.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от A/X
    Ский са. Явно нямаш много опит, значи там долу положението е цъфтящо. Буквално. Вземи една ножица и острижи хубаво космите, колкото да останат късички. После вземи самобръсначката на баща си и пяната му за бръснене и си спретни една фиеста с ножчетата. Ако кърви, лепни му тоалетна хартия. Basta!
    Тва мноо ма изкефи! И аз бих те посъветвала така!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Ский са. Явно нямаш много опит, значи там долу положението е цъфтящо. Буквално. Вземи една ножица и острижи хубаво космите, колкото да останат късички. После вземи самобръсначката на баща си и пяната му за бръснене и си спретни една фиеста с ножчетата. Ако кърви, лепни му тоалетна хартия. Basta!
    Тва мноо ма изкефи! И аз бих те посъветвала така!
    +1
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

За да не отварям нова тема, искам да питам - още от първия път след бръснене ли косъмчетата стават по-твърди?

Най-добре си ги махни (изцяло) с кола маска, тъкмо ефекта е по дълъг, а със самобръсначката ще ти поникнат след 2 дни а и може да се порежеш

Аз само ги пообрах малко отстрани, за да не се виждат. ( не се виждат, ама аз много се вживявам ) Ама искам да знам дали веднага ще ми пораснат по-твърди от първия път... иначе за по-нататък - кола маска

Ами крем депилатоар..аз него го ползвам за интимните части,и махам изцяло триъгълника,няма да се порежа,нито боли мисля,да пробвам с кола маска ,но малко по натам.Иначе вс останало,като крака,ръце с епилатор.
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Да не отварям нова тема, тук ще питам. На интимните части от няколко месеца махам космите с кола-маска. И тука от месец някъде ми е излезнала една пъпка и въобще не се маха, даже забелязвам, все едно че се е уголемила. Да не би някой врастнал косъм да има? Като я натискам и леко боли.

За първи път чувам някой да се бръсне с кола маска или епилатор !

Цитирай Първоначално написано от dji
    Да не отварям нова тема, тук ще питам. На интимните части от няколко месеца махам космите с кола-маска. И тука от месец някъде ми е излезнала една пъпка и въобще не се маха, даже забелязвам, все едно че се е уголемила. Да не би някой врастнал косъм да има? Като я натискам и леко боли.
    ахаха
    ще те посъветвам нещо гнусно, но аз така правя
    измъчи пъпката, разкърви я
    почисти я със спирт или кислородна вода
    чакай да се съсири малко, мацни крем "здраве"
    гаранция че на следващия ден ще ти е много много по-добре : )

а в тая пъпка може да има косъм междудругото.. него го махаш с пинсета или го оставяш (е, изкарваш го!) и така като ти зарасне пъпката.. и редовно крема.. ии ддз

а бтв момички..
    искам и да питам нещо!

колко ще ми струва кола маска при козметик..
    аз сама си правя по принцип кола маската ама само на триъгълника..
    там при оная ми работа много ме е страх.. козметиците там ще барат ли?
    шото няа смисъл да ходя при козметик ако той няма всичко да ми махне ми само триъгълника..
    ии колко $$ ще ми излезе?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Абе хора темата е от 2007

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ахаха

а в тая пъпка може да има косъм междудругото.. него го махаш с пинсета или го оставяш (е, изкарваш го!) и така като ти зарасне пъпката.. и редовно крема.. ии ддз
    Да я разкървавя Пробвах да я стисна, но много боли
    http://prikachi.com/images.php?files/238327a.jpg - тук може да я видиш

tova e ne6to kato pliuska, produp4i q s edna igla i q izstiskai i 6te ti mine ;( ako ima kosam 6te si li4i a zne vijdam da ima

NA men puk mi izlizat mn podkojni kosmi kvo da gi pravq ,.. te sa ot epilatora mai .. ama ako ne s epilator ili sas samobra4ka nemi haresva kak stava , s kvo da gi mahna v doma6ni uslvoiq i da e dobre neiskam da hdq na komzetik 6te me boli , tr mi pari i 6te me e sram da me gledat i da me pipat tam D
    Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa

Град
    Ела и провери ;)
    Аз сама си действам в тая област обаче ми е интересно едно нещо. Въпроса е каъм тези, които ходят на козметик - когато отидете за кола маска не само на триъгълника, а цялостна, това включва ли и около ануса?

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az hodih na kola maska i posle kato po4naha da izrastvat malko probvah s epilator,i sega mi izlizat postoqnno nqkvi gadni pupki kato akne...kvo da pravq
    ем как няма да ти излязат пъпки
    кожата на тези места е свръх чувствителна
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    За първи път чувам някой да се бръсне с кола маска или епилатор !
    оф...все едно не си разбра за какво става въпрос и трябва задължително да подчертаеш грешката...
    КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ахаха

Да я разкървавя Пробвах да я стисна, но много боли
    http://prikachi.com/images.php?files/238327a.jpg - тук може да я видиш
    в смисъл да я разчоплиш.. те ти казаха, топлийка, игличка.. ако има гной стискаш.. задължително после спирта или кислородната вода и си ти.. крем здраве и т.н : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    between the stars ,,
    с епилатор боли на триъгълника ... с бръснач е гадно шоту на другия ден са ти наболи ... с кола маска е най-добре според мен и не е чак такава болка

хъх ти ме разби

hey ... az imam edin problem,koito bash nz kak da se opraq s nego .. okolo sramnite ustni imam edno belene,koeto e mn stranno nqkvno .. ako nqkoi znae neshto po vaprosa da pishe .. che naprau se otkacham totalno!

ами от колко години почнахте да ходите на козметик???
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

12 и половина беше някъде Повечето приятелки тръгнаха на 11...но според мен 12-13 е добре...

ne sum hodila na kozmetik ... sama si pravq vsichko i beshe nared i izvednuj se poluchi tva X_X .. shte varq da lekar mai .. :\

ами защото аз съм на 13..ии се чудя дали да отида на козметик или да се помъча у нас
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Re: БРЪСНЕНЕТО НА ИНТИМНИТЕ ЧАСТИ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Знам че това може би е мн често обсъждан въпрос но аз съм нова и много искам да знам това!
    Нужно ли е едно момиче да се бръсне на интимните части преди да прави секс с момче-не става въпрос за премахване на космите около бикини-линията за пред лятото примерно-говоря за целия триъгълник!
    И ВТОРО- как е най добре да се бърсне жената-цялостно (всички косми и около клитора и влагалището-не само срамните устни) или само триъгълника?
    И ПОСЛЕДЕН ВЪПРОС- как е най добре да ставав бръсненето-с бръснач, с кола-маска или епилатор или крим депилатор!
    ЧАКАМ ОТГОВОР И ПРЕДВАРИТЕЛНО МЕРСИ МН СТЕ ГОТИНИ СИЧКИ ТУКА!
    brusneneto ne moge da stava s dr osven s brusna4 a dr metodi si imat dr imena

pri men problema e 4e mnogo si li4i kudeto sum se brusnala,i daje lqtoto me e sram po banski ,kakvo da pravq?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си