e zavisi ot ka4estvoto na solariuma.Nz na kolko godini si, no ako si pod 18 ne trqbva da hodi6 na solarium!

mn ste zle!
    Guest
    1-vo MaLka SLaDka InTriGa
    ako ne slaga6 predpazni o4ila sled 2-3 hodenq na solarium 6te si zagybi6 zrenieto!!!lampite sa mnogo mo6tni!
    2-ro 6to netrqbva da se hodi na solarium pod 18?!
    az tva ne sym go 4yvala...i si hodq redovno na solarium i nikoi ni6to ne mi kazva

Фен
    Град
    Sliven
    искам да ви питам за солариума има ли значение кога ще тръгнеш.аз мислих днес да ходя.но времето вън е много лошо а сега ще започвам.ходила съм и преди но за по малко а тоя път искам повечко да има повече ефект.и долу горе за колко време ще има ефект.и през колко време мога да ходя.2-3 пъти на седмица?

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    искам да ви питам за солариума има ли значение кога ще тръгнеш.аз мислих днес да ходя.но времето вън е много лошо а сега ще започвам.ходила съм и преди но за по малко а тоя път искам повечко да има повече ефект.и долу горе за колко време ще има ефект.и през колко време мога да ходя.2-3 пъти на седмица?
    какво общо има времето навън?!

Фен
    Град
    Плевен
    Големи простотии сте писали!
    Нито времето навънка влияе,нито се появяват лунички...то ако типа ти кожа е податлив на такиа лунички,знам от приятели че от слънцето(независимо дали си ходил или не на солариум) ти излизат повечко лунички и не се забелязват много много.
    Няма никви забрани за под 18 години не говорете през хуя си...
    Единствено ако нямате очила задължително си затваряйте очите,не ходете всеки ден на солариум а през ден-два,когато се печете в солариум не се мокрете до другият ден защото ефекта може да изчезне мъничко.Също така е хубаво да редувате хоризонтален и вертикален солариум...с хоризонталния се печете в началото защото по-бързо се хваща тен,а с вертикалния е по-траен .. !
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Не слагай очила. Само със затворени очи.

ami tam prosto 6te ti kajat da ne si otvarq6 o4ite,oba4e dori i da gi otvori6 za 1 sekunda nqma da ima problem...ako slaga6 o4ila 6te ti ostanat petna,a tva za luni4kite vob6te ne e vqrno...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xaaxxa koi vi kaza na vas 4e lubi4ki ne se poqvqvat?a? horata sas svetli koji da vnimavat 6toto men mi se poqviha luni4ki po krakata i pove4e po liceto no sled niakolko mese4na pauza se mahnaha...

Фен
    Град
    Sofiq
    За лунички не знам, но съм чувала, че ако ходиш на солариум и после на морето се печеш може да ти стане нещо на кожата, та дори и рак...
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си