.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Бръсна се целята и ми харесва да е една гладичка А за колата маска...ммм ефекта е дъготраен ама мн боли за тва за ся не мисля да пробвам
    I az sum taka

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

abe az sum na 13 i nemam po4ti nikfi kosmi tam (sigurno tfa e hiper nenormalno)! se taq ama po temata krakata-s epilator..a tam dolu-sus samobrasna4ka,ama dvata puti kogato se brusnah naprao mi e neponosimo samo nekvi pup4ici mi izlizat mn e gadno !!!!!!!!!!!
    I want the finest things in my life,so I hustle...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ся ми предстои ходене на козметик, напраооо не се виждам разчекната пред някфа лелка, която ми маха космите от путката
    пък и тряя да ги чакам да растат, ебати отвратителното....
    алелуя.

Guest
    az s epilatora do nqkade po nadolu sas samobrasna4ka

Всичко се маха

ohhh toq epilator i mene me mu4i CQLATAAAA (ot gore do dolu ama kvo da se prai )

Голям фен
    Град
    sofia
    mi az si gi maham s kola maska.dosta boli no efekta e mn dobur a otnosno epilatora-e nqma takava bolka nz kak izdurjate

mi az sas samobrusna4ka samo
    probvah s depilirashti kremove-bokluci,pylni bokluci,mirishat otvratitelno i napravo fashtash koreni dokato gi 4akash da si vyrshat rabotata (UJ)
    s kola maska ne mi se misli kva shte e bolkata,imam 4uvstvoto 4e sys kosmite shte mi otkusne i kojata napravo ujas
    predpo4itam da si se brusna sys samobrusna4kata i to samo otgore

Град
    Bqla Slatina
    po hubavo e izcqlo obezkosmqvane,ina4e mi e nqkaksi stanno.. Ama macki s taq kola maska mnogo boli.. pravq si ot vreme na vreme, ama po 4esto sys samobrusna4kata,4e sa adski bolki

Голям фен
    Град
    София
    Момичета,аз наскоро си направих коло-маска на триъгълника и си говорехме с козметичката как съм се сетила навреме за това.Тя ми разпраа как идват някви при нея след няколко години бръснене и как космите им едва ли не ставали като панталонки(е не толкова много де...преувеличих).Та мисълта ми е ,че космите стават по-груби,луковицата им нараства,растът по-бързо,кофти е с бръсначка.И аз преди се бръснех и на 2 дни трявбаше да го правя...обривах се.Много гадно и тва за 2 години...И реших на козметик да отида.Ми не боли толкова много!!!Като сички ми казват ,че първия път боли най-много следващите пъти няма да са толко гадни

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Еми... За добро или за лошо съм на коло маска.
    по-трайно
    по-приятно
    но обръща косъмчетата
    и т.н.

Relax
    Guest
    Be da jivee kola maskata, ama mnogo boli be! efekta e neveroqten, ama az sy6to ne se vijdam raz4eknata pred nqkva lelka i za tva si praih kola maska sama...kato zalepi6 i predi da se navie6 da drypne6 e golqma myka pone za men...ina4e si e super.ama po-4esto samobrysna4kata! a i o6te ne6to - izcqlo, estestveno!

Фен
    Град
    Канзас сити
    Махам всичко! Само дето още не мога да се навия за кола маска и карам със самобръсначката.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Така.. След като прочетох цялата тема реших да напиша още едно мнение, защото останах потресена от всичките глупости, които прочетох

БРЪСНАЧКАТА НИКОГА НЕ ОСТАВЯ "ГЛАДИЧКО"
    Невъзможно е от бръснене да ти стане "меко". Още веднага след бръсненето може да се усетят гадните косъмчета, по простата причина, че косъмчетата са скъсани. Тва за "гладичкото" не ми го дрънкайте.

БРЪСНАЧКАТА НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА
    Има няколко причини, поради които тя е вредна.

1. Космите се разпространяват, защото освен гадните черни космища, вие режете и малките руси косъмчета, които не пречат на никого, защото не могат да се видят. Така след 5 години космите спокойно могат да ви стигнат до бедрата.

2. Космите се късат и затова стават по-твърди. Така, когато ви дойде умът, ще разберете колко сте загубили.

3. След 5 години ще се бръснете не на 2 дена, а на 1/2. Не ви го пожелавам!

НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ ОПРАВДАНИЯ ЗА КОЛО МАСКАТА
    Тя НЕ раздърпва кожата. А дори да е така - раздърпва я защото луковиците на космите са се оголемили от бръсненето, тяхното изтръгване става по-трудно, по-болезнено и с повече дърпане. Ако не искате да ходите на Коло моска, защото ви е бъзе кажете си го, а не си измисляйте оправдания.

