- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросната
machoka,щом смяташ,че темата ми беше несериозна хубаво,не ми пука,това ми е последното мнение в този форум,въпреки че го посещавах от 6 месеца абсолютно вс ден.
а иначе наистина не знам каква е разликата м/у така наречената "свирка" и така нареченият "кавал",а това че не съм чела никакви неща за секс и не съм била образавона на тази тема си е ваше мнение,изчела съм много книги на тази тема и мн статии...
знам,че ви е все едно дали ще имате един посетител по-малко,но реших да се изкажа,напраов я изтрии темата,просто реших,че е безсмислено да се регистрирам,за да ти пратя ЛС
Hahaha koi knigi si pro4ela edni zeleni s iniciqli 20 leva na tqh vqrvam ti za tova doverieto mi se gradi na tova 4e sigurno dobre si se zapoznala s tezi taka nare4eni knigi.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
В никоя книга за секса не биха нарекли оралният секс "свирка", камо ли "кавал". Ще бъда добра и ще ти кажа - свирка, кавал, духане и лапане изобразяват едно и също нещо - орален секс, който жена дава на мъж. И не лъжи, че си се била образовала.
3, 1 точка от правилника!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html