- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imam nujda ot pomo6t
off....ve4noto opravdanie....mn si malka..mn mrazq tyi!mila edno 6e ti kaja .. v lubofta granici nqma....ama toi mom4etosi e kazal 4e si haresva momi4eto...i za tui e taka . moq syvet e da iz4aka6 da skysat i ako ima nqkvi 4uvstva ot negova strana to 6e se vidi...! taka 4e za srga ne se opitvai da go zabrqva6Първоначално написано от neli_91``
![]()
![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Ami nai - dobre shte e naistina da go zabravish.. ne e hubavo da se namesvash kogato sa dvama.. ti vinagi shte si izlishnata.. onazi,koqto doide vtora.. ostavi go i si nameri nqkoi koito ne e "tolkova" golqm
blagodarq!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haha, mi ako iska6 da i napravi6 mrusno na taq...se postarai da mu zamaq6 glavata...ama da znae6 na momi4eto,,,6te mu e gadno kato na mene....e na mene ve4e ne mi e tolko gadno ili trqbva da 4aka6...ili puk...kakto kazvat..ne e edinstveniqt..ima i po gotinispoko
![]()
spored men si go ostavi s gadjeto mu .neka da bude 6tasliv ako toi te haresva sam 6te doide pri teb !
XAaxxaax toq e golqm idiot ,6to ne ti go e kazal li4no?Kvo da ti kaja mila,prosto ne si struva,nameri si drugo mom4e ,s koeto da si 6tastliva,izlizai,zabavlqvai se,zapoznai se s novi hora![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Emi mislq 4e nqma kakvo da napravi6 po tozi slu4ai osven ako ne go omae6 po na4in 4e da zareje drugta no tova nqma da e 4estno sprqmo neq zatova trqbva da iz4aka6 toi sam da si q skysa
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
a moje li da mi kajete kak da go sablaznq \/
Какво да правишхммм....Като за начало седиш далече от момчето и се оглеждаш за друго..Ако освен не скъса преждевременно с гаджето си,но ти не бива да имаш пръст в тяхната раздяла
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`