КОЛО МАСКАТА БОЛИ, НО САМО В НАЧАЛОТО
    От коло маската боли, заради бръсненето. Все едно да направиш коло маска на човек, който се е бръснал и на такъв, който никога не се е бръснал. Каква ще е разликата.
    Да, коло маската боли, но боли и само в началото, защото космите оредяват и стават по-тънки.

И сега продължавайте да ми обяснявате глупости!

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ооо... аз карам със самобръсначката,че .. не бих издържала с кола маска
    да,махам си всичко отдолу.. оставам си гладичка
    колко често.. през 2 дена някъде
    мдам и аз сЪм така сЪс самобръсначката и през 2 дена

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Така.. След като прочетох цялата тема реших да напиша още едно мнение, защото останах потресена от всичките глупости, които прочетох

БРЪСНАЧКАТА НИКОГА НЕ ОСТАВЯ "ГЛАДИЧКО"
    Невъзможно е от бръснене да ти стане "меко". Още веднага след бръсненето може да се усетят гадните косъмчета, по простата причина, че косъмчетата са скъсани. Тва за "гладичкото" не ми го дрънкайте.

БРЪСНАЧКАТА НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА
    Има няколко причини, поради които тя е вредна.

1. Космите се разпространяват, защото освен гадните черни космища, вие режете и малките руси косъмчета, които не пречат на никого, защото не могат да се видят. Така след 5 години космите спокойно могат да ви стигнат до бедрата.

2. Космите се късат и затова стават по-твърди. Така, когато ви дойде умът, ще разберете колко сте загубили.

3. След 5 години ще се бръснете не на 2 дена, а на 1/2. Не ви го пожелавам!

НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ ОПРАВДАНИЯ ЗА КОЛО МАСКАТА
    Тя НЕ раздърпва кожата. А дори да е така - раздърпва я защото луковиците на космите са се оголемили от бръсненето, тяхното изтръгване става по-трудно, по-болезнено и с повече дърпане. Ако не искате да ходите на Коло моска, защото ви е бъзе кажете си го, а не си измисляйте оправдания.

КОЛО МАСКАТА БОЛИ, НО САМО В НАЧАЛОТО
    От коло маската боли, заради бръсненето. Все едно да направиш коло маска на човек, който се е бръснал и на такъв, който никога не се е бръснал. Каква ще е разликата.
    Да, коло маската боли, но боли и само в началото, защото космите оредяват и стават по-тънки.

И сега продължавайте да ми обяснявате глупости!
    Повече от съгласна съм с теб!Едно трезво мнение

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Кола Маска - Всичко се маха (много ясно )

Фен
    Град
    Sliven
    и аз съм за кола маската но още не съм се престрашила....ю

П.П не се пише колО маска а колА маска

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    vsi4ko sus samobrusna4ka.nai-bezbolezneno no puk trqbva da go pravi6 4esto!brusnala sum se i na 4erta no ve4e maham vsi4ko.i mislq 4e ve4e momi4eta deto si ostavqt nqkvi kosmi sa rqdkost.ve4e po4ti vsqko momi4e mqha vsi4ko.ne mislite li?!?!?!

И на мен ми се иска да започна с кола маска защото ми писна през 2 дни с тази самобръсначка и наистина не може да се постигне ефекта на кола маската ама как като наистина много ме е страх .

ми така като чета мненията на другите започвам да се замислям и може би и аз скоро ще се престраша да отида на козметик.Искам да ви попитам колко горе долу време е напълно гладко и на кой-ден започват пак да растат?Също така после кожата много ли е зачервена и за колко време всичко се нормализира и също така з аколко време става цялата процедура и колко пари вземат?

Guest
    i az iskam da pitam za kola maskata-mi kato zapo4nat da rastat kosmite,ne trqbva li da gi 4akate da stanat dostaty4no dylgi pak za kola maska i kakvo pravite prez tova vreme?6toto hubavo,dokato e napyk=lno gladi4ko,ami posle?

Guest
    Ъъъм,то е ясно,че на козметик няма да стъпя,в домашни условия ще да е Само да питам...топла или студена кола маска?Със топла ми се струва по-добре.Между другото,тва за разпъването и преди съм го чувала и звучи логично,защото освен космите ти опъваш и кожата...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    и аз съм за кола маската но още не съм се престрашила....ю

П.П не се пише колО маска а колА маска
    срещала съм го и по 2та начина така ,че ми докажи

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    и аз ходя при козметичка на кола маска
    най-ефикасно е
    пробвай и ти
    Един малко личен вапрос, но ... Как точно става номера, не те ли е срам от друг човек (имам предвид козметичката, всички знаем, че от някои специални хора не ни е срам). Та как така просто отижа6 и се сабличаш и тя си варши работат там. Не е ли малко странно!!!
    Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си