.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    miss kiss
    Guest

pmo6t. ne6to mi stana

ami kakva e istoriqta
    na 11 sum i ot 1 mesec si imam gadje. mnogo go obi4am i toi kazva 4e me obi4a, no kaza 4e edna vruzka se gradi ne samo na obi4 no i na sex
    v4era go napravihme, no men mnogo me bolq. poqvi se kruv i ottogava ne spiram da kurvq
    ne6to seriozno li e ?

mi da seriozno e 6toto si mnogo malka da pravi6 sex fizi4eski kakvo ostava i psihi4eski...pyk toq ideot go zarqzvai na momenta nikoi nqma pravo da te kara da prai6 ne6to takova osobenno na tvoite godini...boje na kyde e oti6al sveta na 11 i 6te pravi sex ...a tvoq taka nare4en priqtel na kolko e godini?a 6to se otnasq do kyrveneto ako ne spre do edin nai mn dva dena otivai na lekar no bi trqbvalo da spre
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

miss kiss
    Guest
    toi me obi4a sigurna sum. kato svur6ihme mi go kaza i kaza 4e 6e mi se obadi da izlezem sled nqkolko dni

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от ro6li4ka
    mi da seriozno e 6toto si mnogo malka da pravi6 sex fizi4eski kakvo ostava i psihi4eski...pyk toq ideot go zarqzvai na momenta nikoi nqma pravo da te kara da prai6 ne6to takova osobenno na tvoite godini...boje na kyde e oti6al sveta na 11 i 6te pravi sex ...a tvoq taka nare4en priqtel na kolko e godini?a 6to se otnasq do kyrveneto ako ne spre do edin nai mn dva dena otivai na lekar no bi trqbvalo da spre
    na syshtoto mnenie sym ama i ti sama si si vinovna glava na ramenete si nqmash li che da pomislish az na 11 oshte s kuklichki si igraeh na kyde vyrvi sveta tctctc

mi toi moje da ti kaje 4e e papata 6te mu povqrva6 li...slez na zemqta molq te mnogo si malka da pravi6 sex povqrvai mi fizi4eski a qvno i psihi4eski otkaji se ot tova mom4e na momenta 1000000% ne te obi4a ako 6te i da ti go kaje 100 pyti
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Guest
    e az ne sum vinovna 4e vie ste bili zadrusteni.
    vsi4ki priqtelki ve4e se otvoriha
    kajete na kakuv lekar da hodq bez na6te da razberat 4e ba6ta mi kuvto e zadrustenqk i toi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miss kiss
    toi me obi4a sigurna sum. kato svur6ihme mi go kaza i kaza 4e 6e mi se obadi da izlezem sled nqkolko dni
    Egati lubovta!!!Ti glava na ramenete nqmash li be momomi4e?
    Da ti dam primer kakvo se nari4a lubov-s edno mom4e da hodi6 godina i polovina dokato toi e napulno ubeden 4e ti si gotova za purviq put, da probvate edin milion puti i pri vsqko ox-kane 4e te boli da spira i da se trevoji kak si?E tva e lubov,puk negovoto e...Boje,nakude otiva sveta,na 11 i ve4e pravish sex

4e na 11 mn li si otvorena da se ebe6 kato si re6ila 4e tolkvoa znae6 za sexa i 4e ti e vreme vyrvi se opravqi sama... az ti kazvam 4e gluposti prai6 ama aide vyrvi ne ginekolog pyk na 11 va6te nqma kak da ne razberat tai 4e derzai moito momi4e
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Град
    Nqkude v sveta na me4tite..
    Ne nesme bili zadrusteni, prosto sme imali glava na ramenete i sme mislili...naistina na 11 e dosta rano da po4nesh polov jivot.A ti kato si tolkova otvorena malkata, sega si bluskai glavata v stenata sama
    I edno shte ti kaja, bashtati ne e zadrustenqk, a e 4ovek koito te obi4a, pritesnqva se za teb i bi napravil vsi4ko za da te predpazi ot glupost kato tazi..
    A ginekolog koito da ne kaje na vashte edvali shte namerish...Taka4e opravqi se..

Lesno e da kaje6 kolko si slab, mnogo po-trudno e da dokaje6 kolko si silen vsu6tnost!

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Bashta ti ne e zadrustenqk!S pulno pravo ako razbere trea da ti 64upi neshto (ebavam se Za vtoroto izre4enie) Ama ti ne si normalna na 11 da pusnesh na nekav si kadeto ti e gadje ot 1 mesec ......
    1 - nito ti go obi4ash(6toto nemoje za 1 mesec i ve4e da go obi4ash )
    2 - nito toi tebe (toi taka ti kazva za da ti go slaga)
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

laSTIchni<<>>
    Guest
    axaxaxax oleee moito momi4i ti si mnogo zle be...na 11 6te prai sex [-o< a nai lo6oto e 4e se vliqe6 i ot drugite golqma rabota kato sa se otvorili, ako trygnat da se ebat v gyza(izvinqqm se za grubiq ton )
    ko i ti li 6te im posledva6 SVETLIQ primer ... emi kuha si kato leika mila

smqqtai 4ak nemoga da si go predstavq 5klas pi6leme 6te prai sex

brraaam
    Guest
    nema ni6to 4e na 11 si pravila sex... vuri nqkude da ti slojat cip

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си