- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мода-пролет 2006
 Отговор в тема
 Отговор в тема

какви според вас ще са преобладаващите цветове следващия ,наближаващ сезон?
какви материи?
панталони?дънки?7/8 3/4 или дълги?
мини поли?дълги? средна дължина?цвят за поли?
блузки?какви цветове?
ако искате може и да слагате снимчици ако не ви се пише
svetla_88 kvo da ti kaja..az nqma da komentiram modata no ako tooolkova mnogo se interesuva6 6to ne si kupuva6 spisaniq kato "Cosmopolition" naprimer?tiq dni daje v4era se motah iz centura i bqx potresena ot dre6kite..ako tova 6te e modata prosto neznam..slava bogu 4e az ne se obli4am po neq

Да не ти пука каква е модата. Обличай се, както на теб ти е кеф.

tai kato tova e godinata na ku4eto 6te sa moderni ogenite cvetove - julto,,4erveno oranjevo sa6to taka ciklameno rozovo petroleno sinio i trevisto zeleno! bqloto i 4ernoto sa klasika v janra taka 4e za tqh niama da spomenavam-spored men vsi4ko e modorno no moq deviz spec za drehite-moderno e tova koeto ti haresva i koeto ti sedi dobre!!! az mrazq da se obli4am v cviat koito e moderen,za6toto taka stavam kato ot kalup!

6te e moderno da si zabie6 pero ot 6traus v guza!
Za6to li si predstavqm, 4e utre vsi4ki 6te ste s pera v guza?!?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Ще ти напиша моите наблядения.
Зеленото, и въoбще всички светли цветове излизат на мода.Щампи от цветя,големи точки и тн. също има.
Всичко се върти около екзотичното, африкански мотиви и тн.
Полите са до коленете, в краищата са "раздвижени", смисъл на няколко пласта.
Роклите са в много високо вдигната талия, набища се, вееща се
Според мен най- големия хит са панталонките.
Или до коляното, или късички във всякакви разновидности, широки или прилепнали. Ето няколко снимки
и тн.
Обувките са закръглениотпред, на висока платформа, на висок тънък ток или от типа балерина.
Това е в най-общи линии.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Това беше модерно и миналото лято - всички бяха в бяло и искрящи цветове.Първоначално написано от Taina{}

хааххаха кефиш мъПървоначално написано от Sinister_Doll

мода->ми следвайте си себеосещането(за което се съмнявам че имате и за това ви трябва овца да води стадото)
"Целувка за лека нощ"

`Death`Whore` to vsqko lqto sa moderni belite pantalonki s cvetni bluzki makar 4e men ne mi haresva tazi kombinaciq-nz za6to..
ta i sega sigurno 6te e taka no na mnogo mesta sam 4ela tova koeto napisah po gore... ina4e az mislia 4e kvoto ti haresva i koeto ti sedi dobre tva 6te si nosi6 a ne da gleda6 kvo e moderno 6toto stava mnogo kofti kato gleda6 kolko mnogo hora sa v tozi cvqt kakto stana s kafqvoto...
mnogo to4no midnight... \Първоначално написано от midnight...
/
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Ei tezi snimki adski me kefqtПървоначално написано от vra4ka
naistina bih se oblqkla taka

Ami ass dokolkoto sum 4ula, modernite cvetove 6te sa bqlo, bebe6ko rozovo, LILAVO, svetlo i masleno zeleno, kafqvo...
i osobeno moderni 6te sa oneq ogromnite gerdani (deto sa nqkolko kata), s mnogo ornamenti, leko ki4ozni i 6areni...oba4e naistina ima nqkoi deto mn me radvat...
Su6to i teq ogromnite o4ila v stil retro, i osobeno teq deto sa s cvetni ramki - su6to sa na moda

Жълто,червено,оранжево,тюр оазено...Кичът пак ще е на мода-колкото по-шарено,толкова по-добре
жълто, кафяво, оранжево, портокалово, прасковено
Да ви еба мамата фешънари такива. Айде надвайте дънките в ботушите и дим да ви няма към Витошка.

6te e moderno da si zabie6 pero ot 6traus v guza!
Za6to li si predstavqm, 4e utre vsi4ki 6te ste s pera v guza?!?
tva adski mn me izkefi ,umna glava go e izmislaiola-xaxxaxa
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE