.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от neli_91``
    vijte sega!odeve govorix s nego na same i ne mi kaza ni6to sa6testveno!no predi malko polu4ix sms v koito pi6e 4e v nego nqma da namerq ni6to smisleno kato mu pratix sms s text zashto toi otgovori 4e sam bila malka za nego apak i haresval priqtelkata si!
    iskam da vi pomolq za edna usluga molq vi kajete mi kak da go zabravq i da spra da mislq za nego?6te vi bada mnogo blagodarna ako mi otgovorite na tezi vaprosi!
    off....ve4noto opravdanie....mn si malka..mn mrazq tyi!mila edno 6e ti kaja .. v lubofta granici nqma....ama toi mom4etosi e kazal 4e si haresva momi4eto...i za tui e taka . moq syvet e da iz4aka6 da skysat i ako ima nqkvi 4uvstva ot negova strana to 6e se vidi...! taka 4e za srga ne se opitvai da go zabrqva6
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Ami nai - dobre shte e naistina da go zabravish.. ne e hubavo da se namesvash kogato sa dvama.. ti vinagi shte si izlishnata.. onazi,koqto doide vtora.. ostavi go i si nameri nqkoi koito ne e "tolkova" golqm

neli_91``
    Guest
    blagodarq!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    haha, mi ako iska6 da i napravi6 mrusno na taq...se postarai da mu zamaq6 glavata...ama da znae6 na momi4eto,,,6te mu e gadno kato na mene....e na mene ve4e ne mi e tolko gadno ili trqbva da 4aka6...ili puk...kakto kazvat..ne e edinstveniqt..ima i po gotini spoko

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men si go ostavi s gadjeto mu .neka da bude 6tasliv ako toi te haresva sam 6te doide pri teb !

XAaxxaax toq e golqm idiot ,6to ne ti go e kazal li4no?Kvo da ti kaja mila,prosto ne si struva,nameri si drugo mom4e ,s koeto da si 6tastliva,izlizai,zabavlqvai se,zapoznai se s novi hora

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

sublajni go.nakarai go da te haresa tolkova mnogo za da zareje priqtelkata si i da ti4a sled teb Uspeh

[size=10][b]

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Emi mislq 4e nqma kakvo da napravi6 po tozi slu4ai osven ako ne go omae6 po na4in 4e da zareje drugta no tova nqma da e 4estno sprqmo neq zatova trqbva da iz4aka6 toi sam da si q skysa
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

neli_91``
    Guest
    a moje li da mi kajete kak da go sablaznq \/

Фен
    Град
    Vkyshti
    Какво да правиш хммм....Като за начало седиш далече от момчето и се оглеждаш за друго..Ако освен не скъса преждевременно с гаджето си,но ти не бива да имаш пръст в тяхната раздяла
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си