- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- БРЪСНЕНЕТО НА ИНТИМНИТЕ ЧАСТИ
Тва мноо ма изкефи! И аз бих те посъветвала така!Първоначално написано от A/X
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
+1Първоначално написано от <black soul>
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
За да не отварям нова тема, искам да питам - още от първия път след бръснене ли косъмчетата стават по-твърди?
Най-добре си ги махни (изцяло) с кола маска, тъкмо ефекта е по дълъг, а със самобръсначката ще ти поникнат след 2 дни а и може да се порежеш![]()
Аз само ги пообрах малко отстрани, за да не се виждат. ( не се виждат, ама аз много се вживявам) Ама искам да знам дали веднага ще ми пораснат по-твърди от първия път... иначе за по-нататък - кола маска
![]()
Ами крем депилатоар..аз него го ползвам за интимните части,и махам изцяло триъгълника,няма да се порежа,нито болимисля,да пробвам с кола маска ,но малко по натам.Иначе вс останало,като крака,ръце с епилатор.
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Да не отварям нова тема, тук ще питам. На интимните части от няколко месеца махам космите с кола-маска. И тука от месец някъде ми е излезнала една пъпка и въобще не се маха, даже забелязвам, все едно че се е уголемила. Да не би някой врастнал косъм да има? Като я натискам и леко боли.![]()
За първи път чувам някой да се бръсне с кола маска или епилатор !![]()
![]()
![]()
ахахаПървоначално написано от dji
ще те посъветвам нещо гнусно, но аз така правя
измъчи пъпката, разкърви я
почисти я със спирт или кислородна вода
чакай да се съсири малко, мацни крем "здраве"
гаранция че на следващия ден ще ти е много много по-добре : )
а в тая пъпка може да има косъм междудругото.. него го махаш с пинсета или го оставяш (е, изкарваш го!) и така като ти зарасне пъпката.. и редовно крема.. ии ддз
а бтв момички..
искам и да питам нещо!
колко ще ми струва кола маска при козметик..
аз сама си правя по принцип кола маската ама само на триъгълника..
там при оная ми работа много ме е страх.. козметиците там ще барат ли?
шото няа смисъл да ходя при козметик ако той няма всичко да ми махне ми само триъгълника..
ии колко $$ ще ми излезе?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да я разкървавяПървоначално написано от jghgh
Пробвах да я стисна, но много боли
http://prikachi.com/images.php?files/238327a.jpg - тук може да я видиш
tova e ne6to kato pliuska, produp4i q s edna igla i q izstiskai i 6te ti mine ;( ako ima kosam 6te si li4i a zne vijdam da ima![]()
NA men puk mi izlizat mn podkojni kosmi kvo da gi pravq ,.. te sa ot epilatora mai .. ama ako ne s epilator ili sas samobra4ka nemi haresva kak stava , s kvo da gi mahna v doma6ni uslvoiq i da e dobreneiskam da hdq na komzetik 6te me boli , tr mi pari i 6te me e sram da me gledat i da me pipat tam
D
Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa
Аз сама си действам в тая област обаче ми е интересно едно нещо. Въпроса е каъм тези, които ходят на козметик - когато отидете за кола маска не само на триъгълника, а цялостна, това включва ли и около ануса?![]()
ем как няма да ти излязат пъпкиПървоначално написано от Анонимко
кожата на тези места е свръх чувствителна![]()
I Love
Vania
Kabakova
оф...все едно не си разбра за какво става въпрос и трябва задължително да подчертаеш грешката...Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
![]()
КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?
в смисъл да я разчоплиш.. те ти казаха, топлийка, игличка.. ако има гной стискаш.. задължително после спирта или кислородната вода и си ти.. крем здраве и т.н : )Първоначално написано от dji
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
с епилатор боли на триъгълника ... с бръснач е гадно шоту на другия ден са ти наболи ... с кола маска е най-добре според мен и не е чак такава болка![]()
hey ... az imam edin problem,koito bash nz kak da se opraq s nego .. okolo sramnite ustni imam edno belene,koeto e mn stranno nqkvno .. ako nqkoi znae neshto po vaprosa da pishe .. che naprau se otkacham totalno!![]()
ами от колко години почнахте да ходите на козметик???![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
12 и половина беше някъдеПовечето приятелки тръгнаха на 11...но според мен 12-13 е добре...
ne sum hodila na kozmetik ... sama si pravq vsichko i beshe nared i izvednuj se poluchi tva X_X .. shte varq da lekar mai .. :\
ами защото аз съм на 13..ии се чудя дали да отида на козметик или да се помъча у нас![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
brusneneto ne moge da stava s dr osven s brusna4 a dr metodi si imat dr imenaПървоначално написано от Анонимко
pri men problema e 4e mnogo si li4i kudeto sum se brusnala,i daje lqtoto me e sram po banski ,kakvo da pravq?![]()