- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- БОЙ ЗА КОМПА
НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ.ТОВА СЪМ СИГУРНА ,ЧЕ ГО НЯМА В ДРУГА КЪЩА.
МАЙКА МИ ИЗКАРА КОМП.ГРАМОТНОСТ-КУРСК КЪМ РАБОТАТА.И ТАКАВА ГРАМОТНОСТ ИЗКАРА,ЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СА ГИ НАУЧИЛИ КАК ДА СИ ЧАТЯТ В НЕТА.![]()
ИИИИ ОТ ЕДНА СЕДМИЦА В КЪЩИ Е ЛУДНИЦА.НЕ МОГА ДА СЕ ДОРЕДА ОТ НЕЯ.
МОЛЯ КАЖЕТЕ КАК ДА СЕ СПРАВЯ С НЕЯ?
ДА Я ИЗГОНА ОТ КОМПА И ДА СЕ МАХА ОТ СТАЯТА МИ :P
NETI
sori ama ot maika koqto se e zapalila po 4atene nqma izmukvane su4ustvam ti
pri mene e su6tata situaciaq samo 4e tati e 4atura ne mama, nameri si takava programka kato v i-net klubovete i karai maika ti da ti pla6ta6 po 1lv na 4as, awe kato v klub kakto si e, pri mene tva ne ba4ka 6tot tati e dobur po4ti kolkoto mene i nqma nikuv problem da razbie takava programa
майка ми.. налазва компа,но като и кажа,че ми трябва и се омита![]()
не знам какво да те посъветвам.. просто.. някакси се уговори с майка ти.. кажи и ,че и ти искаш да ползваш компютъра,че не е само нейн.. и тем подобни глупости...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Уххх много кофти работа...
Аз на моята й се дразня, ако седне да реди някакъв пасианс, което се случва веднъж на 2 месеца, а камо ли ако седне да ми чати...
Освен поговори с нея и се разберете. Една приятелка майка й също е запалена по чата, ама са си направили нещо като график и си го спазват и нямат проблеми.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
i s moita maika samo se karame za kompaПървоначално написано от SLANCE
no uspqvam da q izritam :P
ooooooooooooooh neznam![]()
tq go iska we4er 4e togawa wlizali priqtelite i.A i samo mi natqkwa,4e blagodarenie na neq go imame toq komp.Za6toto ni e podaryk ot krysnika ,kojto e w Germania,a majka mu e tuk i e na 79 god i tq q gleda.![]()
NETI
и аз това бих предложила-направете си график
иначе мойта мама най-много сяда на компа да принтира нещо един път в месеца
"Целувка за лека нощ"
хахаха имам подобен проблем че и по -голям... Аз..брат ми (който е на 7 но е на ти с компа) баща ми (който се занимава професионално с компютри)...Ужас каква борба е...хаха даже от скоо сме с график..само така става![]()
![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
haha u doma postoqnno se karame sas sestra mi za kompa.
daje za da se mahne i davam moite drehi i q karam da izleze na centara.
pak ve4er kato se prebera kakvo da vidq mama sednala i tq..4e i s neq trqbva se karam.dobre 4e i ba6ta mi ne sqda 4e ina4e...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар/широчина/
Направете си график, коя кога да стои на компа.
Може и да направиш една шашма...казваш, че нещо се е бъгнал компа: има някакъв вирус или нещо от сорта, и уж седиш да го оправяш...за да е по-изпечено си включи екрана на антивирусната и всичко е 6.
Поне за известно време ще я разкараш.![]()
Успех.![]()
u doma pak mama nqma meraci za kompa, mnogo dobre se razbirame s neq po tozi povod, ama ba6at mi stana golqma napast. az mu kazvam da en sqda 4e imam rabota az i kato izleza za ne6to ot staqta toi se nasadi i zor stava sled tova.ama az vdigam para i mama idva i go goni tq![]()
Bratle, ako "tati" beshe po dobur ot teb ti shteshe da znaesh imeto na "programkata kato v i-net klubovete"Първоначално написано от hforce
maika mi ne znae ot kude se puska kompa kamo li kakvo da prai na nego.. ugovorete se s tvoita koi ot kolko do kolko da sedi i posle drugiq ina4e ne vijdam drug na4in..
Спасение има - график. Аз съм така с майка ми, понеже тя не ще да ходи в стаята на брат ми, а нейния лап топ седи в службата, се иска при мене. И сме се разбрали, че тя има по 4 часа, разделени на 2. Т.е. 2 пъти по 2 часа, когато си реши. И ако използва повече, на другия ден аз си ги зимам и така. Направете си график!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ako ni6to ot gore poso4enite mneniq ne pomogne moje6 da zapo4ne6 da si zaklu4va6 kompa
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Samo 1 shte ti kaja...Moite iskreni saboleznovania....maika mi ia nauchiha da igrae pasiansi...i se naloji da si kupi novo pc ...za da moga da imam dostap i az do komp[/quote]
при мен баща ми сяда и ми докарва по сума ти вируси на компа...еми с майка ти се разберете коя кога ще сяда,или си направете някакво разписание![]()
Ох,а моята пък има регистрация във някакъв сайт за запознанства и само като се прибере веднага сяда да си проверява съобщенията...И само прави едно и също...Гледа профилите на хората и само цъка на едно и също място,да не би да й прати някой съобщение.Да уточня,че родителите ми са разведени...Дори поиска да й направя скайп и сега в моята стая е ужас!...Вярно,че по цял ден съм си в нас...ноо повечето ми приятели сядат на компа точно когато майка ми иска да си чатка със некви урунгели......И седи до към 23:30,даже ако не й кажа да стане,ще седи още!И после аз кат седна във 00:00 часа,заради нея
...И тряя си легна в 1-2 през нощта...Щото с повечето ми приятели освен по скайп,няма по друг начин как да си кореспондираме...
...Добре,че като отида при баба и дядо и там имам комп и е рай
![]()
...
Скрий иконата на нета и я обвини , че тя го е развалила.
Така тя ще си мисли ,че няма да има нет.![]()
Сигурност ти давам , че ще се махне.![]()
За кво пишете в темата![]()
За 2 год се надявам
да са си решили проблема..
I PRI MENE E SU6TTATA RABOTQ ! KAK SE DRANZQ SAMO KVO SI VUOBRAZQVT 4E SA EDVA LI NE NA 15 I PO CQL DEN VISQT NA KOMPADA TI KAJA SAMO NQMAAA OPRVIQQQ !! TRQBVA DA SI KYPI6 NOV KOMP INA4E E SVUR6ENO KRAI!! DR VARIANT E NAISTINAA DA IZ4AKA6 2-3 GOD DA I PISNE NO NE E SIGYRNO